Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - KK Crvena zvezda Beograd treća utakmica plej ofa igrač utakmice

• Зачетник теме Rade
  • Датум покретања

Igrač utakmice je:

• Danilo Anđušić

Votes: 20 71,4%
  • Alen Smailagić

Votes: 2 7,1%
  • Mateuš Ponjitka

Votes: 15 53,6%
  • Dželin Smit

Votes: 4 14,3%
  • Uroš Trifunović

Votes: 6 21,4%

• Total voters
    28
  • Poll closed .

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.859
Reaction score
14.970
Možete da glasate.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.592
Reaction score
38.892
Локација
Beograd
Ok, možda sam ja malo blesav, ali po kom osnovu je makar večeras Smit u ovom društvu, kada je odigrao krater utakmicu, da ne kažem najgoru od kad je kročio u klub? Sve je promašio, zaključno sa bacanjem koje je i dalje moglo da nam donese preokret, napravio je 4 faula, od toga 3 neinteligentna na šutu.
Sve ok, ali vi makar ne treba da idete iz krajnosti u krajnost.
Koliko god srao Aleksi, večeras je bio najbolji igrač, ups, najmanje loš, uz Ponjitku.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.859
Reaction score
14.970
Nismo gledali istu utakmicu, poteze i ponasanje i odluke. Onih 17 poena nista ne znaci. Meni bar. Tako da je bilo ili da stavim 12 ili one koje mislim da treba. A 12 nije zasluzilo da bude ovde.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.592
Reaction score
38.892
Локација
Beograd
Očigledno nismo jer tebi ne znači paj sad 17 poena, a promašenih 5 trojki i ključno bacanje je top(!?). O kretenskim faulovima tek...

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.770
Reaction score
21.428
Локација
underground
Ne bi se sad slozio ni sa jednim od vas. Mislim da su obojica imali bolji nastup uz Ponitku od drugih. Smit konstantno ima + - skor najbolji ili medju najboljim u timu. Pa cak i sinoc kad ga nije sluzio sut. Jednom to moze biti slucajno ali 10 puta ne moze. Radi on mnogo stvari koje se ne vide u statistici , ni golim okom.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.592
Reaction score
38.892
Локација
Beograd
Uopšte nije to u pitanju, nego da se izbaci cela ekipa,pa neka se glasa. Ovo je šta sam ja video i ostali morate da se složite, a to nije ni ispred dragstora nivo rasprave.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.770
Reaction score
21.428
Локација
underground
Ne ulazim u to , posto retko i glasam. Samo kazem da su i jedan i drugi bili u 5 boljih od ostalih.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.592
Reaction score
38.892
Локација
Beograd
Da mi sami spustimo loptu i zbijemo redove, jer nas neće štedeti, a to su jedva dočekali.

Ono što je tačno da je Panter bio sinoć, pa i celu seriju loš, ali i ono u šta sam ubeđen, da je jako bitno za ovu ekipu da ostane I hoće, a koliko sam čuo uz Zeka i Nanelija sigurno, od domaćih vrlo verovatno samo Balša i mnogi nisu konstatovali deo sa Željkovog potpisivanja ugovora u vezi dobrih imena kojima mora da se opravdaju tolike karte koje se prodaju i da je ekipa uveliko u priči za sklapanje za narednu sezonu gde se neće kao u prošloj dozvoliti da crkva i oskar toliko utiču.
Ima i jedna "pozitivna" stvar, oni će ostaviti onog bolesnika na čelu kluba, koji će opet kupovati ekipu na kilo i gledati nam u leđa, ubeđen sam.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.859
Reaction score
14.970
U pravu si @Čik

Zbog ovog posta iznad neću brisati temu. Videću da li će bodovi iz ove ući u zbir. Zaslužio je ANđušić, jer ga mesecima klupiras i onda ga ubacis da on vadi stvar. a on da sve od sebe.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.859
Reaction score
14.970
I to je tacno :D