Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2025/26

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.937
Reaction score
4.780
Локација
u srcu šesnaesterca
Ja sam po vokaciji pesimista, ali sada imam drugaciji utisak. Jeste nam los trenutak, jeste tesko, ali ja vidim da ce ovo ici na bolje. Napravljene su greske tokom prelaznog roka, i sa Iffeom koga nikad ne bih odstranio iz ekipe i sa propustenim nekim bas dobrim igracima jos u Maju/Junu i konacno sa kasnim dovodjenjem poslednjih pojacanja, ali cini mi se da se vidi svetlo na horizontu. Treba tu da prodje jos neka nedelja da se sklope novajlije, mozda jos neki poraz, a onda krece i laksi raspored i bolja igra. Ne verujem da cemo da idemo bas u TOP 6, ali ocekujem bolji plasman nego poslednje dve godine. A ako utopimo Lundberga, ko zna, mozda i jos jedno pojacanje u doselekciji.
Razumem da su navijaci razocarani, verovatno i nervozni zbog rezultata ovih iz predgradja, kao i njihovu orkestriranu kampanju protiv Zeljka, Partizana i Ostoje, ali moramo da se skupimo i skrpimo, da ne padamo na njihove gebelsovske metode, jer Partizan nema nikog drugog osim nas. A onda cemo im jebati majku majcinu, sa pederom po celu.

manager23

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.106
Reaction score
5.299
Локација
Čačak
Ubiste sa Lakićem... zaista nemam ništa protiv dečka. Svaka mu čast kako se bori i gine. I odličan je u defanzivi... ali ljudi realno pričamo on je igrač manje u napadu. Juče nismo mogli da damo koš 7-8 minuta, teško da nam on može pomoći u tim situacijama

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.769
Reaction score
6.685
Draga braco grobari.

Sve vidimo i sve znamo jer smo kosarkaski pismeni navijaci. Problem je sto sada nije vrijeme ni za konstruktivnu kritiku, a kamoli neko subjektivno kenjanje. Evo zasto..

Zeljko je racocaran trenutnom igrom KKP. Pored onoga sto mi vidimo, tu je bar jos 10 stvari kojih nismo svjesni.
Zeljko mozda sumnja cak i u sebe i postavlja pitanje da li njemu ovo treba. Nas problem je ako on ode, KKP ce biti po psihovoj i limarovoj volji.

Zato ako znate sto znaci bezrezervna podrska, sada je vrijeme da je date.

Za pitanja tipa ovo je forum i o cemu da se pise ako vidimo da je igra losa..
Znate kako kaze deda Alen: pa nemojte pisati, piz.a vam materina. Ukratko.

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
699
Reaction score
4.123
Локација
Novi Sad
Ubiste sa Lakićem... zaista nemam ništa protiv dečka. Svaka mu čast kako se bori i gine. I odličan je u defanzivi... ali ljudi realno pričamo on je igrač manje u napadu. Juče nismo mogli da damo koš 7-8 minuta, teško da nam on može pomoći u tim situacijama
Jbg ne zna Zeljko izgleda sta radi, vratiti Filipovskog da vidimo kako se koristi Lakic :/

Nikola78

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
87
Reaction score
592
Локација
down under
Mogli bismo reci da je najlosiji u odnosu na nasa ocekivanja i vjerovatnu platu, nikako da je najlosiji u ekipi. Sto nas opet vraca na pitanje koliko su nasa ocekivanja bila realna. Gledajuci samo suve brojeve, reklo bi se da on moze bolje, ali da su ocekivanja da ce imati nesto dramaticno bolji doprinos ipak bila mozda nerealna. Mada se nikad ne zna. Slazem se da nije sve u brojevima, ali jebes ga to je jedino o cemu mozemo egzaktno da diskutujemo. Govor tijela, kurcobolja i ostale stvari su subjektivan osjecaj. Tu kurcobolju o kojoj se uvijek prica je Zeljko dosad pomenuo samo jednom u svojoj istoriji, poslije jucerasnje utakmice.

Jbt, pa ti si sastavio citav mentalni sklop covjeka i njegovu proslost i buducnost na osnovu par snimaka koje si vidio tokom prenosa. Fenomenalno.
Nisam na prenosu, nego na 2 metra od mene na treningu u Australiji.

Mora da si završio neku baš dobru školu za to, plus imaš nakupljenog iskustva, kad si na osnovu treninga zaključio sve i čovekovoj psihi. Da li postoji varijanta u kojoj takav govor tela govori da ga boli dupe za taj konkretan trening samo, a ne generalno? Da li postoji varijanta u kojoj je recimo umoran, pa otud takav govor tela? Da li postoji varijanta u kojoj možda ti pogrešno proceniš? Zanimljivo bi mi bilo,recimo, tumačenje govora tela i facijalne ekspresije Dilana, npr. I da li metoda koju primenjuješ naučna disciplina, zvanična?
Da ne bude zabune, ne branim Džabarija, ali nisu u redu ovakve paušalne ocene. Takve ocene može da da samo i isključivo neko ko je u klubu, sa igračima svaki dan, ko zna kako dišu, što bi rekli.
Ja se iskreno nadam da si u pravu,a da sam ja pogresno procenio.
Budimo mi zivi i zdravi , a vreme ce neminovno pokazati dali uopste ima veze ova nasa konverzacija ili samo lupetamo.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
845
Reaction score
4.568
Локација
Панчево
Nisam na prenosu, nego na 2 metra od mene na treningu u Australiji.

Ja se iskreno nadam da si u pravu,a da sam ja pogresno procenio.
Budimo mi zivi i zdravi , a vreme ce neminovno pokazati dali uopste ima veze ova nasa konverzacija ili samo lupetamo.
Nije cilj rasprave da neko bude u pravu, a neko ne. Mada, u Srbiji jeste. Ja sam te ozbiljno pitao to što sam pitao, vidim da odgovora nema. Uz slobodu koju ću dati sebi pa reći da je Džabari tako izgledao i u Barsi.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
3.910
Reaction score
13.876
Jabari je covek mormon, a takav je tip osobe, pa ako smo ocekivali od njega lozenje ala Tajrik onda smo pogresili u startu.

Dakle nije tip igraca kojeg pokrece publika, pokrece dranje trenera, ili sl.

Na zalost ali je tako

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.799
Reaction score
8.941
Локација
Slobodarska Skotska
Mi bolje igrace od tih mrtvih puvala nemamo. Ili cemo mozda da mijenjamo kompletan tim usred sezone?

Sta bi Dule uradio ili ne bi uradio sa ovim rosterom, to mozemo samo da naklapamo. Ali, eto, mozemo se recimo sjetiti da je Dule na vrhuncu svoje karijere otisao da trenira CSKA, gdje je imao vrlo skupi tim da trenira. Otjerali su ga nakon par mjeseci, nakon sto je ispao u prvoj fazi Evrolige. Nesto ne se sjecam da se tim mrtvim puvalima tada najebao majke.

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
565
Reaction score
4.906
Локација
Beograd
Hoće neko da mi objasni da Parker ne dobije ni minut protiv Barse a posle tri dana igra protiv Dubai??? Povreda? Pre će biti da je čovek neupotrebljiv u EL. Čovek nas satire od kurca u svim fazama igre. Ja bi prvi voleo da se ispostavi da serem i da Jabari postane najbolji igrač kkp. Teško da ce se to desiti. Njegova kurcobolja/nemoć višestruko prevazilazi pojedine dobre sekvence sa po nekom dobrom odbranom ili lucidnim potezom… Taj stav povlaci i druge igrace pogotovo strance. Po meni glavni krivac za malodušnost cele ekipe. Ako Jabari dočeka januar u KKP obećavam da ću se samobanovati ovde. Prosto situacija sa njim je neodrživa, sve ovo ne samo veštačko disanje, sto pre se završi biće svima lakše.

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.780
Reaction score
9.073
Локација
NBGD
Mi bolje igrace od tih mrtvih puvala nemamo. Ili cemo mozda da mijenjamo kompletan tim usred sezone?

Sta bi Dule uradio ili ne bi uradio sa ovim rosterom, to mozemo samo da naklapamo. Ali, eto, mozemo se recimo sjetiti da je Dule na vrhuncu svoje karijere otisao da trenira CSKA, gdje je imao vrlo skupi tim da trenira. Otjerali su ga nakon par mjeseci, nakon sto je ispao u prvoj fazi Evrolige. Nesto ne se sjecam da se tim mrtvim puvalima tada najebao majke.
Zato sto je sabotiran od strane igraca u klubu

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.700
Reaction score
13.278
Nisu ga sabotirali iz cista mira. Najebao im se majke, zato su ga i sabotirali.
Nemam neku nameru da ga napadnem ili omalovazim, samo hocu da istaknem da nije bas tako prosto disciplinovati igrace.

Holdenu su totalno sistela muda da igra pod takvim pritiskom.
To disciplinovanje igraca izumire u evropskoj kosarci, sve vise uticaja imaju igraci. Sruder samo jos sto nije prebio Herberta na svetskom, ali ga je ovaj trpeo jer mu je bilo u interesu d aga trpi i to je dalo rezultate.
Mora da postoji balans.

bistro_NANA

Grobar
Учлањен(а)
09.08.2009
Порука
535
Reaction score
2.885
Zato sto je sabotiran od strane igraca u klubu
Dule osim što je vrhunski trener, bazira svoj rad na pedagogiji i MOTIVACIJI. A održati motivacioni govor a da ne znaš jezik, veoma je teško. Preko prevodioca se dobije samo nominalno značenje reči ali se emocija i duh jezika ne mogu prevesti.

U današnje doba sindikalaca ne bi uradio ništa... JBG poništili su mu sve metode rada :D

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.053
Reaction score
2.715
Локација
Sutomore
Evo, mogu statisticki. Opet, ne ulazim u "govor tijela" i slicno, to ostavljam drugima. Statisticki slabiji igraci od Parkera po PIR a da igrau 10+ minuta su Vanja Marinkovic i Duejn Vasington, Jednak mu je Dilan Osetkovski. Tu je negdje i Milton. Ostali nosioci - Bonga, Tajrik, Braun i Karlik su bolji. Dakle, po brojevima je srednja zalost, ali ne i najgori. Opet kazem, kad se uzme u obzir i plata i ocekivanja, stvar se mijenja i mozemo reci da je najvece razocarenje. Ali nikako da je nas najgori igrac.

Ali, kako god bilo, previse lamentirati i tjerati najplacenijeg covjeka poslije 8 utakmica je rezultat afekta i razocaranja zbog losih partija citavog tima, a ne racionalno razmisljanje. Mozda ga zaista nije trebalo ni dovoditi, to cemo vidjeti do kraja sezone, ali sad kad je vec dovedem, nema nam druge nego cekati da proradi. Bez njega smo bitno slabiji tim nego prosle godine, a zna se kako smo tad prosli.

Izvrces i koristiš podatke kako ti odgovara.

Bolji je od Washingtona kažeš, i to za celih 0.4, a tu je negde sa Miltonom koji ima ceo poen više.

Osetkovski ima veći pir, ali tu kažeš da je isti.

I pritom, Washington nam je pogađao i donosio presudne poene kad je bilo najvažnije, nesumnjivo igra bolju sezonu. Vanja ima manji index ali igra na obe strane terena, manje lopti troši i ima bolje procente, Osetkovski takođe, minimalno gresi u odnosu na debelog.

Za Miltona da ne govorim.

Tvoje tumačenje podataka me je podsetilo na Vučićeve konferencije kada priča o ekonomiji u Srbiji.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.799
Reaction score
8.941
Локација
Slobodarska Skotska
@Oki
Jbt, za neke na ovom forumu je normalna komunikacija misaona imenica.

Apropo Duleta, ne mogu se Duletovi motivacioni govori prevesti na Engleski :D

Nikakvo nepostovanje, naravno, prema svima nama drugom (nekima i prvom) omiljenom treneru. Samo da se naglasi da je Dule radio u drugacijem svijetu i u potpuno drugacijem klubu.

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
443
Reaction score
1.551
Postoje igraci, dobri losi prljavi agresivni mlaki, pa kome sta pase. Da izuzmemo taj voljni momenat, deluje da mi koncepcijski nismo uradili dobar posao.
Dakle, imamo Pokua (znamo da za 4 i 5 nema masu a za 3 brzinu), imamo Osetkowskog (iz aviona se videlo da sa tim nogama ne moze da isprati puza, a nema cvrstinu da odbrani eksolozivne centre) i dovodimo Parkera (za koga ceo svet zna da je defanzivni krater), i pustamio Mikea koji je jos bio u stanju nesto da odbrani. I naravno, koga god da uparimi defanzivno 0 poena. Na sve to Poku ne moze da se profilise (vidi da ne moze kod nas da bude koncepcijako resenje vec samo zadatak), Parker dolazi izuzetno nespreman, i Osetkowski sa dosta minuta ali dja 4 dja na 5.
Logicno je bilo , ako dovodimo jos 2 igraca koji ce koncepcijski ili po potrebi da se koriste na 4, da bar jedan bude sa izrazitim defanzivnim sposobnostima.
O kecu smo prezvakali pricu, pustili 2 igraca koja smo koristili na kecu a nismo doveli nijednog (tek sad Calatesa)
O petici isto prezvakano.
Meni ovako deluje da nismo dovodili profile igraca da uklopimo u ideju vec da ideju uklopimo u profile igraca.
O skracenom spisku i menadzerima ciji igraci moraju biti mogu samo da nagadjam.
Takodje mogu da nagadjam ko je koga minirao al ovo gore jesu cinjenice.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
5.850
Reaction score
27.256
Локација
Beograd

Evo braća sa SK pomažu da nađemo odgovorne. Da istomišljenicima bude lakše
Tekst napisan od strane ciganšture sa SK perfidno provlači da je Željko Obradović odgovoran. Još na kraju piše da je bruka izgubiti od pretedenta na titulu u EL?

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.817
Reaction score
7.665
da nije Žoca sve naše prepametne prkosne bake bi svoje zamerke upućivale jednom nedeljno u nekoj baba ligi, eventualno u ligi šampiona ako bi se plasirali a od evrolige bi videli samo cigane....
Draga braco grobari.

Sve vidimo i sve znamo jer smo kosarkaski pismeni navijaci. Problem je sto sada nije vrijeme ni za konstruktivnu kritiku, a kamoli neko subjektivno kenjanje. Evo zasto..

Zeljko je racocaran trenutnom igrom KKP. Pored onoga sto mi vidimo, tu je bar jos 10 stvari kojih nismo svjesni.
Zeljko mozda sumnja cak i u sebe i postavlja pitanje da li njemu ovo treba. Nas problem je ako on ode, KKP ce biti po psihovoj i limarovoj volji.

Zato ako znate sto znaci bezrezervna podrska, sada je vrijeme da je date.

Za pitanja tipa ovo je forum i o cemu da se pise ako vidimo da je igra losa..
Znate kako kaze deda Alen: pa nemojte pisati, piz.a vam materina. Ukratko.
Amin