Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
226
Reaction score
576
Znači dovodimo samo provjerenu partizanštinu.One koji im je nas dres sveti i cijeli život su sanjali da igraju u njemu.Nadam se da će ovaj projekat uspjeti,mada je teško napraviti potpuno novu ekipu i očekivati od nje rezultate,posjetu na predhodno dvogodišnjem nivou,prodaju pretplatnih ,odnosno prepoznatljivu atmosferu i značaj KKP u Evroligi.Ovo posebno jer nismo poput Panate uzimali samo najbolje,vec igrače koji,koliko pratim, nisu ni medju 10.na svojim pozicijama u ligi.Znam za Željka i njegovu dogradnju,ali dosta stvari treba da se poklopi da bi bili na prošlogodišnjem nivou,što smatram za dobar rezultat.Gledajući potencijalni roster,mislim da bi nam igrači tipa Nanelija,Avramovića bili jako potrebnu,uz potencijalnog pleja i krilnog centra.

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.477
Reaction score
3.166
Локација
Gde god ti da igras...

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.722
Reaction score
3.691
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.298
Reaction score
5.995
Локација
vezenemam
Ma samo neka on, a i svi ostali trube kako smo završili sveCkog šampinjona.
Možda ga stub smrdije, kk kome niko ne može zabraniti kako će se zvati, preotme u zadnji čas.:D

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
461
Reaction score
3.163
Локација
Novi Beograd
Cigan tvrdi pazar jer vjeruje da će mu skočiti cijena nakon OI.
Na svu sreću Željko mu neće preći preko svih sranja koje je napravio i gledaju da ga se ratosiljaju.
Konačno.
Ovakve stvari ne treba da se pisu po forumu.
Jedno je oko dovodjenja igraca i "insajd" informacija, mada i to nema neku poentu, vise je klinacki. Potpuno druga stvar je iznosenje stvari iz svlacionice ili info iz pregovora. To treba uvek unutar da ostane.

Sto se tice "ciganisanja" Avramovica, sasvim legitimno. Koliko primecujem po "insajd" informacijama, mi hocemo da se rastanemo s svima sem sa Koprivicom. Zasto bi Aleksa pristao na to kad ima vazeci ugovor, a nakon OI moze da eksplodira i potpise zivotni ugovor. On sad moze malo jacu platu nego kod nas da izvuce, zasto ne bi sacekao OI i ako odigra pozit8vno da moze da duplira platu.

Prestanite ovakve stvari da iznosite, na kraju ako ostane kod nas bice "cigan", zavlaci, a to je najnormalnija pojava u sportu kad su pregovori u pitanju. Nije ni Partizan bezgresan.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.969
Reaction score
7.366
Ja ne znam kako to Aleksi može da skoči cena posle OI pored živog micica, jokica i bogdana. Mora da igra bar 20 plus minuta i da poprilično carini loptu. Nema od toga ništa. Biće x faktor i možda čovek zadatka ali ništa više od toga. Tako da od rasta cene nema ništa.

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.275
Reaction score
9.919
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
. Zasto bi Aleksa pristao na to kad ima vazeci ugovor, a nakon OI moze da eksplodira i potpise zivotni ugovor. On sad moze malo jacu platu nego kod nas da izvuce, zasto ne bi sacekao OI i ako odigra pozit8vno da moze da duplira platu.
Malo je on poleteo posle SP i ne znam sta je očekivao sada, verovatno da se utrkuju ekipe oko njega.
Sve ozbiljne ekipe EL vec imaju 90% popunjene rostere i on ne moze da ode u bolji tim od nas. Čak iako bi ga neko i uzeo ne bi mu ponudio mesto startera i ozbiljnu ulogu u igri sa preko 12-15 min u igri, kako bi on voleo.
To moze naci jedino u EC, eventualno Asvel, Alba, Pariz.

Nek prođu i OI, ali nije on anonimus, vec se zna za njega, neće poceti pomama ako odigra 2, 3 dobre partije... tako da je najbolje da sednu sve strane i dogovore nastavak na obostrano zadovoljstvo.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
226
Reaction score
576
Ugovor je Sveto pismo pa se ne moze mijenjati,u korist ili stetu igraca-kluba,raskinuti,produziti.Svi su izgledi da Zeljko zaista misli da samo Koprivu zadrzi,valjda sto je mlad u tim godinama,ili nema interesovanja klubova,jer decko slabo koristi sanse kojje mu se pruzaju.Ako razmisljaju da Aleksu prodaju,mozda nesto i zarade,onda je za oboje bolje posle OI jer mu cijena moze samo skociti.Ukoliko se ne pokaze,onda mu je cijena sadasnja pa nece biti na gubitku.Stvar je za nas,je l nam takav igrac,domaci,reprezentativac,ciganin,potreban ili imamo drugo rjesenje.Kakva li je situacija sa Nanelijem,ne dogovara se sa nama a nije ni potpisao za drugi klub u ovom periodu sklapanja ekipa.On ne ide za Pariz.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.298
Reaction score
5.995
Локација
vezenemam
Oko cega da se dogovaraju,ako je pod ugovorom do kraja 2025?
O sporazumnom raskidu (saradnje) naravno.
Jel možete da prestanete da serete po Avramoviću? Ispade on najveći krivac za neuspešnu sezonu.
Nije aleksa najveći krivac, Naneli je.
Aleksa je bogotac, treba nam još 11 takvih, mani ove Lesore, Pantere i sve ostale poluproizvode...
#samoaleksa
"smrdija_forever
#repstacijarules

Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
374
Reaction score
868
Локација
Jugoslavije
Ugovor je Sveto pismo pa se ne moze mijenjati,u korist ili stetu igraca-kluba,raskinuti,produziti.Svi su izgledi da Zeljko zaista misli da samo Koprivu zadrzi,valjda sto je mlad u tim godinama,ili nema interesovanja klubova,jer decko slabo koristi sanse kojje mu se pruzaju.Ako razmisljaju da Aleksu prodaju,mozda nesto i zarade,onda je za oboje bolje posle OI jer mu cijena moze samo skociti.Ukoliko se ne pokaze,onda mu je cijena sadasnja pa nece biti na gubitku.Stvar je za nas,je l nam takav igrac,domaci,reprezentativac,ciganin,potreban ili imamo drugo rjesenje.Kakva li je situacija sa Nanelijem,ne dogovara se sa nama a nije ni potpisao za drugi klub u ovom periodu sklapanja ekipa.On ne ide za Pariz.
Koprivica ima 24 godine i 2 meseca. Tako da nije mlad. U Partizan igra zbog oca, odnosno Zeljka. Povrede su ga sekle, ali nije nesto pokazao neki napredak veliki. Da je igrao u ekipi sa konceptom pleja razigravaca-bil bi druga prica. Za njega bolje da je igrao u nekom drugom timu. Moj utisak...

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.502
Reaction score
8.559
Moguce da nisam upucen kako treba, ali odakle ova prica po forumu da je Aleksa cigan? Je l’ se izjasnio negdje ili se zakljucak donosi na osnovu toga sto voli reprezentaciju?

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
436
Reaction score
1.175
Локација
Banja Luka
On (Aleksa) ima tu facu. I kad je dolazio kod nas, nekako se time nije uklapao, pa sam bio rezervisan.
Ali, ne budimo mi cigani, jer on se uvijek borio u našem dresu kao lav, više od većine. Nekad je bio bolji, nekad lošiji, jbg, ali borben uvijek.
Neki zaboravljaju ono Aleksaaaaaaaaaa!!!
To što se druži u reprezentaciji sa cigosima i pozdravlja u klupskim utakmicama, nije mi milo, ali, kakva bi to ekipa, pa i reprezentacija bila ako u njoj nema timske sloge.