Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan NIS – Anadolu Efes S.K (oproštaj kapitena od crno-belog dresa)

malimiki

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
225
Reaction score
640
Локација
Beograd
Kada je Ubica sinoc prisao da se pozdravi sa protivnickim igracima, ono cigansko nedonosce jedva da je pruzilo ruku gledajuci u stranu. Dogus Balbaj ako se uopste tako i kaze se grli sa Novicom, dok ovo govno sto peva grobarske pesme okrece glavu. Jebace vas Zeljko.
Verovatno se pojeo jer nikada nece biti nekom klubu sto je Novica Partizanu.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.590
Reaction score
8.486
Локација
"preko bare"
16.09.2021.

Težak i tužan dan za svakog pravog i iskrenog Partizanovca, nabijen i preplavljen emocijama svake crno bele duše koja voli ove boje. Ali poseban, na naš način. Na kraju ostaje ponos, ponos što živimo ovaj klub, što smo deo velikana koji je iznedrio najveće legende ovog sporta, gospodu.

Otišao nam je jedan od najvećih, Duda Ivković, čovek koji je velikan košarke, a naš je, crno beo. Ovaj klub je podario košarci nešto što nijedan drugi nije i zato ona krilatica košarka je Partizan, savršeno odgovara istini. To je najčistija definicija, bar nama Partizanovcima. Za ostale nas boli kurac.
Ostavio je Duda u amanet košarci i Partizanu mnogo.

Novica. Sigurno nije ni najveći, a ni najbolji igrač koji je nosio naš dres, ali je sigurno najveći kapiten u istoriji Partizana. Čista partizanština, najiskrenija. Ono kad voliš celim bićem, kad se predaš osećanjima. Momak iz naroda, iz kraja, kako god, živeo je naš san. Iz one pesme kaže, priznajem plakaću onog dana kada bude otišao, pa verujem da su se barem gutale knedle dok se opraštao. Neka je sa srećom Novice.

Na parket izlazi Dule Vujošević, zaigra ti srce kad vidiš tog čoveka. Prvi put nakon 6,7 godina, Dule i Partizan uživo. Ne znam, nekako jedan bez drugog ne ide. Kao crno i belo. Dade čovek zdravlje za njega. Bastion, časovi ljubavi. Magija. Borba bre.

A onda, Želimir. Najveći je tu, pored terena. Jebote, Obradović. Partizan. Sreća. Hoće srce da iskoči, gledam čoveka, vreme kao da je stalo u momentu. Biće prva i deseta.

Bio je i Milenko Tepić, kapiten. Jebote, kakva gospoda su nam bili kapiteni. Falio je Gandra Milosavljević, Luča, Žofri. Kakva partizanština, ponos.

Koliko velikana je podario Partizan. Koliko njih je izgradilo velikana košarke.
Najveća trenerska imena, najveća košarkaška imena.
Partizan je kuća slavnih.

Neko sa strane će reći patetika, al zato i jeste "sa strane" a ne naš. Jer taj i ne može da razume. A ja u tri ujutru najlaganije vraćam na tv-u petnesti put trojku Lideja iz ugla od tablu, Radetovo školovanje Danstona, vic u igri još dečaka Madara na jebenoj prijateljsko/revijalnoj utakmici.

Dobio je FK, mora da se čestita. A u nedelju kad svane dan...
E jebi se, @garbaN

Nije ti bilo dovoljno što sam juče suzu pustio, nego moram i danas. Uh, baš mnogo emocija...
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
242
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
Одгледах снимак малоприје јер је стрим за БиХ био блокиран.
Какву привилегију имамо што навијамо за Партизан човјече?!

Овако пред компом умало да рикнем, а како је било уживо не могу ни да замислим...
Дуди покој души, Дулету велико ХВАЛА што је дошао на опроштајну утакмицу.
Новици пуно среће у даљем животу и да је Бог увијек уз њега.
Момцима и Жељку пуно среће у сезони повратка Партизана на стазе старе славе!!!
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
377
Reaction score
3.427
Локација
Kući.
NA 17:35, prva pomisao "NEMA VEZE, UĆI ĆE SLEDEĆA!" Ali nema sledeće, niti treba da je bude. Kao što ne treba da se povlači dres, bilo čiji. Novica je baš zato veliki, jer je znao da je Partizan veći i od njega ali i od svih koji su bili tu pre njega i koji dolaze posle.

Prosto je nemoguće da se ovakve scene (kao juče u Areni), ne dešavaju u Partizanu, pa neka bude i na svakih 20 godina. Mnogi to nemaju u svojoj istoriji...

Ispratili smo Novicu, sada da nekog novog ubicu dočekamo, podržimo i ispratimo.

Živeo Partizan!
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Turke smo nadvladali, to je najbitnije.
Gru svakako nije voleo da nam se nekadašnji treneri crveno-bele, mora i pudlica da im crkne!
Novica nemerljiv trag u Partizanu ostavio...besprekorna karijera.
Gremlini i Grobari, navijanje vrhunsko.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.123
Reaction score
15.391
Локација
Beograd
Jučerašnji dan mi je bio dan sa pomešanim emocijama, pogotovo što ja kao osoba koja je sklona povremenim epizodama anksioznosti (koja je bila prisutna juče ceo dan) neke stvari doživljavam mnogo emotivnije od osoba koje to nisu. Nisam mogao da se suzdržim a nisam ni pokušavao kada sam gledao izveštaj sa utakmice, videti sve one naše legende na jednom mestu...još kada je Tegeltija pitao Tepića za TNT a Milenko je zastao, kao da je imao knedlu u grlu...i to je bilo to.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.510
Reaction score
13.064
Локација
Yaoundé

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.020
Kakav dan...
Bili bi deplasirano da pričam bilo šta, sve ste rekli.
Jedan od utisaka večeri je nastavak otpora navijača Partizana ljubiteljima psihopate, nema više sklanjanja i cutanja. Bravo grobari! :clap
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.405
Reaction score
28.581
Локација
Novi Sad
"Ne volim patetiku, ne volim puno reči, emocije radije pokazujem delima... Ali kako izdržati i kako ne napisati šta mi je na duši posle sinoć?

Ako sam ikada imao sumnju, više je nemam... Sav bol i odricanje, "glavom kroz zid" i preko bola sve ove godine - VREDELO JE!

Ponosan sam i neizmerno zahvalan svima! Od porodice, Partizana,mojih trenera, saigrača koji su bili uz mene kroz karijeru, onih koji su bili uz mene ali iz raznih razloga nisu mogli da dođu... do svih navijača u hali sinoć i kroz sve ove godine!

Setan sam kad pomislim na Dudu, pamtim sve šta mi je kroz karijeru govorio... Takav gospodin, šmeker i košarkaški znalac se sreće jednom ili ni jednom u životu. Čovek koji je sve oko sebe činio boljim, pa je tako i moju generaciju vodio do visina koje nismo ni slutili da smo kadri da dosegnemo. Neizmerno mu hvala!

Hvala Efesu na gospodstvu, poklonu i doprinosu koji su dali da sinoć sve bude fenomenalno...

Hvala Željku, Radetu i ostalim momcima što sam još jednom, po poslednji put bio deo tima! Partizanu na organizaciji svega... Ubeđen sam da lepi dani za naš klub tek dolaze!

Toliko od mene! Sve ono sinoć i sve ono tokom 10 crno-belih godina je bila velika čast!

Vidimo se! "

Novica Veličković

http://instagr.am/p/CT8JqJqNSNB/
:respect :respect :respect :respect :pfc::ziveli

Edit: Izvinjavam se ako je ovo vec neko okacio, ja sad tek vidim ovo i udarilo me u dusu...
 
Top