Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2025/26

Da ponovim, odavno sam rekao. Kalates je izvadio ove sezone Partizan iz gliba. Čovek je rovario svaku utakmicu na 120%.

Što se tiče Željka Obradovića, previše je on iskusan i dosta stariji od nekog balavca Ostoje da bi ga on navukao i minirao.
Onda kad je video da ga igrači ne poštuju i ne žele da igraju on je prelomio i otišao.
Ostojina dela će se tek videti ove sezone i sledeće, jer sada Željka nema više i prislonički sns kadar može slobodno da jaše.
Za ostavku Željka prvo krivim njega samog, pa igrače, pa prisloničko govedo.
Istina koju niko ne sme jasno da kaže jer će da krenu da ga prozivaju "pravi" Grobari.
Na aerodromu je Željko prošao pored nas vidno potresen, da je mogao da nastavi da bude naš trener, sigurno bi nastavio, ali nije hteo da Partizan i dalje gubi i bude kanta za napucavanje jer rešenje tog problema vuče milion daljih poteza za koje on u tom trenutku nije imao dovoljno snage.
A ko je to omogućio?!
Krivac broj 2, igrači.
Izvolite spisak: Tajrik, Džabari, Sterling, Vanja, Vašington, Pokuševski, Osetkovski, Milton, Murinen.
U timu protiv Panatinaikosa su bili tada još i Bonga, koji nije igrao da izgubi, i Bruno i Kalates ali oni su tada tek došli u ekipu.
Tako da, imate jasan spisak koga ne treba ostavljati u rosteru čisto radi podsećanja.
Treći krivac, prisloničko govedo, razlog, on je deo tih milion razloga koje je Željko trebao da reši.

Dakle, da, prvo krivim Željka što je dopustio da se gore navedena ekipa igrača poigrava sa njegovom reputacijom i znanjem.
Ja, koji sam isto trener, nikada ne bi dozvolio nijednom igraču oči da prevrne ispred mene a ne da mi se krevelji i mangupira.
Ostoja je kao i svaka slina samo jedva dočekao da situacija eskalira i da on zajaše sa odrešenim rukama oko ključnih odluka.
Sada možete da šištite ispod ovog komentara do prekosutra, ali ovo isto bi vam u lice i sam Željko rekao.

sto bi ko sistao?

Tvoje misljenje...

Ja najvise zameram Zeljku to sto nije prvi put kad se desilo nesto i sa Ostojom (dajem Micicu 3 miliona po sezoni), izasao javno i rekao. To je moja jedina i osnovna zamerka Zeljku.

Ali jebi ga, mene moja zena nekad nervira, al zajednicka deca koju volim najvise na svetu, pa onda pojedem govno i precutim, pa jos jednom i tako x puta. Samo je pitanje da li ce i kad se desiti taj x+1 dogadjaj posle kojeg nema nazad...

Svodi se na to da on ovde njje bio samo trener, nego bozanstvo, garancija svega, senka za mnoge neradnike, stit za slabe, a onda na kraju ipak mnogima krivi rezultati, igraci i tako dalje

Nadam se da ste svi u svojim privatnim i poslovnim zivotima tako efikasni, tako nemilosrdni pre svega prema sebi i da iskljucivo gledate rezultate a ne okolnosti...

Zeljko je mogao biti odgovoran samo za rezultate tj prvo za rezultate u Feneru, u Panati, a ovde poslednje za rezultate...

Samo sto smo mi to malo obrnuli

Samo limar moze da trazi odgovornost za rezultate treneru pri cemu ne uzme u obzir da je obezbedio jednog pleja i jednog centra za pocetak sezone.
I sa tako sakatim rosterom smo poceli sa 3 2 i onda se desila logicna stvar kada nemaš rezervnog pleja. Tu krece serija losijih rezultata.
Sto se Penjaroe tice, nije se ni on proslavio, sve dok mu se nije vratio Karlik u sastav, ali koga briga..

@Đuzla
Slažem se da je Željko kriv, ali zato što se vraćao u Partizan. Taman smo se navikli da uzmemo kup svake pete godine, da se ponekad spasimo ispadanja, kad ono Željko, bum Evroliga, bum plej of i kreće pad, zanimljivo...
Kad je organizacija dobra, njen finalni proizvod, u ovom slučaju tim je još bolji.
Kad te igrač zajebava, ne biješ ga, nego uradiš ko onaj narkoman Janakopulos, vidjeti pod centar i Ataman.
U truloj organizaciji kad te igrač zajebava, ostaje ili da ga trener bije, kao u seoskim klubovima, ili da predsednik uradi nešto, a naš predsjednik stimuliše zajebanciju, jer je zajebancija dobra po zdravlje.

Kao sto sam i napisao kad je Zeljko otisao.
Ako jedan takav ode na takav nacin sta ce da rade ostalima.
Tacno cemo praviti i skup za Penaroju.
A ko je sledeci trener stvarno ne mogu da procjenim.

krv mu jebem tacno da ce nam unistiti klub da nijedan igrac ili trener nece hteti da dodje.
jbt slusaj struku ne dovodi polovnjake,radi nesto za taj klub majku ti jebem ili se skloni i idi
kako najuriti ovo govno da mi je znati
ali sam je par puta rekao da nema sanse da ga neko skloni zbog silnih miliona koje je uneo u klub
i ono sto smo milion puta pisali..ne mozemo njega da oteramo a da ne nastetimo klubu
i sta nam je pametno raditi,jer od skandiranja nema nista

Glasati na izborima i posle toga to odbraniti. Ne klupskim, normalno.

@Zuull_PFC dok je Zeljko bio tu, izvor je bio kumara. Odakle sad podaci? Ovo po nekim instagram stranicama nabadaju.

Ne verujem da bi Dzikicu palo na pamet da dodje, ako bi potkopali i Penjaroju.