Luka-70-
Puni kučku
Vasington ce zaista videti kengura
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.
Kako nije planiran kad je rekao ostoja da smo ga ganjali i pre ep?
Ali Ostoja je rekao da smo ga ganjali pre nego što se rodio, a Ostoja ne laže.Upitan je da objasni kako je izgledao proces dolaska u Partizan.
"Sve se desilo posle Evrobasketa, tačnije kada sam se vratio u Finsku. Moj agent mi je rekao da je Partizan zainteresovan. Tu je sve počelo. Imao sam nekoliko opcija koje sam razmatrao – da li da se vratim u srednju školu u SAD, bilo je i ponuda iz drugih liga, ali sam na kraju završio ovde", rekao je Finac i dodatno objasnio ovakvu odluku.
Hahahahha ovo je spektakl Ostoja laže čim zine.![]()
Murinen najavljuje spektakl: "Leteće flaše po Areni kada zakucam" - Euroleague - Košarka - B92.sport - B92.net
Novi košarkaš Partizana Mika Murinen dao je prvi veliki intervju po dolasku među crno-bele, u kom je između ostalog rekao da jedva čeka da izađe na teren.www.b92.net
Ali Ostoja je rekao da smo ga ganjali pre nego što se rodio, a Ostoja ne laže.
Ja mislim da je i prethodni protivnik imao dva odlična centra pa nas nisu ni nadskočili a tek iz unutrašnje igre nisu ama baš ništa uradili.Jedina dobra stvar je sto sledecem protivniku nedostaje centar ( Poarie ) i nisu bas toliko jaki na 5, inace bi nas rutinirali kao i prosle sezone.
Mi uvek polako biramo, al zato uvek pogresno.
Pouceni prethodnim iskustvom cekamo novog Brodzianskog.
Nedostajao je tvoj optimizam.Jedina dobra stvar je sto sledecem protivniku nedostaje centar ( Poarie ) i nisu bas toliko jaki na 5, inace bi nas rutinirali kao i prosle sezone.
Sedi, jedan, obnovi gradivo!Jedina dobra stvar je sto sledecem protivniku nedostaje centar ( Poarie ) i nisu bas toliko jaki na 5, inace bi nas rutinirali kao i prosle sezone.

![]()
Murinen najavljuje spektakl: "Leteće flaše po Areni kada zakucam" - Euroleague - Košarka - B92.sport - B92.net
Novi košarkaš Partizana Mika Murinen dao je prvi veliki intervju po dolasku među crno-bele, u kom je između ostalog rekao da jedva čeka da izađe na teren.www.b92.net