Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Frenki u intervjuu za ružnal rekao da ostaje i da će biti deo ekipe i ove sezone. Ne znam da li je izjava samo pro forma, ali pretpostavljam da bi bio odsutan da je drugačije.

Sada sam pogledao intervju na PART+ u sa Željkom u trajanju od 3 minuta. Na pitanje Tegeltije "Kada se može očekivati kompletiranje rostera?", odgovor se odnosio na juniore, Karlika /koji je povređen/, Vanju i Bongu koji su na EP sa reprezentacijama. Odgovor je bio usmeren ka njima u smislu kompletiranja "rostera", odnosno njihovog priključenja ekipi koja bez njih nije kompletna....

Da li se još neko pokušava dovesti nije rečeno ni u tragovima :D Niti to znači da hoće, niti znači da neće. Ne kritikujem, već samo napisah kao info...

ŽOC uvek u prethodnom periodu tako odgovara na takva pitanja. Par puta je već rekao kako ga isključivo interesuju igrači koji su tu i da će samo o njima pričati, a da se za potencijalne nove igrače pita Zoran I uprava.

Jasno potpuno, ali realno se ova dvojica mogu pitati samo posle Željka koji najpre treba da izrazi želju a onda uprava da obezbedi pare a Savić da ga lovi :D

Uz dodatak da "ne dovodimo igrača ako neće dati kvalitet više ekipi koju imamo - Ako se ukaže prilika da dovedemo nekoga ko donosi kvalitet, dovešćemo ga" - IZJAVE IZ RANIJIH GODINA.

Pa jel Karlik operisao palac na ruci ili na nozi?? Od tog sto ne moze da tapka loptu valjda moze da trci deonice i kamikaze.

Mislim da su davno prošla vremena takvih priprema, odnosno “kamikaza”, da se ekipa sprema fizički pa onda ostalo. Mnogo je smanjeno vrijeme priprema. Igrači bi trebali dolaziti fizički spremni na pripreme sa timom. Pretpostavljam da se sad rade jači treninzi da se ta fizička sprema zategne dodatno, ali sve sa loptom uz akcije, jer vremena nema, a samim tim ni Karlik “još ne trenira”.

Prosle sezone zaseremo sa cetvorkom ,ove sa peticom. Do kurca vise
Dejvisa nismo smeli da pustimo

Ja ne znam je li tema za transfer funkcionera kluba, ali definitivno Zoran Savic odlazi iz kluba.
Ide u Rim, pravi se neki novi projekat sa buducim klubom, vjerovatno buducim clanom NBA EVROPA.
Osim primamljive ponude i izazova, razlog je i neslaganje sa politikom cijena ulaznica

I ja imam istu informaciju, a po mojim izvorima ima tu još jedan razlog, koji nam u ovom trenutku ne treba u javnosti, pa ako modovi i admini dozvole ja ću napisati, ako ne javno onda bar njima.

Evo da ne budem crna ovca foruma, iako sam mišljenja da je ovo preozbiljno da bi došlo od mene.. ali ajde, moderacija neka briše..

P.S. obrisaću i ja pre nego što istekne edit.. jer drcela, covkins i štakori sever likes this..

EDIT: obrisao

Последња измена: