Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2025/26

Potrebno je da se igrači ne umore previše pred start sezone, a put i igranje u Australiji samo po sebi predstavlja određeni napor.

Iz tog razloga je utakmica otkazana.

I Panatinaikos je inicirao da se njegova utakmica sa Sidnej Kingsima otkaže, što se na kraju i dogodilo.

Ето дијела захвалности навијачима :shal

Непопуларно мишљење:
Гледајући овај млади састав ФКП, све више желим да видим Жоца са тимом од 12 омладинаца.

Ne znam gde bih pa premeštajte ako treba, išao neko do Arene za sezonsku? Kako je platio, da li je dovoljna slika članske ili mora preko profila na sajtu Kluba? Otišla bih od nedelje pa da čujem iskustva, ako je neko bio, hvala.

Danas bio do blagajne Arene, kupio godisnju. Bio 1 covek ispred mene... Lupaju recke na nekom papiru, izbrojao sam 27 recki za tih sat i po da su odradili :)
Rekoh, ne dam Ostoji 4% na 116,000, pa da sam jos toliki. Kazu na blagajni, slazemo se :)
Sa drugog foruma. Nije bas odgovor na tvoja pitanja ali eto, koliko shvatam, provizija se zaista ne placa tamo.

Ne znam gde bih pa premeštajte ako treba, išao neko do Arene za sezonsku? Kako je platio, da li je dovoljna slika članske ili mora preko profila na sajtu Kluba? Otišla bih od nedelje pa da čujem iskustva, ako je neko bio, hvala.
Treba ti samo mail adresa za koju je vezana prošlogodišnja sezonska i koju ćeš samo da izdiktiraš prodavcu. Obnova je na blagajni na jugu. Plaćanje ili sve u kešu ili sve karticom. Nema provizije na blagajni, trošak fizičke kartice je 1500 dinara.

^ e, te informacije su mi trebale, hvala ti najlepše :napred-partizan: karticu moram da uzmem, ovo moje sokoćalo ne podržava to čudo zvano NFC...

Izgleda da je treći klub na Open Air turniru Huventud! Barem pretpostavljam po najavi.