Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.117
Reaction score
15.167

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.934
Reaction score
4.412
Локација
Humska ulica
Gurbeti ozvanicise Monekea,ovi nasi jos cute za Parkera, a da budem iskren ocekivao sam posle titule kls veceras da nas obraduju onako u vec dobrom raspolozenju...

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.923
Reaction score
4.718
Локација
u srcu šesnaesterca

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
740
Reaction score
5.418
Локација
Jug
Gurbeti ozvanicise Monekea,ovi nasi jos cute za Parkera, a da budem iskren ocekivao sam posle titule kls veceras da nas obraduju onako u vec dobrom raspolozenju...
Nama je sezona do juce jos trajala, tako da...

Nije zurba, mi ne moramo "hajpovati" neke transfere da bi prodali sezonske kao predgradje :icon-cool:

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
3.033
Reaction score
3.590
Se ide po planu siguran sam da ce Zeljko da napada evro titulu ali zato bice pakleno leto da angazuje igrace ako se po jutru dan poznaje ovo ce da bude nezaboravni prelazni rok.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
740
Reaction score
5.418
Локација
Jug
Navodno nije jos zavrseno, Oly mozda hoce da ga zadrzi... ali da ne glumim insajdera... dobra vijest je sto sirimo roster :)

Shomac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
129
Reaction score
525
Локација
_ . . _
Ok, ali kakve veze ima ona zagonetka sa Dorsijem, unapred se izvinjavam ako je ocigledno, ali od vrucine ove sam priglup danas.

manager23

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.091
Reaction score
5.167
Локација
Čačak
Sport klub "saznaje" da je Tanasković završen. Znači Majk verovatno out mada nije nemoguće da nećemo dovoditi peticu (jer ih i nema)

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.732
Reaction score
5.483