Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.988
Reaction score
26.061
Локација
Академија
А одакле вам то да се Дантеов повратак уопште разматрао? Зато што је неки новинарчић или подкастер то споменуо? Сваког лета нас повезују са свима и на крају смо у курцу јер нико од тих не дође. Прелазни рок иде добро и немојте да кукате.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
467
Reaction score
3.359
Локација
Jug
Steta za Dantea, pogotovo kad se pogleda tržište bekova koje je u evropi bas siromasno. A i u NBA dosta igrača dobija ugovore...

Ako nista - tu su Nilikina i Iffe pod ugovorom.

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.804
Reaction score
24.304
Локација
Kej Republika
Za sada, zvanično.
Davis i Balša out. Parker i Dylan IN.

Nakić je izgubljen za predstojeću sezonu.

Ostali. Videćemo. Klub je pokazao zrelo razmišljanje, pravi potezi se vuku. Na papiru naravno. Videćemo kako će sve to izgledati kad krenu utakmice.

Do tada. Insajderi će bacati detonacije petardama, pucati ćorcima i pištoljima na kapisle.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.771
Reaction score
12.338
Локација
NbG
Nekada je teško preneti pravu misao praćenu emocijom u pisanoj formi, naročito onda kada ljude kojima pišeš ne poznaješ.

Prvi sam ovde pomenuo veliko razočarenje a da sezona nije ni počela i vidim da nisam pravilno shvaćen. Nisam razočaran onim što mnogi zovu "prelaznim rokom" iako to u košarci ne postoji, nisam razočaran iz razloga što mislim da nam propada posao veka ili zato što mislim da nam se ruši slagalica za sledeću sezonu. NAPROTIV.

Odlični smo a to što Dante ne dolazi, pruža mogućnost da dođe neko drugi - možda i bolji!

Osećam se razočarano jer volim Dantea nezavisno od toga šta bismo dobili da je došao ili onoga što smo izgubili zato što neće biti tu. Prosto sam sentimentalan jer je bio deo "one ekipe" jer je naš pa mu se raduješ. Razočaran sam jer su mi očekivanja od njega /da je došao/ bila velika, pa su na sam pomen da postoji neka šansa i dogovor sa klubom, NADANJA da će doći bila još veća, od samog očekivanja sportskog dometa.

Kada se mnogo nadaš, mnogo se i razočaraš a takav oblik razočaranja nije svojstven periodu kada sezona nije ni počela. I tako smo došli do one nespretne rečenice :ziveli
I ja ću kolega biti razočaran ako Dante ne dođe jer mi je on negde bio i prvi pik u svim razgovorima, da ne kažem maštanjima. Opet, (ne)znajući sve kerefeke koje ta liga nudi po pitanju trejdovanja igrača, seleri kepa, nekih garantovanih ugovora još uvek se nadam nekoj opciji da Dante ipak završi kod nas. Ako ne hrabri me to što ako imamo finansijsku konstrukciju za takvog igrača ni potencijalna zamena na toj poziciji ne bi trebalo da bude neko loše rešenje. Verujem da Željko i Savić vredno rade, da imaju razrađene i rezervne opcije, a do sada se svakako može videti da ne cure informacije kao prethodnih godina i da iz vedra neba itekako može da udari grom (Jabari Parker) pa se nadamo uskoro još nekom jačem udaru.
Sevaj munjo, udri grome Partizane šampione! :ziveli

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.017
Reaction score
14.893
Mondo prenosi vest za nekog Vokera patuljka iz Promiteasa....

Ono sto sam pogledao, uopste mi se ne svidja.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
681
Reaction score
3.702
Локација
Панчево
Vidim da neki pišu, u fazonu, da ne bi ne znam šta dobili od Dantea i da je ostao za male pare i da bi kod nas više zaradio. Njemu je ova godina u NBA bitna jer mu ona fali za NBA penziju koja iznosi, ako se ne varam, 225.000$ mesečno. Ovo treba proveriti, ali mislim da je to ideja igrača da ostane još jednu godinu tamo.
Nema šta, idemo dalje.
Godišnje, a ne mesečno. Nije samo to, nego i paket zdravstvenog i dentalnog osiguranja za porodicu, povraćaj školarine za decu (što je tamo ozbiljna stavka), i još neke pogodnosti.
P.S.
Tek sam pre neki dan odgledao reprizu one serije sa Realom...jebemti, koja brzina Danteova, kad se stušti sa polovine terena, u tri koraka je ispod koša...totalno drugačije izgleda sa ove distance. Skoro nerealno.

Zbunjen

Grobar
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
312
Reaction score
1.035
Na ovom videu (link) koji sam gledao na B92 Voker je dao veliki broj poena iz slobodnih bacanja. Bar bismo dobili sigurnog izvođača slobodnih bacanja Još ako zna da se brzo otkrije i da mu lako dobace loptu iz prekida - prst u uvo i da pevamo ;)

grobarkogrobar

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
101
Reaction score
498
Локација
Srbija
Ja se pitam braćo da li vi čitate relevantne izvore? Pored stranih medija (pojedinih) među domaćim relevantnim izvorima su samo PBG.news i Telesport. Što se tiče Partizana. Oni su još davno rekli da je Egzum naša prva opcija, i da je otprilike dogovoreno ako ne dobije ugovor u NBA.
Da, da, ali ono što je problem je što ovaj TIPS najmanje 10 dana najavi ko dolazi u Partizan. I ne pogreši :)

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.793
Reaction score
4.394
Локација
u srcu šesnaesterca
Na ovom videu (link) koji sam gledao na B92 Voker je dao veliki broj poena iz slobodnih bacanja. Bar bismo dobili sigurnog izvođača slobodnih bacanja Još ako zna da se brzo otkrije i da mu lako dobace loptu iz prekida - prst u uvo i da pevamo ;)
Ja sto sam gledao, cist suter za 3 i to spotap, bez driblinga. Ulaz nista, ne trpi kontakt, velicina jaga, odbrana nista. Ne znam koliko je kreativan za druge, ali za sebe nije. Bar taj klip sto sam nasao. Nilkina i Iffe su za njega globtrotersi