Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2025/26

Svake im je godine i tada, budzet bio veci nego nama, sem jedne sezone. Dule je prodavao da bi se krpilo za budzet, a rezimskoj kucki su brisani dugovi. Zasto su brisani? Pa jer su im vecito davane pare. Ne u meri u kojoj aca siptar daje, ni blizu, ali su uvek dobijali vise.

Rade, ti zajebavas ljude ovde danima. I za mene je Dule broj 1, ali ti bukvalno nipodastavas Zeljka. U svakom postu.

Kada ti kazu ljudi situacija je ista, misle na reakcije Grobara, na dopustanje da takvi ljudi poput Zeljka i Duleta budu oterani kao kerovi, skoro bez reakcije. Trese se gora i rodi mis. Kakve veze imaju budzeti, selekcija, kurci, palci.

Poenta je da jedan Pekovic, sisa nad sisama, moze da otera Duleta i da napredna limarcina moze da otera Zeljka, skoro bez reakcije navijaca. Slepac je svako ko ne vidi u kom pravcu ovo ide. Posle limara dug nece biti par miliona, nego 20 i kusur. I kao i u fudbalu, Partizanu nece imati ko da brise dugove, kao smradovima sa druge strane univerzuma.

Ne mislim da ti licno izbjegavas da odgovoris na to sta smo mogli da uradimo, nego su drugi izbjegavali pa zato kazem da pitam jos jednom. Drago mi je da si napisao sve to, pa da imamo konacno nesto konkretno o cemu mozemo da diskutujemo.

Sad, u toku utakmice protiv Bajerna (koliko se sjecam) se zvizdalo igracima, skandiralo Zeljku i napusavalo Ostoju. Sam si rekao da Ostoju uopste ne zanima da li ga volimo ili ne, prema tome skandiranje Zeljku i napusavanje Ostoji mu ne bi nimalo naskodilo. Zvizdanje igracima? Kakav bi to efekat imalo, osim da mozda ti igraci zatraze odlazak? Mislim, slazem se da je trebalo zvizdati nekim igracima, otprilike se zna i kojima. Ali opet, to ne bi nista bitno promijenilo. Samo bi, recimo, Sterling, Vasington, uz Tajrika, otisli.

Prekidanje utakmice? Recimo, EL utakmice? Mislim da znamo kakav bi to efekat imalo na nasu buducnost u EL, pogotovo ako bi se ponovilo vise puta (a Zeljko je, da ponovimo, rekao da je njegov glavni cilj bio ustaljivanje Partizana u EL). Sto vazi i za slicne drasticne mjere. Znaci, to bi nas kao klub kompletno sjebalo. Mozda bi zajebalo i Ostoju, ali da bi to mogli da odredimo, prvo moramo da se dogovorimo da li je Ostoja postavljen na celo Partizana sa namjerom da unisti Partizan? Ako jeste, onda takav vid unistavanja ne samo da mu ne bi odmogao, nego bi mu pomogao, pa bi nam jos bio zahvalan za to, jer obavljamo posao umjesto njega. A ako mu nije cilj unistenje Partizana, onda bi ga mozda zajebalo. Ali to je meni kao kad imas, recimo, pacova u kuci, pa da bi ga se rijesio ti zapalis kompletnu kucu. I onda stojis ispred zgarista i zadovoljno trljas ruke, jer si se rijesio pacova.
Ovo zapravi ide u prilog svemu o cemu sam pisao.
Ti mi kazes da smo prodali guzicu i klub, ja ne mogu da se ne slozim.
Prica je zdrava koliko i "nema jakog Partizana bez jake zvezde".
Okej, igracemo Evroligu i biti u njoj nesto kao Buducnost Voli Mega Soccertbet u ABA.
Evo vec se navikavamo da smanjimo i domace ambicije pazi sad - jer je Dubai tu.

Cak nisu stigli da iskoriste foru da Mocart i MTS nece da daju pare dok je Zeljko tu.

Da li smo isti kao cigani ako kažemo da "Partizan nije ostoja" s obzirom da su oni pričali da "čović nije zvezda" čak i kad ih izmuntatirao i uz pomoć prve žvale srbije napravio evroligašem i osvajačem ne znam kojih sve titula iako su znali da je mafijaš?
Ja bar lično ne želim da budem kao oni makar Partizan ispao iz EL i igrao KLS. Ko želi shvatiće. Ostalima će rezultat uvek biti na prvom mestu

Ovo zapravi ide u prilog svemu o cemu sam pisao.
Ti mi kazes da smo prodali guzicu i klub, ja ne mogu da se ne slozim.
Jebiga, ako cemo tako, onda je i Zeljko prodao guzicu i klub jer je 5 godina trpio Snostoju i njegova podmetanja, cak i pozivao da se Snostoja i Pickousti ne vrijedjaju, govorio da problemi treba da se rjesavaju unutar kuce tj kluba, pa jos i nakon sto je otisao pozivao da se podrzi klub, sve zarad cilja koji je i sam naveo, tj. da Partizan bude stalni clan EL. Ja se, recimo, uopste ne slazem sa tim da je Zeljko prodao guzicu i klub, ali tako ispada po toj vasoj logici.

.@Van der Berg
Perverzna ti je logika. To što je Željko pozivao da se ne skandira zvalavom i limaru, je prodavanje guzice. Znaš za onu logiku o premisama i konkluziji: svi krokodili su ljudi, svi Grci su ljudi, te onda su svi Grci krokodili. Takva je i tvoja logika.
Sve cu za Partizan da dam osim obraza - Zeljko Obradović. I trpio je, ne samo od limara, na kraju je i zalizani počeo da pisa po njemu, i trpio je i radio, i uradio je nešto što nikada nije prije toga ni u jednom klubu, dok se nije došlo do zida. Da je neki drugi klub davno bi dao otkaz.
Malo je sramotno čak i sali reci da je Željko prodao guzicu.

Posto ovde volimo da se takmicimo ko vise voli Zeljka (ono, "Zeljko je Partizan", "Da nema Zeljka, ne bi bilo ni Partizana" i slicno)... Sta mislis, kad bi Zeljka pitali da li to odobrava, sta bi on rekao? Kako bi on, koji je mozda i svoje zdravlje zrtvovao da bi postigao taj cilj da Partizan bude koliko-toliko stabilan evroligas, reagovao na to da mi dan nakon sto je on otisao sve to unistimo? I jos kazemo da smo to uradili u njegovo ime. Mislim da bi mu otislo i to zdravlja sto je ostali i da bi nas zamolio da ga vise ne branimo.
Не знам откуд ово спомињање такмичења ко више воли Жељка, ал добро, не знам ни шта бих ти написао на то.

Жељко се борио на један начин да уздигне клуб, кад је видео да од СНС багре (која му успут шора по образу) то не може да иде од нивоа који је замислио онда капирам да је на нама да ту багру отерамо, макар то значило да се вратимо 5 корака уназад па полако, испочетка. То је моје мишљење на тему шта је до нас као критичне масе када видимо да нам неко урушава клуб.

Posto ovde volimo da se takmicimo ko vise voli Zeljka (ono, "Zeljko je Partizan", "Da nema Zeljka, ne bi bilo ni Partizana" i slicno)... Sta mislis, kad bi Zeljka pitali da li to odobrava, sta bi on rekao? Kako bi on, koji je mozda i svoje zdravlje zrtvovao da bi postigao taj cilj da Partizan bude koliko-toliko stabilan evroligas, reagovao na to da mi dan nakon sto je on otisao sve to unistimo? I jos kazemo da smo to uradili u njegovo ime. Mislim da bi mu otislo i to zdravlja sto je ostali i da bi nas zamolio da ga vise ne branimo.

Pa odobrio bi sigurno…kao što je i Mišku odobrio Radanova, pa ovaj došao 5 dana nakon njegovog odlaska. Sad kucaj beobasket na google, da vidimo koga jos treba ovo ljeto da odobrimo, posto ce ih biti. Mi ćemo, neće Željko. Ćutimo i pušimo

Trena li da pisemo u kakvom je stanju bila rezimska drolja dok je Dule bio trener?

Ti zaista mislis da bi on mogao vise u ovakvim uslovima?

Mislis da bi nasoa nacin da se izbori protiv Miska, Mege, koledza, cigana, pedera na vlasti...
ne, nije to poenta.

Poredi ponasanje navijaca i uslove. Mislim da nije uporedivo. sekta na vrhuncu, masinerija i blacenje, budzet za kikiriki i blaza reakcija i podrska navijaca nego sad. Bukvalno nista nije isto, odnosno tada je bilo gore.

nas je tad Tepic unistio , nolan smith je sutnuo pa sta bude.. Da je bacio jebenu loptu u vis vreme bi isteklo
nije tepic, bogdan je, koji mu je tutnuo loptu i ostavio prostor smitu, ali pre svih gagatar

Када видим какве све све цифре спомињу и колико "испоручују" (мрзим овај израз) играчи који су плаћени милион и више, буде ми жао играча попут Новице Величковића и Гагија Милосављевића. То су људи који су гинули на тренингу и утакмицама, били на ивици да постану богаљи, а нису у оно време могли ни близу да зараде колико неки данас добију фактички ни за шта. Додајте на све то Зализаног и Лимара, ваљда ћете схватити колико смо у курцу генерално.
Negdje zimus sam čuo najtačniju konstataciju vezanu za ovo.
Nekad su igrači dolazili u Partizan da se dokazuju , da napreduju u karijeri a danas dolaze da se naplate.

Izgubilo se danas vreme od "nekad". Vrte se basnosnovne cifre i danas svi žele brzu i laku lovu. Pa ako kliknu dobro je, ako ne, opet dobro. Plata se redovno prima.

Kad bi trebali da igramo polufinale? Ispada da ce da se igra polufinale. Pa izmedju kls pa onda finale.? Cirkus.