Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Srkela

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
48
Reaction score
97
Локација
Beograd
Zek mora da smrša prvo 10 kg da bi bio top.
Ono što meni smeta kod njega je očajna kontrola skoka, a nije se baš nešto proslavio na niskom postu, mada verujem da će biti mnogo opasniji kada se ovaj tim bude podredio njemu.
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Sad ce brat Zek da ima prava i na losu partiju. Neće vise da ga gledaju kroz lupu. Kad dobije faule imace ko da ga zameni voli da igra cvrsce, a to nije smeo prosle godine, jer je sam držao 4. Kidao je za Olimpiju i one god kod Sarasa. Niski post mu fali i skok. Mislim da ćemo i sl godine da gledamo slabiji skok Partizana. Ali gledacemo vrhunske procente suta.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.203
Reaction score
15.772
Локација
Beograd
Jedan info, Anđušić je večeras gost kod one dvojice cigojnera u podcastu, traje trenutno, pa ko želi može da pogleda po završetku.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Misljenja sam da sa trenutnim rosterom imamo sanse za Top 8 a kad bih kojim slucajem uspeli Pangosa i Milutinova potpisati F4 sasvim realan.

И прошле године смо се палили да играмо бар полуфилане Еурокупа па нас избацила Бурса. Тако да лагано, корак по корак.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.298
Reaction score
15.345
Локација
U pizdi materini
Ne znam zašto svi sumnjaju u Zeka, dokazan evroligaški igrač, imao 3 vrhunske evroligaške sezone pre nego što je stigao kod nas. Meni realnije djeluji ovogodišnja pojačanja, nego kada su nam stigli prošle godine on i Panter. Nekako mi onako na papiru delujemo izbalansirano, spojili smo mladost, iskustvo, kvalitet, trenera, ovo prosto mora da klikne.

Ja lično ne volim te košarkaše što "vuku dupe po zemlji". Ja sam prost po pitanju košarkaške taktike i za moje shvatanje pozicije 4 taj igrač kuca preko dvojice dok mu se treći drži za leđa. :)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top