Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.971
Reaction score
18.923
Локација
Stari Košutnjak
Ovako stvari stoje očigledno..
Dolaze Parker, Osetkovski, Tanaskovic, Centar, bek i Egzum(koji se čeka)
Odlaze Nilikina, Majk, Koprivica, Dejvis i Lundberg.

Tim bi trebao da izgleda ovako:
1.Egzum, Dzons , Lakic
2. Bek, Vanja, Vašington
3. Braun, Bonga, Mitar
4. Parker, Pokusevski, Tanaskovic
5. Centar, Dzons, Osetkovski
Teška priča za Exum-a. Ostalo realno.

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.603
Reaction score
6.016
Локација
Boka
Ne vidim nacin da dovedemo Exuma, momku fali jedna sezona do godisnje penzije od 200k dolara plus sva moguca osiguranja za njega i porodicu, to nije mala stvar koliko god novca da ima.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.794
Reaction score
8.431
Локација
vezenemam
Dante još nema 30 godina, imaće ubrzo.:D
U rukama (i nogama), uprkos svim povredama, vrlo verovatno ima još nekoliko sezona dobre košarke.
Ne vidim ni jedan razlog da, hipotetički, nakon odlične EL sezone, zabode dobar NBA ugovor sa 31 godinom (narednog leta). Penzija rešena.
Pametan je momak i izvagaće sigurno šta je najbolje za njega i njegovu porodicu.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.658
Reaction score
8.922
Ne vidim nacin da dovedemo Exuma, momku fali jedna sezona do godisnje penzije od 200k dolara plus sva moguca osiguranja za njega i porodicu, to nije mala stvar koliko god novca da ima.
On vec ima zaradjenu penziju. Svako sa 3 godine u NBA ima garantovanih 70k dolara godisnje, a iznos se uvecava svakom godinom NBA staza. I sa 9 godina je blizu 200k godisnje, tako da ne mislim kako je to nepremostivo. Problem je jedino neki dvo ili trogodisnji ugovor za manju lovu, ali kompenzovan zivotom u USA.
Dakle eventualno moze, ali za bas velike pare.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
912
Reaction score
4.982
Локација
Панчево
Upravo čitam da Dantea zovu Lejkersi. Iskreno, koliko god mi on naprasno prirastao srcu, i koliko god mislim da je njegov odlazak bio nenadoknadiv i ključan (iskreno, dao bih i obožavanog Pantera tad a da Dante ostane), i koliko god želeo povratak, bez obzira što niko ne zna kakve bi partije pružao, ipak mi je drago zbog čoveka, nije mala stvar 10 godina u NBA, kao ni benefiti koje taj staž donosi. Čak je nesebični deo mene navijao za takav ishod. Kako god, Danteu svako dobro, i dobro zdravlje, pre svega.

Maestro

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.599
Reaction score
12.990
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Malo je ta prica prenaduvana. On moze glat jos 5 godina da odradi u Evropi i da za to vreme zaradi kao 20 godina primanja te penzije.
Drugo, Nba je surovi biznis i nece mu siguro niko dati ugovor iz sazaljenja da bi mu pomogli da za 30 godina prima penziju.
Trece, penziju vec ima samo je iznos veci ako dostigne 10 god.
Mada, moze da dobije veteranski minimalni ugovor ali videcemo da li ce, ja mislim da nece.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
820
Reaction score
6.741
Локација
Jug
Ta penzija nece imati veze sa dolaskom ili nedolaskom Exuma.
Njemu je prioritet NBA, zeli tamo da igra jer smatra da pripada u sami kosarkaski vrh. Ali isto tako ne zeli da bude neki igrac na kraju klupe. Dakle trazi ugovor u klubu koji ce mu garantovati odredjenu ulogu, novac nije prioritet.

Dosta timova se raspituje za njega, ali za sad nema nista konkretno, bar tako kazu ovi americki novinari upuceni u NBA trziste.

Cekamo rasplet.. ja vjerujem da ga Partizan nece cekati dugo, jer smo naucili valjda neke lekcije iz proslosti.

A mislim da je on zelja svih navijaca ali i strucnog staba da dodje...

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.653
Reaction score
6.151
Ako postoje realne sanse da dodje, cekacemo koliko god bude trebalo. Pogotovo ako na vrijeme rijesimo sve ostalo.

Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
15.866
Reaction score
34.178
Локација
Јужна страна,воли Партизана !!!
Ovako stvari stoje očigledno..
Dolaze Parker, Osetkovski, Tanaskovic, Centar, bek i Egzum(koji se čeka)
Odlaze Nilikina, Majk, Koprivica, Dejvis i Lundberg.

Tim bi trebao da izgleda ovako:
1.Egzum, Dzons , Lakic
2. Bek, Vanja, Vašington
3. Braun, Bonga, Mitar
4. Parker, Pokusevski, Tanaskovic
5. Centar, Dzons, Osetkovski
Upisi brate slobodno da je Tajrik prvi centar.
Ova sezona je njegova.
Brat ce da pokida.
Mark my words.
Za sve ostalo sto si napisao se slažem.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.773
Reaction score
46.068
Локација
Beograd
Veruj mi, ni ja, niti iko na tviteru. Rekoh, možda je neko ovde veće kefalo, pa otkrije. :D

Статус
Затворена за писање одговора.