Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2026/27

Odgovaram direktno. Ti nisi odgovorio ni na jedno pitanje, uopstavas i u 10 poruka kao navodis da moj konacni odgovor bude neko spustanje tenzija za ovu sezonu, sto bi dokazalo ne znam sta. Odnosno dokazalo bi da se dizu za Zeljka, a spustaju za Penjaroju, po nalogu ,,generalstaba'', udbe ili cega god. Otprilike tako.
Evo direktno i to je to:

Prve godine Zeljka Obradovica ocekivao sam osvajanje EC.

Imali smo i tim i trenera za to, plus trofej koji nemamo. Izbaci nas tuti fruti bursaspor zbog Alekse i Ledeja primarno.
Druge godine, bila su ozbiljna pojacanja, ali prva sezona, nadao sam se plej ofu, ali nisam ocekivao. Sezona prevazisla ocekivanja. Zeznuli smo dobijeno i prosuli, zbog gluposti, neiskustva i padanja pod cigansku mantru, ali sta da se radi.

Naredne godine sam ocekivao sigurno plej of spram tima, pa sta bude. Bio podbacaj totalni.

Naredne sam ocekivao isto, bio podbacaj jos crnji, da nije bilo serije u zavrsnici, bili bismo na mestu koje nam ove godine po budzetu pripada i kvalitetu.

Ove godine ocekujem da ce plasman biti bolji od realnog 18-og mesta. U Zavisnosti kako se poklope igraci, moze da iznenadi. Neuspeh nije nista, uspeh je ako dobacimo do plej ofa. Ocekujem da cemo da batrgamo u plej in zoni do kraja, u smislu da ce da postoje sanse.
Druže posle odgovora o pitanju Alimpijevića ovo je drugo moje pitanje koje si direktno odgovorio.

Da jako mi je bitno da vidim tvoju percepciju koja su ti očekivanja ove sezone a to je sve više od 18.og mesta
Tj da je neuspeh - ništa, samo učešće u EL kako napisa.

Ne moraš što se mene ništa više odgovoriti.
Što se tiče tvojih 10 pitanja zaista ih nisam pročitao... Izvini. Slobodno mi postavi dirwktno ću ti odgovoriti

@Zalosna Sova pa koja su tvoja onda očekivanja bila prošle godine?
Nisi pao pod sugestijom Ostoje, pritiska medija. Generalštaba udbe što napisa Rade,Hoćeš da kažeš da si čekao Urbonasa?

Последња измена:
Doslo je i do toga.. bjesomucno preradjivanje iste teme uzrokovalo je skretanje u metafiziku.

Rodonacelnici filozofije navijanja za KKP
@Rade @Grave you two are something different.. something different.
MV5BZjg0M2JlZWEtNjY4NC00NjBjLWE0ZDItYTg5Yzk4ZTQ3N2E4XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX479_.jpg

Последња измена:
@Zalosna Sova pa koja su tvoja onda očekivanja bila prošle godine?
Nisi pao pod sugestijom Ostoje, pritiska medija. Generalštaba udbe što napisa Rade,Hoćeš da kažeš da si čekao Urbonasa?
Ne nisam cekao Urbonasa jer i sam mogu dobro da procenim , naravno kad se timovi kompletiraju.
Postoji nesto sto se zover pover ranking , kad se predvidjaju pozicije par dana pred pocetak sezone. E na nekom stranom portalu sam napisao da cemo biti 10-i. Ispostavilo se da nas je i Urbonas rangirao na to mesto po budzetu.
Naravno tezom povredom Karlika to vise nije bilo realno.

@zmajski meni je ovo ipak jako zanimljivo gde jedni samoinicijativno znaju da je Željko i njegova veličina bila ta koja očekivanja navijača Partizana podigli na veći nivo a Ostoja u svom "generalštabu " podizao pritisak.
Ali ne žele da izgovore tu rečenicu iz sebi poznatog razloga.
Dok evo Zalosna Sova koji zna za "udbu i generalštab" nije se dao pritisku već očekivanja bazira na osnovu power rankinga Urbonasa.
Moraću i ja da praktikujem to.

Nisam rekao da nije zanimljivo, vec da je nevjerovatno. Dakle nevjerovatno je koliko daleko se otislo u tumacenje i rasprave umjesto da podjeli misljenje uz mozda par argumenata. Valjda smo vec dugo na istom forumu pa znamo i ko je sta pisao pa smo vise optereceni ko nam pise nego sta nam pise. Ne govorim tebi, vec uopste.

Evo primjer od juce ili prekjuce. Penjaroja dao intervju. Penjaroja kog ne znamo licno, za kog znamo da ga libo tuki za KKP jer je profesionalac, koji nema razlog da bude niti na cijoj strani niti potrebu da se nekome umiljava, koji ne zeli da bude sitnog potkusurivanja i koji zeli da napravi rezultat prvenstveno zbog sebe.

E taj Penjaroja izjavi tonu istine.. A ta istina je uistinu bila nesto najlogicnije da se desava. Medjutim, pocinje se vagati da li je to zaista tako.. da li je i on smrdski caci i sl.
Takodje, dosao je poslije Zeljka - nemoguce da je bas tako kao sto kaze. jbt zvizdali smo svom timu (meni razumljivo, jer je bilo od muke) i sada kao nece igraci da dodju. Ma ne mogu sada svaku izjavu da tumacim.
Ta pisanja su podjednako nevjerovatna da se zapitas jbt jel ti ljudi zaista vjeruju u to sto su napisali.

Nisam rekao da nije zanimljivo, vec da je nevjerovatno. Dakle nevjerovatno je koliko daleko se otislo u tumacenje i rasprave umjesto da podjeli misljenje uz mozda par argumenata. Valjda smo vec dugo na istom forumu pa znamo i ko je sta pisao pa smo vise optereceni ko nam pise nego sta nam pise. Ne govorim tebi, vec uopste.

Evo primjer od juce ili prekjuce. Penjaroja dao intervju. Penjaroja kog ne znamo licno, za kog znamo da ga libo tuki za KKP jer je profesionalac, koji nema razlog da bude niti na cijoj strani niti potrebu da se nekome umiljava, koji ne zeli da bude sitnog potkusurivanja i koji zeli da napravi rezultat prvenstveno zbog sebe.

E taj Penjaroja izjavi tonu istine.. A ta istina je uistinu bila nesto najlogicnije da se desava. Medjutim, pocinje se vagati da li je to zaista tako.. da li je i on smrdski caci i sl.
Takodje, dosao je poslije Zeljka - nemoguce da je bas tako kao sto kaze. jbt zvizdali smo svom timu (meni razumljivo, jer je bilo od muke) i sada kao nece igraci da dodju. Ma ne mogu sada svaku izjavu da tumacim.
Ta pisanja su podjednako nevjerovatna da se zapitas jbt jel ti ljudi zaista vjeruju u to sto su napisali.
Ne znam da li si se osetio uvređenim ili ne ali moj odgovor tebi je bio da je tvoj argument bio validan i da bi ja trebalo tako razmišljati.. ..
Ef edit.
Mislio sam da je u pitanju žalosna sova.
Što se sada ti nerviraš što se desi neka fenomenologija da neki forumaš promeni tačku gledišta nekom i ovaj to prizna u forumskoj raspravi?
Zar forum trwba da postoji da bi se kritikovalo kako kritičari kritikuju Penjeroju koji kritički posmatra prelazni rok.

Последња измена:
Da 'proste dame na forumu.
Je l jebete vi nešto i zašto ne?
Jedino taktikom zamaranja, da na kraju kaze ,,evo ti, radi sta hoces, samo cuti vise''.

Zezanje na stranu, neverovatno je koliko se ovde ide linijom zacrtanom i uopste ne cita sta neko drugi pise, ili se cita izmedju redova i tumaci nesto navodno.

Napravio sam pauzu od pisanja sigurno 3 meseca. Nije se promenilo za milimetar. Nema ni neku svrhu. Sem da se procitaju nove vesti, da se ne ganjaju po netu.

Jedina druga opcija je da su neprekidno pijani od jutra pojedinci.

Zezanje na stranu, neverovatno je koliko se ovde ide linijom zacrtanom i uopste ne cita sta neko drugi pise, ili se cita izmedju redova i tumaci nesto navodno.

Jedina druga opcija je da su neprekidno pijani od jutra pojedinci.
Дефиниција отворене дебате: или си сагласан са мном, или читаш између редова и тумачиш нешто наводно, или си пијан од јутра.

Свака част на инклузивности и ширини видика у дискусији.

Urednik foruma ti je inače pročitao nešto između redova, učitao svoje tumačenje, od toga napravio „diskusiju“, a onda na Partizanovom forumu na pitanje „jebeš li šta“, krenuo sa rezignacijom da se jada upravo zbog takvih stvari ?!
Mislim da ti netrebaju žuta slova ovde već forumu nedostaje samo komisija za tumačenje između redova.

Valjda je vecina nas vec (pre)dugo na forumu, pa nema potrebe za igricama i citanjem izmedju redova. Nasi smo, al ne oni 1389 nasi.

Pretresi smo sve, sezonske da/ne, dnevne da/ne. Zeljko uspesan da/ne. Ostoja sns slina da/da.
Penjeroja, igraci, na tabeli 18.

Da se malo odmori ,pa ad krenu utakmice da se polemise, diskutuje, strecuje, izvodi aut i sta sve ne.

Kad vec i ne pisemo o kk sezoni 2026/27,
u nedelju, u ranu ranu zoru...
Svi u rupu, da polemisemo po ciganima.

Da bi igraci igrali bolje, treba im podrska. Da bi imali podrsku, treba da se dodje u halu/na stadion. Igrac mozda ne zna da igra, ali nije samog sebe doveo u Partizan. I igrac Partizana je igrac Partizana, pa kakav god da je. I on nije ni Ostoja, ni Ljajic, niti je njegova krivica sto igra u zemlji u kojoj je kucka jedina bitna takmicarka. I ne mogu prazan stadion i hala da kazu zvalavom, a ni limaru, sta misle o njima. I na kraju, nije klub njihov, vec nas.
Kupite sezonsku, dodjite, da zajedno bodrimo i jebemo mater.
Kiss.

Stigao Titan malo pre, neka je srecno i njemu i nama.

Jos 3/4 pojacanja pa da polako pocinjemo.

Pogledah sad Vlahovicev podcast. Jebem li im mamu, i njemu i svima koji nam predvidjaju dno tabele. Nismo mi maloumni da ne vidimo da je ova ekipa ozbiljno siromasnija od predjasnje, ali ovi svi kao da seire. Pa sto nisi, siso, pricao o rukovodstvu kluba dok je EL bila na SK? Pricas o tome kako se sve promenilo Zeljkovim odlaskom, a dozvolio si sebi da ga navuces na tanak led i ostavis ga ovim bitangama na vlasti da ga razvlace. Jebem li vam mater da vam jebem. Sta bih dao da vam se Penjaroja i momci svima popisaju po faci.

Drugar je upravo obnovio sezonsku. Rok nije istekao u 20:00.

Koliko sam čuo može da se obnovi do ponoći iz razloga što nisu proknjižili sve uplate i lakše im je da puste obnovu do ponoći nego ručno da rade.

Eto lepog obaveštenja za sve koji su zakasnili sa obnovom.

Ne diskutujem vise ni oko cega @ulaz "O" . Besmisleno je odavno.

Sire nije moglo shvatanje da bude, a esej se pise kad moram da odgovorim na 150 potpitanja gDe NiSaM DiReKtAn u oDgOvOrU.

Jedino sto cu ubuduce na direktna podjebavanja, a da nisam prvi zapoceo da podjebavam, pa dobio zasluzen odgovor, da direktno i banujem.

Medjutim, opusteni budite, necu pisati.

Nego da najavim za slucaj da nekad nesto i napisem. Vazi i za 2040-u obecanje.

Sportski pozdrav :ziveli