Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Cudi me sto ga nije bilo protiv Barselone u mecu broj 2 ( nije bio u protokolu ), a u trecem mecu i da je bio u protokolu verovatno nije igrao ili nesto malo minuta.
Mozda je covjek samo otiso da na miru duva.Ocigledno je da je u glavi vec otisao, dosta lose igra u poslednje vreme, bas negde od tog perioda kada se pojavila informacija da ce kod nas, a ekipa koja je dobro utrenirana vojska kao sto je Unikaha to ne trpi, vec odmah uskace neko drugi ako neki igrac nije na 100% fokusa.
Svakako, vrlo pristojan igrac, samo jos da vidimo kakva mu je uloga tacno namenjena. Ako dolazi kao zamena za Koprivicu to je neverovatan apgrejd, Osetkovski je svetlosnim godinama ispred po kvalitetu, ali mi to ne zvuci toliko realno.
Pogotovo sa žvakom u ustima kad je došao na pripreme prvi put.Koprivničin konačni odlazak je svakako dobra vest..pa ko došao ko ne došao. Bezlično mrtvopuvalo.
Moze li neko napisati,koji su to centri slobodni u ovom roku a koji bi nam bili nadgradnja.Ovo posebno jer cemo ocigledno kupiti jednog klasicnog I jednog combo 4/5..Takodje bi dobro bilo I za poziciju koja je bila namijenjena Ifeu,jer smatram da je doveden kao prvi plej,sa mnogo manje rizika od KJ.
Od 3 utakmice samo je 2 odigrao sa limitiranom minutazom, moguce da je i manja povreda u pitanju.Ja sam ga gledao dve utakmice protiv Barse i bolje da nisam...
Ako bude igrao tako, Zeljko ce dobiti novi nivo crvene boje, pre svega odbrambeno