Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
@Nikola

Ja bih te pare prvo usmerio na eliminaciju dugova kako bi nam se te pijavice skinule sa koze.Uvek ce nam oni stajati kao omca oko vrata.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.421
Reaction score
7.655
Локација
E-WEST
Pa da, nadam se da će barem da se ispeglaju dugovi i da se konačno krene od nule ili nekog malog plusa.

Neka bude jeftina ekipa, ali barem neka budu plaćeni ti ljudi, ko kod da igra.
Izgleda će i sledeća sezona morati da se žrtvuje bez EL, ne samo ova koja kreće.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
@Vlad

Ma znam da treba isplatiti sve njih ali bih ja odugovlacio to dokle god moze, jer od tuzbe i presude BAT-a prodje dosta vremena, pa makar odvojio pare sa strane. Ne sme neki Klobucar da bude isplacen pre Kapitena, bar ja tako razmisljam i ne treba koristiti to sto nas Dragan nece tuziti sigurno.
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Ne razumem potezanje oko Klobučara, dečko je igrao koliko je igrao, dužan mu je klub i red bi bilo da se plati, a ne da se čekaju tužbe igrača....Potezati pitanje oko zasluga igrača pa u odnosu na to ih plaćati je vrlo neozbiljno pa makar to čitali i od forumaša, a kamoli da neko iz kluba razmišlja na taj način.
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.142
Reaction score
628
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Pa da, nadam se da će barem da se ispeglaju dugovi i da se konačno krene od nule ili nekog malog plusa.

Neka bude jeftina ekipa, ali barem neka budu plaćeni ti ljudi, ko kod da igra.
Izgleda će i sledeća sezona morati da se žrtvuje bez EL, ne samo ova koja kreće.

То да ћемо да испегламо дугове заборави! Нама је дуг, како се прича око 4 милиона евра. Ако га са овим продајам преполовимо, ја сам задовољан.

У принципу, колко ја капирам нас највише јебе марфин банка и камате...

Проблем је кад распродамо ову екипу дал ћемо моћи да привучемо нове млађе играче које ћемо за пар година уновчити?

Или то ил да нам скрешу дуг на 2.5%
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.576
U Partizan su dolazili mladi talentovani kosarkari da bi:
1.) Igrali Evroligu
2.) Radili sa Vujosevicem.

Ovo pod 1, vise nema, ko zna kad ce ga i biti, a Duleta su strasno ispljuvali po medijima za njegove ekscese i stavili ga na ramnistu sa Covicem i nema ko ga ne pljuje a ranije su ga cak i postovali , sta ti je moc medija...

Izgleda da krecemo od nule...
 

GrobariTopola

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
287
Reaction score
4
Локација
Od Topole...
Ja uopste nisam osporio zalaganje i kvalitet Klobucara, vec je kontekst bio drugi.

U smislu, pa cak se i njemu duguje, jer nije velika cifra. Nisam ocenio to prema kvalitetu vec prema cifri. Ocena ti je pausalna i nije na mestu. Ako nisi razumeo kontekst, nema potrebe da kvalifikujes ljude. Ja vrlo dobro znam ko sam i sta sam.

Duguje se najvise Macvanu koliko ja znam, ali on nije sporan, sacekace. Sporni su Raduljica, katic, neki stranci, cela prosla i ovogodisnja ekipa sa nekim iznosom.

I naravno duguje se drzavi, meni nepoznata cifra za porez koja nije mala.

Imali smo kintu, kad je Veseli otisao kapnulo je 2m. Ali smo u dve sezone sa VJ kao trenerom i istom ovom nesposobnom upravom, to lagano protracili pa sad moramo cak i Bogdana da prodamo pre NBA. I tu nece biti kraj, idu jos par igraca, neki su dobili ponude, neki ce pokusati da odu, pa cemo videti.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Mladi igraci su pre svega dolazili da bi igrali, a Evroliga je samo bila dodatan plus. Mnogi ti mladi igraci ni nemacku ili francusku ligu ne mogu da igraju u nekim ocajnim klubovima, a ne da razmisljaju o Evroligi sa 19, 20 godina. Eno onaj Berzins dok se nije povredio igrao je za Rigu 10ak minuta, kakva njega Evroliga zanima u prvoj sezoni kad ni ligu prosecnu nije odigrao u karijeri.
Kao da oni sad mogu da biraju i da im se nudi svaki dan da igraju 30 min bilo gde, a ne EL.
A druga stvar, ovde se prica kao da smo ispali u 4. ligu pa sad niko nece kod nas. Ti mladi igraci vec u prvoj sezoni imaju sansu da izbore Evroligu za sledecu godinu. Mnogo je vaznije za njih da je igraju tamo one godine, nego odmah prve sezone. Pa izvolte izborite, pa ce da igrate.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Bogdanović: Menadžerska agencija i Partizan odlučuju o mojoj budućnosti

Bogdanović, koji je sa perfektnom statistikom i titulom MVP igrača finala domaćeg plej-ofa, ali i s naslovom "zvezde u usponu Evrolige", završio sezonu za pamćenje nije krio svoje želje.

- Želim samo da napredujem u karijeri. Sa Duškom Vujoševićem je dobar rad i minutaža zagarantovana. Videćemo kakve su ponude i opcije iz Evrope pred nama. Ali, ne sumnjam da ćete vi, novinari, možda i pre mene saznati neke stvari - zaključio je uz širok osmeh Bogdan Bogdanović.
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Vidjecemo kakav cemo imati sastav sledece sezone. Siguran sam da cemo imati mladu ekipu, zeljnu dokazivanja. Pare nemamo, imamo Duleta Vujosevica. Smatram da najveci broj igraca dolazi zbog Duleta, navijaca i familijarnog odnosa na relaciji klub-igrac. Evroliga je dolazila samo kao plus tim momcima, ali svakako da nije bila odlucujuci element. Bilo bi odlicno kada bi mogli dovesti Dangubica, zadrzati Lea i kapitena, a na pozicijama 4 i 5 pokriti se nekako...
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Bio bi greh tog dečka oterati u čergu, ko da nije dovoljno što ih je 2 puta odbio. Imaju super igračinu blažiča i ljudinu Lazića, ne treba im Dangubić.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Наравно да би био грех... Али такво је писање појединих медија, чак без помињања Партизана. Наводно има понуду и из Шпаније, и од чергара...
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.361
Reaction score
3.806
Локација
NBG
Za koji dan ova tema ide pod kljuc. Tako da pisite ako imate inspiraciju vasu zavrsnu analizu sezone 2013/2014.


Sto se tice uprave, finansiranja i transfera to mozete raditi u preimenovanoj temi na ovom linku http://www.juznatribina.net/vbforum/showthread.php?t=2575

Napomena: Svaka licitacija imena, licnih zelja, kacenja informacija bez izvora, prenosenje informacija sa drugih foruma, vikipedije,klasicnih sajtova prepisivaca, sklj tviter naloga ili jos gore fejsbuka bice najstrozije sankcionisano.
 

mr Kiza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
444
Reaction score
16
Jedna izuzetno teska i duga sezona je iza nas, za koju se nadam da se nece ponoviti.

Povrede su pretile da nas totalno uniste, i mislim da je ovo verovatno jedinstveni slucaj u istoriji kluba da smo mi odigrali celu sezonu u proseku sa vise od dva (i to kljucna) igraca manje.

Veliki uspeh je nacinjen probojem u Top16 EL i prava je steta sto smo sebi dozvolili kikseve protiv Bajerna u gostima i Kubana i Galatasaraja u Areni, jer bi sasvim sigurno i ovako osakaceni povredama usli u cetvrtfinale. Na drugoj strani, po tradiciji smo gubili i od takvih velicina kao sto su Nanter i Budivelnik, da ne bi Zeljka pitanje je da li bi i grupu prosli, tako da je ovo sasvim zadovoljavajuci plasman.

U ABA ligi smo vec drugu sezonu uzastopno sebi dozvoljavali luksuz da imamo previse izgubljenih utakmica koje su se jednostavno morale dobiti (Krka, Solnok, MZT...), da do same zavrsnice strepimo, da nam i u tom ligaskom delu jedna utakmica odlucuje o plasmanu dalje i o buducnosti kluba. U tom kontekstu sa ove distance sagledavam i nesrecnu trojku u zadnjoj sekundi - posle toliko "biti ili ne biti" utakmica koje smo dobijali, morala je da dodje i ta jedna koju cemo izgubiti.

U domacem prvenstvu smo po tradiciji uspeli da se izborimo sa svim niskim udarcima koje su nam Coki i njegov drzavni projekat iz dana u dan nanoslili, i prava satisfakcija je bila kradja pehara, to pokazuje kakve bolesne komplekse smo im nabili trinaestogodisnjom dominacijom...
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Dok tema nije otišla pod ključ da je obogatimo i zaokružimo intervjuom našeg najboljeg igrača za NIN... Dosta stvari je rekao, a i razbio famu o onome što na sva zvona trubi da ga je košarkaški napravio... A saznali smo i čiji je navijač oduvek!

Hvala Bogdane!

Хтео сам да напустим Партизан

Сматрате да се не пружа шанса младим, српским играчима?

Апсолутно. И сам сам имао сличну ситуацију у Партизану, али можда је то и начин да ментално очврснете. Мислим да концепт наших клубова може да почива једино на прављењу тима за неколико година а не за једну сезону.

Да ли је тачно да читаве године нисте добијали плате.

То је тачно. Ја сам примио једну плату.

Од чега се живи када се игра без новца?

Од те једне плате, а нисам ни излазио. Да кажем, живот на мајчиној кухињи.

Ви сте из Београда, како преживљавају момци из унутрашњости?

Најмлађима помажу старији играчи, Саша Павловић, Тепић, Милосављевић… Они су потпуно сами, Шалић у једном моменту није имао ни за храну. Делили смо једну стипендију да бисмо имали тек толико да прегурамо. То је пријатељство које Партизан чини јединственим.

09.jpg


Много приче је било око вашег односа са тренером Вујошевићем. Екстремна ситуација десила се на утакмици против ФМП-а када вас је Вујошевић ухватио за врат. Како сте се осећали и шта сте мислили?

У првом тренутку сам хтео да одем кући и завршим причу са Партизаном, колико год да волим клуб. Да сам размишљао сам, сигурно бих отишао. Зауставио ме је Саша Павловић, разговарали смо, он је помогао да се смирим. Одлучио сам да не реагујем и да не говорим ништа у јавности. Искрено и публика ме је вратила, скандирали су моје име. Осетио сам обавезу да им вратим за ту подршку. Не знам зашто се то десило. Када бих вратио време уназад, не бих реаговао другачије, али мислим да би Вујошевић реаговао другачије. Он то не би поново урадио и знам да ми жели све најбоље. Мислим да читав тај догађај нема везе са мном, да то није моја грешка… Дуле ми се извинио одмах у свлачионици након утакмице.

Како гледате на четири године проведене у Партизану, посебно на прве две када код тренера Владе Јовановића готово уопште нисте играли?

Иако сам мислио да заслужујем шансу, нисам до краја знао да се носим са том ситуацијом, чињеницом да сам у Партизану и да сам самим тим познат. Не играм, а видим да сам бољи од оног на паркету. Не кривим било кога, нити се кајем. Сада ми се рад и у то време на неки начин враћа. Размишљао сам и о промени средине, али када сам сазнао да се Вујошевић враћа хтео сам да видим какав је тренер. Испоставило се да ми је у играчком смислу показао прави пут, на чему сам му захвалан. Веровао сам да ће ми дати шансу, а мислим да сам је и заслужио. Он је то препознао, а ја, чини ми се, искористио.

Почели сте каријеру у Звездари, потом били у Житко баскету, где вам је тренер био Драган Јаковљевић који воли да истакне како је најзаслужнији за ваш развој?

Можда је он добар тренер, али не волим када се неко у тој мери експонира у медијима. Вујошевић је заслужнији за мој успех, али ту чињеницу не истиче у јавности. Сматрам да су и велике заслуге на мом раду и одрицању. Нико није проливао зној уместо мене, нико не може да постигне кош уместо играча на терену… Свако од нас зна колике су заслуге за моју каријеру.

Често се по кошаркашким кулоарима може чути прича да сте као дечак били навијач Црвене звезде. Да ли је то тачно?

Није тачно. Када смо играли у Железнику, шутирао сам пред загревања, а из публике чуо добацивања: „Ти си наш, знамо ми то“. Увек сам ишао на Партизанове утакмице, имам слике из тог периода. Једном сам ишао на фудбалску утакмицу Звезда-Рома. Могуће да су ме тад видели. Као кошаркаш одлазио сам и на Звездине утакмице, али откад знам за себе навијам за Партизан.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
Hvala sto nadje ovo. Inace, koga zanima, ovo nije citav intevju nego samo dio. Ostatak je na linku.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Naklon do poda za Bogdana i sve igrače.:respect:respect
Znamo kakve ljudine imamo u KK i ova generacija će ostati upamćena kao najgrobarskija otkada pratim Partizan.

Ali... Malo mi je degutatno da se na ovakav način priča o parama.
Ne priliči klubu kao što je KKP a ni Bogdanu. Živi od roditeljske kuhinje i nije izlazio jer nema para... Treba zadržati ipak neki nivo.
A nema sumnje da je situacija teška i da su ovi momci bedno plaćeni u odnosu na ono što zaslužuju. Ali ako pored toliko milionera u klubu neko treba da nema za hranu onda smo stvarno za katanac. Sve i da je tako to se ne iznosi na ovakav način ali dobro mlad je Bogdan naučiće neke stvari vremenom.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.231
Reaction score
17.918
Локација
Kej Republika
Odlican intervju sa Bogdanom.
Koliko god da smo ponosni na ove momke, isto tako treba da se zapitamo sta rade ljudi iz kluba pa dozvole da im najbolji igrac primi jednu stipendiju.
Znam ja da nas drzava jebe, da nas premijer koci, ali ako nas predsednik i uprava ne mogu neke osnove stvari da obezbede, onda je vreme da se kupe i kuci.
Ako je sve spalo na Duleta i njegova ledja nama se ne pise dobro. Nema ni DV snage za ceo klub i da radi na sve strane.
Koliko plata je primio Silobad ove godine?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top