Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
374
Reaction score
868
Локација
Jugoslavije
Suska se (sto rece jednom neko) da je cigan, nema neki dokaz. Ali Vanja i Trifa sto su cigani, to nema veze. Da pojasnim, ne pljuje se sto je cigan, vec grobari imaju potrebe da pljuju svoje igrace. Naculo se da ide, pa treba da se ispljuje. Dzile jednom rece da ne pljujemo nase igrace, da ne budemo kao cigani. Ali primilo se to i kod nas, nazalost. Od Pantera do Lesora, svaki je pljuvan ovde. To smo mi.

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
769
Reaction score
4.183
Локација
Slobodarska Skotska
Čekaj, kad su Ponjitka i Kaboklo za repstacije igrali ko Džordan i Durant, a sa nas ko lipsali magarci, i to pogotovo u derbijima, niko riječ nije rekao. Njima kao repstacija nije bila bitnija od kluba? Kad je Ledej išo da igra za jebeni Azerbejdžan, i to je bilo okej. Ali Aleksa je problem? Ne moramo biti kao cigani, ali pustite taj budalasti autošovinizam.

A za ovo što je izjavio, ako u klubu 10 jula ne mogu da odluče hoće li ga zadržati ili neće, ili možda čekaju da vide ko će potpisati, pa njega čuvaju kao rezervnu opciju, onda, jebiga, ima pravo i da izjavi tako nešto, svidjelo se to nekome ili ne.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.032
Reaction score
7.846
Mene nervira iz drugih razloga jer je krava koja da 20 litara mleka al sve to prospe. Kao protiv Burse, kao protiv Cedevite one sezone kad im je dao 20 plus u prvom pa posle sve sjebo, pa Podogorica pre par meseci kao p usao na onaj zicer za pobedu... s druge strane svi ovi sto ga pljuju da je cigan svrsavali na njega kad smo ih dobili u prvom proslosezonskom mecu ,necu da kazem derbiju, u el. pevali mu do juce da ih je silovao al sad ne valja jbg...tako je i za Pantera jebali mu sve po spisku cele sezone sad kad je otisao katastrofa sto je otisao. Avramovic je najvise davao protiv covicevog kluba u ove tri godine i to je cinjenica.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
201
Reaction score
506
Avramovic je dobar igrac.Za ove uslove,gdje domaci igraci rijetko dolaze kod nas,cak odlican.Sigurno ima mjesta u 10 evroligaskih ekipa.Njegova energija nam je potrebna e sada sto nekada prospe i da je kosarkaski intelegentniji,mozda nam ne bi zapao.Pitanje je,da li Zeljko hoce bas potpuni restart,da sve prosle oslobodi ili ce pored nebitnog Koprive zadrzati jos par njih,vidjecemo.Mozda i hoce jer u ovima sto je ostalo nema nosilaca tima,koji bi se nadogradio pa onda da ostatak ne steti novodoslima.A ta polenika,je l cigan,igra li pozrtvovano za reprezentaciju je rezultat nase proslogodisnje frustracije.Svi smo cekali njega da se iz povrede vrati,ne vjerujem da nije tip za svlacionicu a koliko dozivljava KKP je pitanje i za nove Bonke,Mike ...

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
430
Reaction score
1.169
Локација
Banja Luka
E vala bas, cuj ne dopada se nama navijacima faca igraca.
Pa bog te jebo, ne dovodimo igrace da reklamiraju Niveu, biceve i aftersejvove krv mu jebem
Sugrađanine, nije u pitanju ljepota, zgodnost i tome slično. Jednostavno (a teško objašnjivo) postoji nešto u faci ili stavu, ponašanju koje odvaja igrače Partizana od onih iz komšinice. S rijetkim izuzecima, tako vidim od prvog dana.

mrboobs

Početnik
Учлањен(а)
29.08.2021
Порука
56
Reaction score
328
Локација
Austrija
Ljudi, nemojte se ljutiti ali stvarno dosta vise prica o Avramovicu. Ovo je tema o transferima, igracima koji treba da dodju. Aleksa je pod ugovorom, Zeljko i Zoran odlucuju hoce li ostati ili ne. Sto se tice price o Aleksinim izjavama, nismo mi "oni". Prvo Aleksa nije Kari da bi od njega ocekivali da bude MVP niti je zato doveden, drugo ovi koji ga prozivaju zbog igara za repku, odigrao je neke dobre ali ukupno mali broj utakmica. Za Partizan je odigrao preko 100 i tu je odigrao da ne preteram bar dobrih 20 ako ne i vise. Neke je resio a neke sam i izgubio, takvih utakmica imaju i mnogo bolji igraci od njega. Siguran sam da je i za Srbiju odigrao taj broj ne bi imao vise dobrih meceva od ovog procenta. Na kraju, on je profesionalac. Na terenu dajes sve od sebe, van njega ne mrzis nikoga. Kosarka je za njega posao, kao sto i mi imamo svoje. Mrzite li vi svoje radne kolege ili clanove porodice koji navijaju za njih? Imam vise od 40g i pamtim ranije derbije. Mrzeli smo zvezdu ali smo postovali njihove dobre igrace i mnoge smo i zeleli i doveli kod nas, kao Tomasevica ili Vujanica. Ovo sto se desava od 2012 je direktna posledica vlasti Oskara i Coravog na mestu predsednika zvezde. Tu mrznju i toliku netrepeljivost su oni posejali a nepravda boli svakoga, narocito nas. Upitajte se malo sta bi bilo da je bilo ko od stranaca koji je igrao kod njih, npr Panter ili Lesor izjavio nesto protiv nas, da li bi dosao kod nas? Protivnik se mrzi i dobija na terenu a ne izjavama. Aleksi, ostao ili ne, hvala za ono sto je dao na terenu za Partizan. Ono sto je govorio van terena (a nije rekao nikad nista protiv nas, da bi mu se zamerilo) to me ne zanima.

Последња измена:
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
374
Reaction score
868
Локација
Jugoslavije
Zanimljivo je da cemo dovesti jos 2-3 igraca (verovatno) sto znaci da cemo imati 5-6 domacih igraca najvise. Znaci nema kupa osim ako se ne promene pravila. A pravila se nece menjati zbog nas.

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.597
Reaction score
5.124
Локација
127.0.0.1
Suska se (sto rece jednom neko) da je cigan, nema neki dokaz. Ali Vanja i Trifa sto su cigani, to nema veze. Da pojasnim, ne pljuje se sto je cigan, vec grobari imaju potrebe da pljuju svoje igrace. Naculo se da ide, pa treba da se ispljuje. Dzile jednom rece da ne pljujemo nase igrace, da ne budemo kao cigani. Ali primilo se to i kod nas, nazalost. Od Pantera do Lesora, svaki je pljuvan ovde. To smo mi.
Otkud sad ovo da je Vanja cigan? Sta se desava sa ovim forumom?

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.597
Reaction score
5.124
Локација
127.0.0.1
Ma logicno da je cigan. Od Milosa Obilica na ovamo svi Srbi i svi sa ić su cigani. Treba ovde malo urednici da urede ove gluposti. Ban je iz raja izasao. Preterali smo sa pravima svakog da napise sta hoce, kao da smo jebeni LGBTQ.

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
480
Reaction score
2.331
Локација
Čačak
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.027
Reaction score
59.868
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.268
Reaction score
9.854
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
A skrinsotovi kad je imao 13 god :D
Stvarno se pisu budalastine, juri se za koga je neko navijao kao tinejdžer, pa i Novica je bio njihov pa sta mu je to smetalo da kasnije kida kod nas?

Stvarate podele gde ih nema. Ima cigansku facu, mi nismo takvi, uzviseni smo... ko Hitler jbt kad trazio arijevske crte lica i cigani kad objasnjavaju facijalne ekspresije!

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
480
Reaction score
2.331
Локација
Čačak
Aleksim otac je veliki cigan, i Aleksa je bio u mladjim danima. Zadnjih par godina ga zabole za to. Ali da se ne lažemo i nije neki veliki grobar. Daje sve od sebe za klub i to je to.
Za Vanju prvi put čujem s obzirom da ga je Dule davno uveo u prvi tim, ako se ne varam sa 16 godina. A bio je u našim mlađim kategorijama

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.612
Reaction score
3.791
U svemu ovome je najbolje da mi pojma nemamo sta se desava ni sa Aleksom, kamo li sa bitnijim pojacanjima, t.j. da klub cuti i da slabo curi osim kad sinovi kreteni negde pri kraju pregovora ne mogu da izdrze, ali i oni su izgleda pokupili prnje posle neke vaspitne.

Tako da, da, zatvarajte do sledece oficijalne objave, do kurca vise sa narikanjem.