Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
15.456
Reaction score
32.342
Локација
ante portas
Ma nema od ovog minijaturnog nista.
Nema teorije da imamo dva preniska igraca u timu mislim pored Karlika tj. računajući njega.
Jedino mozda ako se planira za neke "sekvence" u napadu gde udje malo,izreseta protivnicki kos i vrati se na klupu posto slovi za dobrog strelca.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.598
Reaction score
7.676
Локација
vezenemam
To je sve taktika , vidis da sve koje smo mi dovodili odose kod garagana
Ima tu nešto. Žao mi je samo što su ispustili ovaj dvojac koji je na kraju i završio kod nas. Verovatno su se prekasno "upalili".:D

Ništa bez (bar) jednog Kengura, stojim iza toga.
A voleo bih najviše da me proleće sledeće godine demantuje, pa da umesto sezone 23/24, recimo, dobijemo (bar) sezonu 22/23.
Do tada ću se potruditi, najbolje što mogu, da ne rušim sneška svima koji su oduševljeni našim prelaznim rokom i novim igračima.:D

p.s.
A umesto ovih Amera iz drugorazrednih evropskih ekipa, možda bismo mogli potražite neke Balkance iz Amerike, ako ih već nema u Evropu?
#kenguri_balkan

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.466
Reaction score
7.586
Локација
Slobodarska Skotska
Od Balkanaca u Americi mislim da bi Jokić bio solidna opcija za centarski dvojac sa Tajrikom, a Bogdan bi dobro došo za minute koje Sterling mora da odmori. Ako neće Jokić, može i Zubac kao neka daj-šta-daš opcija.

Budimo ozbiljni.

I mislim da je vrijeme da prestanemo da se ložimo na Balkance koji nisu Srbi ili eventualno Crnogorci. Mi sve nešto lupetamo kako smo san snova svakog Balkanca jer smo open minded i nismo cigani, a još inamo i ozbiljan budžet, pa u ovim Željkovim godinama nikako da ijedan nesrbin dođe. A nisam siguran da nisu bili kontaktirani. Ako ko dođe, dobrodošo, ali ne gajimo prevelike nade.

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
161
Reaction score
637
Локација
Beograd
Od Balkanaca u Americi mislim da bi Jokić bio solidna opcija za centarski dvojac sa Tajrikom, a Bogdan bi dobro došo za minute koje Sterling mora da odmori. Ako neće Jokić, može i Zubac kao neka daj-šta-daš opcija.

Budimo ozbiljni.

I mislim da je vrijeme da prestanemo da se ložimo na Balkance koji nisu Srbi ili eventualno Crnogorci. Mi sve nešto lupetamo kako smo san snova svakog Balkanca jer smo open minded i nismo cigani, a još inamo i ozbiljan budžet, pa u ovim Željkovim godinama nikako da ijedan nesrbin dođe. A nisam siguran da nisu bili kontaktirani. Ako ko dođe, dobrodošo, ali ne gajimo prevelike nade.
Kaminski je balkanac po majci.

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
703
Reaction score
1.466
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Mene je Drobnjak zapravo bacio u euforiju pricom da ce Dante jako tesko ostati u nba, dok su sanse Lendeja jos manji, sa druge strane mi smo postali klub sa ozbilnjim budjetom, pa kako da se ne ponadas.

No bilo kako bilo nema mesta za nezadovoljstvo, ostali su nam svi nosioci, sto kaze Zeljko, momci su pobedili sve ekipe sa fajnal fora, sto znaci da imaju ozbiljan kvalitet, na sve to doveli smo igraca kakvog smo mogli do juce da sanjamo, i to na poziciji gde smo bili najtanji.

Ostaje nam sada da dopunimo roster sa jednog beka i centra i ako to budu bar pristojni EL igraci, bicemo top ekipa.

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.756
Reaction score
7.095
ja nisam cuo ni od Zoca, ni od Savica, cak ni od limara ili bilo koga u klubu da pokusavamo (obecavamo) da dovodimo oba australijanca... ovako neko se prosere na drustvenim mrezama, a drugi se napali, pa kuka kada mu sruse vlazne snove... Dok klub ne objavi pojacanje, on za mene nije doveden...