GORAN-BL
Grobarčina
Mislite da naši igrači neće osjećati strah i pritisak i da će im biti svejedno tamo igrati,neće kurac moj.Čisto sumnjam da će pošumljeno govedo na put sa igračima i stručnim štabom.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Не вјерујем шта читам. Људи се заслужено изборили за ту предност, и ајде да учинимо све да им то сјебемо.Dubai je bio prvi na tabeli. Fer je da se igra tamo ako je bezbedno.

Neki od nas se jos sjecaju 1992 i cetvrtfinala tadasnje Evrolige, gdje je Knor pristao da se revans igra u Beogradu iako smo cijele sezone i mi i svi iz nase okoline domace meceve igrali van svojih zemalja. A mogli su sigurno svojim uticajem to da miniraju. Da nije bilo te utakmice u Beogradu, ko zna da li bi mi danas imali tu titulu kojom se toliko dicimo, i kako bi karijere mnogih ljudi poslije izgledale. I da poslije toga mi ciganisemo i proglasavamo veleizdajom to sto smo pristali da igramo mec u gostima protiv tima koji je to na terenu zasluzio...Не вјерујем шта читам. Људи се заслужено изборили за ту предност, и ајде да учинимо све да им то сјебемо.
Цигански на квадрат![]()
Kakva slučajnost od strane režimskog gkasila da puste ovu vest, mater vam jebem ogavnu.
![]()
Avramović se vraća u Partizan? - Euroleague - Košarka - B92.sport - B92.net
Srpski košarkaš Aleksa Avramović bi mogao da se vrati u Partizan i ponovo zaduži crno-beli dres.www.b92.net