MikiBL
Partizanovac
Njega to ne zanima?Meni muž![]()
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Njega to ne zanima?Meni muž![]()
Šta ja gledam ili Partizan?Njega to ne zanima?
Tepic je kod Željka bio bitan isto kolko i Djoko Salic kod DuletaMislim da klub nece objaviti nijedno pojacanje dok ne reši trenutne igrače. Trenutno je Naneli "poluizvestan"...I ne znam zašto, dok klub ne kaže Thank you Dante ...imam mrvicu nade da tu može dodji za zaokreta.
Dijamantidis, Jasikevicius, Tepić, Slukas, Exum su neki od igrača koje je trenirao Željko, sem litvanca niko nije bio primarno skorer, dobar u odbrani, dobra kontrola lopte u napadu, mogu da pokriju više pozicija. Hipoteticki mislim da bi Željko više birao Kalatesa nego Slukasa.
Partizan.Šta ja gledam ili Partizan?Dopunjujemo informacije, bez brige, čak sam ga odvikla od toga da veruje svakom odlasku ili dolasku koji je objavljen u medijima, dok Klub ne aminuje...
Ima istine, ali Željko ne robuje principima nego je prilagodljiv. Da mi imamo defanzivno potentnu ekipu punu jakih dvosmernih igrača on bi i izabrao pleja skorera ili tzv razigravača, ovako odluka da tu stavi Dantea nas je i odvela skoro na f4 umesto da igramo cirkusku kosarku sa nekim Vildozom.Mislim da klub nece objaviti nijedno pojacanje dok ne reši trenutne igrače. Trenutno je Naneli "poluizvestan"...I ne znam zašto, dok klub ne kaže Thank you Dante ...imam mrvicu nade da tu može dodji za zaokreta.
Dijamantidis, Jasikevicius, Tepić, Slukas, Exum su neki od igrača koje je trenirao Željko, sem litvanca niko nije bio primarno skorer, dobar u odbrani, dobra kontrola lopte u napadu, mogu da pokriju više pozicija. Hipoteticki mislim da bi Željko više birao Kalatesa nego Slukasa.
Па није баш. Ђоко је био дрво које Дуле није стигао да истеше, из више разлога. А Тепић и Кецман су код Жоца у ПАО дошли као већ комплетни и озбиљни играчи, сваки са посебним задатком. Не да играју по 30 минута већ по 10-15. И то су радили сасвим солидно. Нажалост, таквих играча сада нема на тржишту.Tepic je kod Željka bio bitan isto kolko i Djoko Salic kod Duleta![]()
Baš tako...Partizan.
A pošto ga ipak zanima (Partizan), nemaš problem. Ne moraš muljati da mu bude lakše![]()
Kakav li je kad ni do Mege nije stigao sa 25 god?Pominju Beslaća za nas.
Samo da nije on malo mator majku mu.
Mislim dal vredi dati 150k otkup, za igrača koji je 2 godine stariji od Smajlija, a nije bolji od njega.
Više mi ovaj članak izgleda kao reklama da ga prodaju nekom drugom. Kao tražimo ga i mi.
On je i produžio ugovor sa Uniksom, plus miškov pulen.Ako se ko pitao ili razmisljao ovi sa news-a su rekli da Dimitrijevic nije na radaru, nece ga Zeljko
Nissm siguran,ali mislim da je Željko pominjao Tepića kao jedan od svojih neuspeha, u smislu da nije uspeo da mu dođe do glave. Mislim da je baš pominjao situaciju u Panatinaikosu, tipa vode 15-20 razlike, on pravi akciju za Teparu kapitena, ovaj ostaje sam na šutu, ne šutira, dodaje. Ponove akciju, opet isti ishod. Kaže da nije dostigao ni blizu svoj potencijal.Tepic je kod Željka bio bitan isto kolko i Djoko Salic kod Duleta![]()