Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Danska ima more, dakle svi Danci su ribari logika.Koja je fora sa danski ribar? Voli decko da peca?
Na zalost, nas sportski sektor to samo delimicno shvata. Kad pomislim da smo za iste pare mogli dovesti NWG (za kog se pricalo da je skup), place mi se. Inace, u prvoj sezoni je imao 1,1 mil, a druga 1,3 sto je uobicajeno kod ugovoraАли колико су плате играча отишле у три лепе пичке материне када је овоме плата милион и триста хиљада. Чак и у Виртусу није имао статистички неке бројке, једино ако је овако утицао на игру коју статистика не бележи.
Углавном да се заврши и ова тужна епизода.
koliko znam neki se mozda i vrateKao sto su nam u fudbalu transfer bombe ovog ljeta bile odlazak De Medine, Grimalda, Ovusua...
Ne kvari mi početak vikenda, ljeba ti.koliko znam neki se mozda i vrate