VremeNijeIsteklo
Grobar
Ja sam veliki, veliki fan preglupih dad jokes, i prosto zelim da te pocastim pivom sad 😂Ne, samo jedan.![]()
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ja sam veliki, veliki fan preglupih dad jokes, i prosto zelim da te pocastim pivom sad 😂Ne, samo jedan.![]()
Idi u kurac, zagrcnuh se od smijeha.Ne, samo jedan.![]()

Blago tebi. Za mene je bio apsolutna legenda kluba, bas sam se sjebao kad sam video da je i on rad da bude deo caci masinerije.Nikada ga nisam nešto preterano gotivio. Bio sam dete dok je igrao u Partizanu i to prezime Paspalj me je asociralo na pasulj koji nisam voleo
Danas je bedni ćaspalj...
Ne pričam o igračkim kvalitetima brate, bio je vrhunski igrač. Ovako kao pojava mi nije legao, a ispostavilo se da sam ga još tada namirisao da je ljiga, pička prodanaBlago tebi. Za mene je bio apsolutna legenda kluba, bas sam se sjebao kad sam video da je i on rad da bude deo caci masinerije.
Baci linkAko mozete i hocete poslusajte Luku o stanju u klubu... smara nekad o domacim igracima al sad ni njih nije postedeo
Ali, vaznije je sta prica o prelaznom roku i itd
Ja se pored ovih nikome ne nadam ,jezivo su nesposobniBas sam se nadao Vokeru.