Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
605
Reaction score
1.812
Локација
Banja Luka
Ovo što pišu u medijima da će doći Osetkovski a odlazi Balša... mislim da je to loša solucija. Niti je taj nešto bolji, (ako je??!) niti je domaći za one mećeve gdje nam fali naših, a skuplji jeste, sigurno. A ako je zaista dobar (u koliko kažu stručni), logičnije mi je da upadne umjesto Dejvisa.
Ali u svim tim kombinacijama, uz još i Tajrika (koji i nije tipičan centar), ja ne vidim dominantnog prvog centra.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
430
Reaction score
3.061
Локација
Jug
Nije bolji jedan od lidera Unikahe od Balse Koprivice? Ok...

Taj lik ima vise trofeja nego nas kompletan tim (izuzev Zeljka). 3 godine jako bitan igrac Unikahe, ove sezone njihov 2. najbolji skorer i 3. najbolji skakac. Pokriva pozicije 4 i 5, proslo ljeto ga je ono desavanje oko trave kostalo transfera u Barselonu koja je bila spremna debelo obestecenje da plati Unikahi.

1x u prvoj petorci FIBA LS
1x u drugoj petorci FIBA LS
1x prvak Francuske
2x prvak kupa kralja u Spaniji
MVP turnira NCAA 2019

Doci ce drugi domaci igrac umjesto Balse, a na kraju krajeva koga boli uvo za domaca takmicenja (KLS i kup).

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.940
Reaction score
14.603
Cudi me sto ga nije bilo protiv Barselone u mecu broj 2 ( nije bio u protokolu ), a u trecem mecu i da je bio u protokolu verovatno nije igrao ili nesto malo minuta.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.400
Reaction score
7.244
Локација
Slobodarska Skotska
Da dovedemo Mikana Grušanovića iz penzije (ako je još živ) to bi bilo unapređenje u odnosu na Koprivu. O ovom džankiju bismo mogli suditi kada bi znali koliko bismo ga plaćali. Da izgleda kao neko ko bi nam promijenio život, i ne izgleda. Ali ako je jeftin, moglo bi.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.349
Reaction score
7.368
Локација
Beograd
Cudi me sto ga nije bilo protiv Barselone u mecu broj 2 ( nije bio u protokolu ), a u trecem mecu i da je bio u protokolu verovatno nije igrao ili nesto malo minuta.

Ocigledno je da je u glavi vec otisao, dosta lose igra u poslednje vreme, bas negde od tog perioda kada se pojavila informacija da ce kod nas, a ekipa koja je dobro utrenirana vojska kao sto je Unikaha to ne trpi, vec odmah uskace neko drugi ako neki igrac nije na 100% fokusa.

Svakako, vrlo pristojan igrac, samo jos da vidimo kakva mu je uloga tacno namenjena. Ako dolazi kao zamena za Koprivicu to je neverovatan apgrejd, Osetkovski je svetlosnim godinama ispred po kvalitetu, ali mi to ne zvuci toliko realno.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.824
Reaction score
14.805
Mislim da je najisplatljivije da platimo Savicu i Zeljku odmor na nekim Sejselima, ili bolje u Kini bez VPN-a, dok se ne formira tim, pa da se pridruze na australijskoj turneji taman dok su tamo u blizini.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.400
Reaction score
7.244
Локација
Slobodarska Skotska
Ocigledno je da je u glavi vec otisao, dosta lose igra u poslednje vreme, bas negde od tog perioda kada se pojavila informacija da ce kod nas, a ekipa koja je dobro utrenirana vojska kao sto je Unikaha to ne trpi, vec odmah uskace neko drugi ako neki igrac nije na 100% fokusa.

Svakako, vrlo pristojan igrac, samo jos da vidimo kakva mu je uloga tacno namenjena. Ako dolazi kao zamena za Koprivicu to je neverovatan apgrejd, Osetkovski je svetlosnim godinama ispred po kvalitetu, ali mi to ne zvuci toliko realno.
Mozda je covjek samo otiso da na miru duva.

Sto se tice kvaliteta, naravno da je tri klase iznad Koprive, ali pitanje je koliko bismo ga platili. Sigurno mnogo vise nego Koprivu. Znam da su fantazije, ali ja bi nekako vise volio da prvo vidim najveca pojacanja, tj. one koji bi bili projektovani da budu nosioci igre, pa da onda ostatak popunjavamo Osetkovskim i drugim.

Kruna

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
350
Reaction score
1.036
Važna napomena za Osetkovskog jeste to da bio član idealnog tima ACB lige prošle sezone, a verovatno bi bio i ove da Unikaha nije malo popustila pred kraj regularnog dela.

Ukoliko je tačna informacija da ga dovodimo, lep potpis, samo pod uslovom da je u pitanju treća opcija na poziciji 5 i ispomoć na poziciji 4, ako je pak to naša rezervna petica za sledeću sezonu... ne znam koliki bi nam dometi bili sa Tajrikom i Osetkovskim na pet, da budem blag.

Osetkowski je klasična streč petica, igrač koji je tu da radi ono što je radio Smajli ranijih sezona, kada uđe Tavares da ga izvuče na liniju za 3 i pukne 2-3 trojke njemu u lice, čisto da natera protivničkog trenera da izvuče tu gabaritnu peticu sa parketa i olakša nam posao na skoku (koji je naš ponajveći problem ovih zadnjih sezona).
Ono što nije dobro u vezi njega je da nije neki defanzivac i apsolutno je sistemski igrač, dakle mora se jasno znati gde i kada da se nalazi kako bi njegova uloga funkcionisala. Poslednjih dana, što neko reče verovatno jer glavom više nije tamo, nije igrao protiv katalonskih cigana i u njegove patike je uleteo Kilian Tili - dečko je izgledao kao Vezenkov celu seriiju, ne maši trojke, sa bacanja je hladan kao špricer, dobre ofanzivne kretenje - centri i krila Barselone su mečku rodili sa njim, što znači da ni brojke Osetkovsog tamo nisu plod čisto njegovog dominantnog kvaliteta, već samog sistema.

Sve u svemu, duboko se nadajući da će on biti naša treća opcija na 4 i 5 - zadovoljan sam.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
430
Reaction score
3.061
Локација
Jug
Startna cetvorka i petica bi trebale tek doci, nema sanse da ulazimo u sezonu sa Osetkowskim kao drugim centrom. Bice tu da popuni minute od Majka i Balse koji su prema svemu sudeci na izlaznim vratima.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.572
Reaction score
7.562
Локација
vezenemam
evo je i startna četvorka:kokice
"Ono što će se izvesno dogoditi, kako nezvanično saznajemo, jeste dolazak reprezentativca naše zemlje Dušana Beslaća. Nekadašnji košarkaš Vojvodine nastupa za Avtodor i bio je želja crno-belih i u prošlosti, ali se dogovor nije realizovao."
(https://sportske.net/vest/kosarka/partizan-dovodi-reprezentativca-srbije-549535)
da dovedemo još nekog repstativca, miljenovića možda, pa da pokrijemo i plejmekersku poziciju.:pfc:

p.s.
a osetkovski, ili kako god se zove lik, deluje kao idealno pojačanje za kk ćoki.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
581
Reaction score
1.678
Moze li neko napisati,koji su to centri slobodni u ovom roku a koji bi nam bili nadgradnja.Ovo posebno jer cemo ocigledno kupiti jednog klasicnog I jednog combo 4/5..Takodje bi dobro bilo I za poziciju koja je bila namijenjena Ifeu,jer smatram da je doveden kao prvi plej,sa mnogo manje rizika od KJ.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
430
Reaction score
3.061
Локација
Jug
Moze li neko napisati,koji su to centri slobodni u ovom roku a koji bi nam bili nadgradnja.Ovo posebno jer cemo ocigledno kupiti jednog klasicnog I jednog combo 4/5..Takodje bi dobro bilo I za poziciju koja je bila namijenjena Ifeu,jer smatram da je doveden kao prvi plej,sa mnogo manje rizika od KJ.

Trziste centara je trenutno uzasno u Evropi, tako da pretpostavljam da cemo rjesenje traziti preko bare. A primarna meta je sigurno bio Milutinov, ali pola Evrope se trenutno otima za njega.. to ti sve govori o stanju na trzistu.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
430
Reaction score
3.061
Локација
Jug
Ja sam ga gledao dve utakmice protiv Barse i bolje da nisam...

Ako bude igrao tako, Zeljko ce dobiti novi nivo crvene boje, pre svega odbrambeno
Od 3 utakmice samo je 2 odigrao sa limitiranom minutazom, moguce da je i manja povreda u pitanju.

Gledao sam dosta utakmica Unikahe zadnje 2 sezone i taj momak je ostavio dosta prijatan utisak.