Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ja sam iskreno za opciju da se dovedu obojica, ionako ima milion utakmica sledeće sezone i svi mogu da budu korisniUkoliko je Miletić jeftiniji, ne vidim ni jedan razlog zašto bi se Tanasković potpisao pre njega.
Nisam siguran da ga Zoc hoće... nisu imali baš sjajnu saradnju u FeneruMislim i nadam se jos Lovernja.
Teška priča za Exum-a. Ostalo realno.Ovako stvari stoje očigledno..
Dolaze Parker, Osetkovski, Tanaskovic, Centar, bek i Egzum(koji se čeka)
Odlaze Nilikina, Majk, Koprivica, Dejvis i Lundberg.
Tim bi trebao da izgleda ovako:
1.Egzum, Dzons , Lakic
2. Bek, Vanja, Vašington
3. Braun, Bonga, Mitar
4. Parker, Pokusevski, Tanaskovic
5. Centar, Dzons, Osetkovski

On vec ima zaradjenu penziju. Svako sa 3 godine u NBA ima garantovanih 70k dolara godisnje, a iznos se uvecava svakom godinom NBA staza. I sa 9 godina je blizu 200k godisnje, tako da ne mislim kako je to nepremostivo. Problem je jedino neki dvo ili trogodisnji ugovor za manju lovu, ali kompenzovan zivotom u USA.Ne vidim nacin da dovedemo Exuma, momku fali jedna sezona do godisnje penzije od 200k dolara plus sva moguca osiguranja za njega i porodicu, to nije mala stvar koliko god novca da ima.
Malo je ta prica prenaduvana. On moze glat jos 5 godina da odradi u Evropi i da za to vreme zaradi kao 20 godina primanja te penzije.Ne vidim nacin da dovedemo Exuma, momku fali jedna sezona do godisnje penzije od 200k dolara plus sva moguca osiguranja za njega i porodicu, to nije mala stvar koliko god novca da ima.
Upisi brate slobodno da je Tajrik prvi centar.Ovako stvari stoje očigledno..
Dolaze Parker, Osetkovski, Tanaskovic, Centar, bek i Egzum(koji se čeka)
Odlaze Nilikina, Majk, Koprivica, Dejvis i Lundberg.
Tim bi trebao da izgleda ovako:
1.Egzum, Dzons , Lakic
2. Bek, Vanja, Vašington
3. Braun, Bonga, Mitar
4. Parker, Pokusevski, Tanaskovic
5. Centar, Dzons, Osetkovski