Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.
A naslov govori imamo pare vec Savic i Zeljko zatezu.. jmti ovakve sponzore.
Ruku na srce, limar se nije ogradjivao sto bi se moglo pomisliti na prvu iz naslova.

Da nam nedostaje centar,to vec i ptice na grani znaju.Zeljko stalno ponavlja da mu najvise nedostaje taj visoki igrac.Na zadnjoj konferenciji nije pominjao beka,mada se osjeca da u rotaciji fali,ali igrac koji moze da drzi ritam nakon odmora Karlita.Ocigledno da Wash nije taj tip,moze ako sredi glavu da bude koristan u drugim segmentima igre,ali njegovom igrom na pleju drasticno padamo kao ekipa.E sada da li je ovaj mali taj igrac,koliko mu treba,mada je igrao tu svoju nacionalnu ligu a svi sa tog kontinenta su ostavili fini trag u nasem timu.Da li Ostoja ovim intervjuem prebacije pritisak,mada objektivno i on se ne pita za dolazak igraca.Jedino ako novca fali a on onako snsovski baca u etar da je sve u najboljem redu i da smo kosarkaski tigar.

Ako nema para, Zeljko treba da kaze pred novinarima da predsednik nije obezbedio budzet i zato imamo 11 igraca u rosteru. Onda ce lepo navijaci da priupitaju Ostoju gde su pare od sezonskih, sponzora i drzave “koja je sve obaveze isplatila”. Ove sezone nema duga sa porez.
Sa jednim plejom i jednim (undersize) centrom necemo daleko dogurati.

Centar mora doći u sledećih 10 dana ako mislimo da nešto bude od ove sezone to je jasno ko dan. Mi bukvalno imamo jednog centra od 203cm. Mislim može na foru neko kolo. Može i da nas usere pa na udersize napravimo nešto ali može i da se zbog brojčanog stanja visokih igrača i neke lakše povrede pridruzimo romima na dnu tabele.
Razumem ja Željka da se traži kvalitet ali mislim da je sada već vreme da dodje bilo ko ko može da pomogne. Ne verujem da bas nema centra na svetu koji moze da nam pomogne . Centar i zamena za Frenka pa da krene uigravanje.

Kako nije planiran kad je rekao ostoja da smo ga ganjali i pre ep?

Upitan je da objasni kako je izgledao proces dolaska u Partizan.

"Sve se desilo posle Evrobasketa, tačnije kada sam se vratio u Finsku. Moj agent mi je rekao da je Partizan zainteresovan. Tu je sve počelo. Imao sam nekoliko opcija koje sam razmatrao – da li da se vratim u srednju školu u SAD, bilo je i ponuda iz drugih liga, ali sam na kraju završio ovde", rekao je Finac i dodatno objasnio ovakvu odluku.
Ali Ostoja je rekao da smo ga ganjali pre nego što se rodio, a Ostoja ne laže.

Jedina dobra stvar je sto sledecem protivniku nedostaje centar ( Poarie ) i nisu bas toliko jaki na 5, inace bi nas rutinirali kao i prosle sezone.

Mi uvek polako biramo, al zato uvek pogresno.

Pouceni prethodnim iskustvom cekamo novog Brodzianskog.

Ali Ostoja je rekao da smo ga ganjali pre nego što se rodio, a Ostoja ne laže.
Hahahahha ovo je spektakl Ostoja laže čim zine.
Sad će u sledećem intervju morati da se ispravi i kontroliše štetu

Jedina dobra stvar je sto sledecem protivniku nedostaje centar ( Poarie ) i nisu bas toliko jaki na 5, inace bi nas rutinirali kao i prosle sezone.

Ja mislim da je i prethodni protivnik imao dva odlična centra pa nas nisu ni nadskočili a tek iz unutrašnje igre nisu ama baš ništa uradili.

Što se tiče "biranja polako" mislim da smo prošle sezone imali ekipu sastavljenu fazon mesec dana pre početka sezone pa i nismo baš najbolje prošli.

Naravno ovo sve nije opravdanje u smislu da centar definitivno fali. Samo mi se čini da ovde previše ljudi igra ili je igralo Football Manager

Nedostajao je tvoj optimizam.
I nemoguće da ima samo jedna dobra stvar uoči utakmice?! Mada, bolje jedna nego nijedna.

Sedi, jedan, obnovi gradivo!:D
Brodžianski je doveden kao zamena za povređenog igrača na kratkoročni ugovor.
Sad pre deluje da se čeka novi kaboklo....igrač koga smo duže ganjali i na kraju "oteli", i za koga su mnogi navijači imali (pre)velika očekivanja,:D
p.s.
welcome back brother:ziveli

Статус
Затворена за писање одговора.