Dr Mo
Forumski derviš
O sunce vam, mislio sam da je Nan potpisao, koliko ste ispisali
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Koliko znam nije imao teze povrede, neke lakse je imao kroz sezonu, ali bio je u nemilosti Barcokasa koji ima 15+ igraca u rotaciju.Imao je ocajnu sezonu u el, sta mu se desilo, nije se snasao, povreda neka?

Bas kao Panter. Mada ima jace telo, bolje trpi kontakt. Odbrana je upitnaKoliko znam nije imao teze povrede, neke lakse je imao kroz sezonu, ali bio je u nemilosti Barcokasa koji ima 15+ igraca u rotaciju.
Kad se upali, nezaustavljiv je, mada ima i momente kad je poguban za tim![]()
Nama je sezona do juce jos trajala, tako da...Gurbeti ozvanicise Monekea,ovi nasi jos cute za Parkera, a da budem iskren ocekivao sam posle titule kls veceras da nas obraduju onako u vec dobrom raspolozenju...

Ako je to zagonetka sa pticom,barutom i talasima, onda jbg. Pod anestezijom Sam od vadjenja umnjaka, a anesteziju gasim pivom, mozda Mi se otvore "vrata percepcije", Pa skontam jbg.Tyler Dorsey => KKP
to je bila zagonetka