Ljudi, nemojte se ljutiti ali stvarno dosta vise prica o Avramovicu. Ovo je tema o transferima, igracima koji treba da dodju. Aleksa je pod ugovorom, Zeljko i Zoran odlucuju hoce li ostati ili ne. Sto se tice price o Aleksinim izjavama, nismo mi "oni". Prvo Aleksa nije Kari da bi od njega ocekivali da bude MVP niti je zato doveden, drugo ovi koji ga prozivaju zbog igara za repku, odigrao je neke dobre ali ukupno mali broj utakmica. Za Partizan je odigrao preko 100 i tu je odigrao da ne preteram bar dobrih 20 ako ne i vise. Neke je resio a neke sam i izgubio, takvih utakmica imaju i mnogo bolji igraci od njega. Siguran sam da je i za Srbiju odigrao taj broj ne bi imao vise dobrih meceva od ovog procenta. Na kraju, on je profesionalac. Na terenu dajes sve od sebe, van njega ne mrzis nikoga. Kosarka je za njega posao, kao sto i mi imamo svoje. Mrzite li vi svoje radne kolege ili clanove porodice koji navijaju za njih? Imam vise od 40g i pamtim ranije derbije. Mrzeli smo zvezdu ali smo postovali njihove dobre igrace i mnoge smo i zeleli i doveli kod nas, kao Tomasevica ili Vujanica. Ovo sto se desava od 2012 je direktna posledica vlasti Oskara i Coravog na mestu predsednika zvezde. Tu mrznju i toliku netrepeljivost su oni posejali a nepravda boli svakoga, narocito nas. Upitajte se malo sta bi bilo da je bilo ko od stranaca koji je igrao kod njih, npr Panter ili Lesor izjavio nesto protiv nas, da li bi dosao kod nas? Protivnik se mrzi i dobija na terenu a ne izjavama. Aleksi, ostao ili ne, hvala za ono sto je dao na terenu za Partizan. Ono sto je govorio van terena (a nije rekao nikad nista protiv nas, da bi mu se zamerilo) to me ne zanima.