Cooler
Grobarčina
Ja sam po vokaciji pesimista, ali sada imam drugaciji utisak. Jeste nam los trenutak, jeste tesko, ali ja vidim da ce ovo ici na bolje. Napravljene su greske tokom prelaznog roka, i sa Iffeom koga nikad ne bih odstranio iz ekipe i sa propustenim nekim bas dobrim igracima jos u Maju/Junu i konacno sa kasnim dovodjenjem poslednjih pojacanja, ali cini mi se da se vidi svetlo na horizontu. Treba tu da prodje jos neka nedelja da se sklope novajlije, mozda jos neki poraz, a onda krece i laksi raspored i bolja igra. Ne verujem da cemo da idemo bas u TOP 6, ali ocekujem bolji plasman nego poslednje dve godine. A ako utopimo Lundberga, ko zna, mozda i jos jedno pojacanje u doselekciji.
Razumem da su navijaci razocarani, verovatno i nervozni zbog rezultata ovih iz predgradja, kao i njihovu orkestriranu kampanju protiv Zeljka, Partizana i Ostoje, ali moramo da se skupimo i skrpimo, da ne padamo na njihove gebelsovske metode, jer Partizan nema nikog drugog osim nas. A onda cemo im jebati majku majcinu, sa pederom po celu.
Razumem da su navijaci razocarani, verovatno i nervozni zbog rezultata ovih iz predgradja, kao i njihovu orkestriranu kampanju protiv Zeljka, Partizana i Ostoje, ali moramo da se skupimo i skrpimo, da ne padamo na njihove gebelsovske metode, jer Partizan nema nikog drugog osim nas. A onda cemo im jebati majku majcinu, sa pederom po celu.