Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.311
Reaction score
12.723
Neocekivano zatisje za sada na trzistu, a gotovo sve jace ekipe na papiru imaju nekompletirane rostere.
Spanska govna, turska, talijani, mi, siguran sam da se nesto veliko sprema, kad su svi trenutno na stand-by.

Aristotel

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
163
Reaction score
18
Локација
Leskovac
Mislim da klub nece objaviti nijedno pojacanje dok ne reši trenutne igrače. Trenutno je Naneli "poluizvestan"...I ne znam zašto, dok klub ne kaže Thank you Dante ...imam mrvicu nade da tu može dodji za zaokreta.

Dijamantidis, Jasikevicius, Tepić, Slukas, Exum su neki od igrača koje je trenirao Željko, sem litvanca niko nije bio primarno skorer, dobar u odbrani, dobra kontrola lopte u napadu, mogu da pokriju više pozicija. Hipoteticki mislim da bi Željko više birao Kalatesa nego Slukasa.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.106
Reaction score
8.265
Mislim da klub nece objaviti nijedno pojacanje dok ne reši trenutne igrače. Trenutno je Naneli "poluizvestan"...I ne znam zašto, dok klub ne kaže Thank you Dante ...imam mrvicu nade da tu može dodji za zaokreta.

Dijamantidis, Jasikevicius, Tepić, Slukas, Exum su neki od igrača koje je trenirao Željko, sem litvanca niko nije bio primarno skorer, dobar u odbrani, dobra kontrola lopte u napadu, mogu da pokriju više pozicija. Hipoteticki mislim da bi Željko više birao Kalatesa nego Slukasa.
Tepic je kod Željka bio bitan isto kolko i Djoko Salic kod Duleta :D

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
498
Reaction score
1.432
Локација
Banja Luka
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.221
Reaction score
63.321
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Ima istine, ali Željko ne robuje principima nego je prilagodljiv. Da mi imamo defanzivno potentnu ekipu punu jakih dvosmernih igrača on bi i izabrao pleja skorera ili tzv razigravača, ovako odluka da tu stavi Dantea nas je i odvela skoro na f4 umesto da igramo cirkusku kosarku sa nekim Vildozom.
Tako da verujem da sem ako se na 3 ne očekuje neki defanzivni stoper koji može u oba smera da igra na pleju će morati da igra neko ko je atletski sposoban da igra preuzimanja i da doprinese nečim vrhunskim u napadu.
Mi nemamo budžet za jednosmerne igrače sem ako su kao Anđušić da odigraju 5 minuta ili su igrači koji se razvijaju ovih 7,8 igrača koji će biti nosioci rotacije moraju da budu jaki i u oba smera. Onaj ko je slabiji u jednom mora da bude top u drugom Panter, Ledej s jedne strane ili Aleksa sa druge.

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.924
Reaction score
25.351
Локација
Академија
Па није баш. Ђоко је био дрво које Дуле није стигао да истеше, из више разлога. А Тепић и Кецман су код Жоца у ПАО дошли као већ комплетни и озбиљни играчи, сваки са посебним задатком. Не да играју по 30 минута већ по 10-15. И то су радили сасвим солидно. Нажалост, таквих играча сада нема на тржишту.

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.603
Reaction score
2.920
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Gomila informacija,povezivanja sa ovim onim ili tim igracem po medijima i drustvenim mrezama. Strpljivo cekam samo da ih tandem Z&Z demantuju nekim novostima kao pre dve godine Panterom i Ledejom, kao pre godinu Exumom i Nanelijem. Uzivanje do maksimuma, jest ima malo nestrpljenja ali sta da se radi, da ga nema ne bi bilo zanimljivo.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.538
Reaction score
3.681
Локација
u srcu šesnaesterca
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Ako se ko pitao ili razmisljao ovi sa news-a su rekli da Dimitrijevic nije na radaru, nece ga Zeljko

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.472
Reaction score
6.966
Локација
vezenemam
Ako se ko pitao ili razmisljao ovi sa news-a su rekli da Dimitrijevic nije na radaru, nece ga Zeljko
On je i produžio ugovor sa Uniksom, plus miškov pulen.
Sumnjam i za ovoga iz Vojvodine da smo ga hteli, verovatno neke igrice sa strane (plaćena reklama ili šta god).
U svakom slučaju, samo još brat Naneli da produži ugovor, a dolasci, kad bude vreme, biće....

EDIt.
Izgleda da je i Slukas zvanično prešao u PAO, tako da još jedna tema/briga manje:biggrin:

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
581
Reaction score
3.182
Локација
Панчево
Nissm siguran,ali mislim da je Željko pominjao Tepića kao jedan od svojih neuspeha, u smislu da nije uspeo da mu dođe do glave. Mislim da je baš pominjao situaciju u Panatinaikosu, tipa vode 15-20 razlike, on pravi akciju za Teparu kapitena, ovaj ostaje sam na šutu, ne šutira, dodaje. Ponove akciju, opet isti ishod. Kaže da nije dostigao ni blizu svoj potencijal.

Статус
Затворена за писање одговора.