Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2025/26

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
777
Reaction score
2.289
Utakmica u kojo je Zeljko rotirao sve igrace.Zabrinjavaju ti suplji minuti u kojima dozvolimo,sada i Krki, da spusti veliku razliku.Ovo se mora mnogo bolje kontrolisati,posebno u EL jer je steta da nakon dobrog perioda i pravljene razlike olako ispustimo stecenu prednost.Murinen dobar prospekt,zelen za jace utakmice i EL ali vrijeme radi za njega.Osetkovski stabilan,inteligentan igrac,mada ce imati problema sa jacim centrima na oba dijela terena.Mada ocekujem da zbog njegovog kosarkaskog iskustva vremenom se bude sve bolje snalazio i na poziciji koja mu je bila strana a na koju sada mora da igra.Ocekujem mnogo vise od Parkera,ne pravi razliku u napadu,mada je to sve novo a possebno za vezu sa Karlikom.Milton ce biti sve jaci na lopti,ima jakoo tijelo i za kontakt,kada se uigra i oslobodi,mozemo vidjeti i nestobiz opusa Egzuma.Wash je posebna prica.Nedostaje jos jedan igrac pored Karlika i Miltona a Wash da se oslobodi igre organizacije i da se koristi zavrotaciju sa Sterlingom i Vanjom.Ovako ako nastavi ,opet ce sebe ukanaliti i necemo imati koristi od njega u EL.Treba nam vrijeme za uigravanje a ide nezgodan rival,pobjeda bi mnogo znacila.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
3.910
Reaction score
13.874
Nisam strucnjak, ali nekako imam osecaj, da niko kao Washington nema tu sposobnost da gurne sve ostale saigrace u kontra ritam.

Meni se bas svidjaju svi nasi novi igraci, ukljucujuuci Miku koji ima bolesne fizikalije.

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
498
Reaction score
2.171
Washington ostale tera u kanal jer gubi loptu u driblingu i otvara im kontre, sto isfrustrira sve ostale. Mika je za mitra dzordan. 2 god lik nista ne napreduje, nit se tu vidi neki talenat veliki. Kod onog Mijailovica vidis da ima nesto. Kao i prosle god bol u kurcu u Abi, treba je igrati sa drugom petorkom pa i da puknemo koga briga

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.769
Reaction score
6.684
Prva tekma, stisnuto ali bez straha. Nekako imamo toliko kvaliteta da smo kombinovali protiv ovih kako nam se prohtjelo. Mika u grcu na pocetku. Nista cudno.
Glupo je kritikovati u ovom trenutku jer i meni djeluje da se jos uigravamo.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
463
Reaction score
1.316
Локација
Ruma
Jednostavno neozbiljno u nekim trenucima, pogotovo ta treća četvrtina. Možemo mi ovu utakmicu okarakterisati kao "pripremnu", ali se ti i tada trudiš da uigraš tim. Danas stranci nezainteresovani (čast izuzecima), a domaći na visini zadatka (sem Mitra, mada nije ni igrao puno), s tim da su svi grešili, ali eto Vanja, Poku, pa i delom Lakić izneli na kraju utakmicu. Naravno ne treba se bez potrebe cimati, nabijati neku veliku koš razliku, ali se trebaju greške svesti na minimum, čisto da ne udju u naviku. Waš danas ponovo pokazao da nije plej, čim malo komplikuje greši, kada se fokusira na šut, sve to ide dosta lakše. Mogu se komotno on i Milton rotirati, barem dok ne stigne to pojačanje. Drugi ipak stabilniji na lopti. Sve u svemu, pobeda se piše, biće nadam se vremena za dodatno uigravanje, još da dodju ta dva igrača...

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.645
Reaction score
8.985
Локација
Novi Sad
Od novih, za sada svi pokazuju isto, što i jeste problem.
Džabari nam nije (za sada) opravdao osnos cene i kvaliteta (primenjenog). Da li je do (ne)spreme, godina, temperamenta (više će dati kad bude više trebalo) ili nešto treće, ne znam ali zabrinjava njegova defanziva i rad nogu baš baš.. a nije ni ona priča neka trpi defanziva jer isporučuje po 25 poena lagano.

Za sada mi se ne svidja sveukupna slika njega..

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.504
Reaction score
3.334
Локација
Novi Beograd
Washington ostale tera u kanal jer gubi loptu u driblingu i otvara im kontre, sto isfrustrira sve ostale. Mika je za mitra dzordan. 2 god lik nista ne napreduje, nit se tu vidi neki talenat veliki. Kod onog Mijailovica vidis da ima nesto. Kao i prosle god bol u kurcu u Abi, treba je igrati sa drugom petorkom pa i da puknemo koga briga
Ajde što gubi lopte, nego što ga boli uvo da se vrati nakon toga u odbranu, Željko je izgoreo, nije ga ni pogledao kada ga je izveo iz igre.

Sve u svemu, malo jača trening utakmica, svi dobili minute, neko se odužio za ukazano poverenje, neko nije, teraj dalje.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.711
Reaction score
70.469
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Jebiga ovo već postaje obrazac. Stigne talenat -> odličan je, mnogo bolji od ovog prethodnog -> s vremenom taj talenat postane onaj prethodni.

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
443
Reaction score
1.551
Ovakav mec je prirodna reakcija igraca. Posle tahtevna 2 meca EL pojedinci odrade kretmju, sut , napad "za svoju" dusu. Da rezultat ne trpi, sa manje opterecenja, i da odrze tonus, a drugo ekipa je jos u pripremnom periodu.
Licilo mi je da kad timski odigramo napad sa malo preciznijim kretnjama odmah dodje rezultat. Sve ovo nije alarmantno.
Ali svakako mozw da se vidi da Ekipa sa Vasingtonom na pleju trika nema da zivi u EL u aba tu i tamo.

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
760
Reaction score
2.754
Meni ličilo na igru mačke sa mišom.
Malo ga stisne,pa ga pusti,pa šapa na rep pa miš šlajfuje,pa ga pusti metar dva pa ga ćušne levom pa desnom
Pa ga na kraju macne
Eto baš tako

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.315
Reaction score
37.338
Локација
Beograd

Pobedili smo, razigravali se, uigravali se, videli kakav je Mika Finac na delu...ali i u telu...vrlo visok i dugačak, ali i lagan i tanak.
A video je i on kako se čvrsto igra u regionu, njegova mladost i polet par puta je završila padom na parket, treba mu skrenuti pažnju da pripazi da se ne povredi...a šta ga tek sve čeka u Evroligi...
U svakom slučaju, lepo od Željka što mu je juče dao priličnu minutažu, verujem da je bilo interesantno i Miki i Željku, a nama svakako!

VID_20251006_190709 - frame at 0m13s.jpg

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.799
Reaction score
8.941
Локација
Slobodarska Skotska
Jedva cekam da prodje ovaj pocetni hajp oko Mike, gdje se svako zakucavanje i svaka trojka i protiv Krke dozivaljava kao dokaz nebeskog potencijala i generacijskog talenta, pa da vidimo sta stvarno zna i koliko ce nam stvarno biti od koristi. Mozda sam ja namcorast, ali meni recimo 7 poena za 20 minuta u vjerovatno najlaksoj utakmici koju cemo imati ove sezone jos uvijek nije dokaz da gledamo novog Gasola (jer Kirilenko je za sitorinju). Razumijem, prva utakmica, i sve to. Decko ima potencijala, ali za njega ce biti vrlo korisno kad ta fibra popusti. Takodje - ovde dopustam da ima potpuno suprotnih misljenja - uopste me, licno, ne zanima hoce li biti prvi, peti ili pedeseti pik na draftu i sta ce sa njega biti kad napusti KKP. Mene samo zanima sta ovde za nas moze da uradi.

Da ne bude ko sa Pokuom cijem smo se svakom potezu na pocetku prosle sezone divili, govorili da nam je rijesio probleme koje Ledej nije mogo. Pa evo ga, godinu dana kasnije protiv iole ozbiljnijeg tima na parketu se krece ko da je proguto oklagiju a u vodjenju lopte je siguran ko Denis Rodman u najgorima danima.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.168
Reaction score
8.658
Jedva cekam da prodje ovaj pocetni hajp oko Mike, gdje se svako zakucavanje i svaka trojka i protiv Krke dozivaljava kao dokaz nebeskog potencijala i generacijskog talenta, pa da vidimo sta stvarno zna i koliko ce nam stvarno biti od koristi. Mozda sam ja namcorast, ali meni recimo 7 poena za 20 minuta u vjerovatno najlaksoj utakmici koju cemo imati ove sezone jos uvijek nije dokaz da gledamo novog Gasola (jer Kirilenko je za sitorinju). Razumijem, prva utakmica, i sve to. Decko ima potencijala, ali za njega ce biti vrlo korisno kad ta fibra popusti. Takodje - ovde dopustam da ima potpuno suprotnih misljenja - uopste me, licno, ne zanima hoce li biti prvi, peti ili pedeseti pik na draftu i sta ce sa njega biti kad napusti KKP. Mene samo zanima sta ovde za nas moze da uradi.

Da ne bude ko sa Pokuom cijem smo se svakom potezu na pocetku prosle sezone divili, govorili da nam je rijesio probleme koje Ledej nije mogo. Pa evo ga, godinu dana kasnije protiv iole ozbiljnijeg tima na parketu se krece ko da je proguto oklagiju a u vodjenju lopte je siguran ko Denis Rodman u najgorima danima.
Suprotno od hajpa je atmosfera apatičnosti i fokus na kritike i mane.
Grobari nemaju prava da izaberu sredinu.
Biraj oružije druže?

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.799
Reaction score
8.941
Локација
Slobodarska Skotska
Ko kaze da Grobari nemaju pravu da izaberu sredinu? Ne moramo se ponasati ko da nam je 12 godina, pa ili da smo ludi za necim ili da pljujemo. Moze se biti i oprezno optimistican, iliti optimistican sa velikom rezervom, kad je u pitanju doprinos Mike Partizanu. Barem se onda nece pljuvati poslije ako razocara, ili proglasiti izdajnikom i nezahvalnikom ako ode poslije godinu dana.