Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.774
Reaction score
46.069
Локација
Beograd
Meni jedan na pameti, ali se bojim da napišem(zaista nemam apsolutno nikakav info, niti predstavu), pa da ne odemo u smeru, želje, čestitke, pozdravi... :D

Kruna

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
388
Reaction score
1.633
Može lako biti asocijacija za Lujvil koledž. Crvena ptica na sredini slike neodoljivo podseća na njihov logo, a grad Lujvil bio je "prestonica baruta" u vreme dizanja SAD-a.

Najviše smisla bi imalo za Donovana Mičela, jer je on najveće ime koje je taj koledž iznedrio, a nadimak mu je Spajder - možda Klivlend hoće da ga menja za Ifea, da iskoriste što je danac imao čajnu sezonu, pa mu se srozala vrednost.

Nvora je đak Lujvila, igra na Bosforu, tako da je ovo verovatno samo najava njegovog ozvaničenja od strane kučke.

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.586
Reaction score
1.798
Ja ne znam zasto mislite da je ovo ulazni a ne izlazni transfer

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.945
Reaction score
4.817
Локација
u srcu šesnaesterca
Definitivno treba jedan vrhunski bek. Poznajuci Zoca, najskuplji igraci ce biti na pozicijama 2 i 4, tako da se Dorsey savrseno uklapa. Ja bi uvek sve pare dao za pleja i centra, al ja nisam Zoc :D

mrboobs

Početnik
Учлањен(а)
29.08.2021
Порука
105
Reaction score
523
Локација
Austrija
Definitivno je znak Louisville Cardinalsa, najverovatnije Nwora za njih.

Прилози

• Screenshot_20250624_213516_Chrome.jpg
    Screenshot_20250624_213516_Chrome.jpg
    424,6 KB · Прегледа: 21

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
420
Reaction score
1.997