Ne poklope se uvek zelje i realnost.. Ja mogu da potvrdim da su obojica bili velike zelje, ima ljudi na forumu koji znaju moje izvore koji su mnogo ozbiljniji od kafanskih, cak cu reci i koji su Zeljku omogucili da postane ono sto danas jeste (ko razume, razumeo je).
I prosle godine nisu sve primarne zelje dosle, ni sezonu pre te.. Trziste je takvo da igraci teze ka NBA koja je po svemu svemirski brod za EL i Evropu, i tako ce biti jos dugo.. Hoce bas da se zajebava da ide busom po raznim Krkama i Mornarima, ili da leti komercijalnim letovima po Evropi kada u NBA svaki tim ima svoj avion.. drugo, bio sam na mnogo gostovanja sa klubom, i koliko god da me je impresioniralo kako brzo igraci dobiju sobe, znam od nekih ljudi koji su bili deo NBA kako to tek tamo funkcionise.. i u najsitnijim detaljima su miljama ispred svega ovde!
Jbga, prvi sam se napalio na pomen tih imena, posebno sto su opet kazem dosli od ljudi koji su dobro upuceni.. Svih ovih dana sam putem privatnih poruka pricao aktivno na teme dolaska ovih igraca sa par clanova, oni znaju i malo vise detalja o svemu tome, tako da nije to bilo bas lupanje u prazno kako sada mnogi razocarani mogu da konstatuju..
Zeleli smo da "otkljucamo" novo trziste i priblizimo velicinu i istoriju kluba i lokalnim ljidima dole u Australiji, marketinski skroz promisljen i pametan potez, nista nije lose uradjeno ili osmisljeno, nego eto zavisimo od drugih faktora.. ko nije bio u kosarci i vodio pregovore oko igraca to ne moze razumeti..