KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

tribiani

Grobar
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
812
Može zato što nema fizičkih prepreka a nema ni dovoljno ljudi, koji bi ih usmeravali... Drugar mi radi kao redar pa mi je on pričao, nije ni njima lako da sve to odrade. Ja ne kapiram drugu stvar - kupio si kartu, nebitno za koji deo, znaš da su mesta numerisana, i k'o pravi, sam sebi izabereš mesto, umesto da sačekaš da vidiš da li će neko sa regularnom kartom za to mesto, doći na utakmicu, pa onda ako ne dođe, ok... Već sam bila u situaciji da dignem dva bizgova sa naših mesta...
Kako nema? Postoje posebni ulazi sa strane za sektor 400, a kad prođeš kontrolu postoje ograde... jedino ako preskaču ogradu, a onolika policija i redari ne reaguju...


Ali nazalost to nije izvodljivo...
Zašto nije? Postaviš redare koji kontrolišu da li ulaziš na svoj sektor... protiv Virtusa nije bilo ni jednog redara na sektoru 400, moglo je svih 7000 ljudi da se gura na jedan sektor
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
4.784
Локација
E-WEST
Najbolje je da ovih 100-200 koji kupe karte za sedenje, skuplje, a moraju da stoje, siluju celu Arenu.
Vaspitanje i kultura u Srbiju dok stignu, Srbija neće ni postojati.

@lukaimasa Jesi ti parter istok, drugi red?
 
  • Like
Reactions: Zex

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.757
Локација
Logično
Kako bi se svima učinilo i izašlo u susret, najbolje od sledeće sezone prodavati karte posebno ovima što sede, posebno ovima što stoje.
Na donjoj polovini tribine sedeći, na gornjoj stojeći i svi vide lepo. :D
Evo ako neko piše one predloge što Ostoyyah izvlači, nek slobodno uzme i ovaj.
Na pomolu nova frakcija. :kokice
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.008
Pa sta vrijedi, kad ce ti sto stoje da sidju na donji dio. Najbolje da njima neko govori odakle i kako ce gledati utakmicu.
 

tribiani

Grobar
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
812
Uopšte nije problem, kako neki ovde pokušavaju da predstave, kad svi stoje na svojim numerisanim mestima... problem je kada dripci kupe karte za sektore iza koša, a dođu bočno i stanu po stepenicama, prolazima, do ograde ili sednu nekom na mesto i neće da se podignu. A takvih nije malo...
 

Spalding

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
583
Локација
Novi Sad
Da se potpuno razumemo (dajem sebi za pravo da o tome govorim zbog posebnih okolnosti). Nije nikakav problem da kada je dvorana napola puna, neko dođe i sedne mi na mesto. Vrlo važno, nije smak sveta ukoliko sedne neko na moje mesto a ja sednem na neko drugo. Problem su tekme koje su VAŽNE i ATRAKTIVNE!

Tu ne može ni šibica da se baci a svi se (od uzbuđeđenja podignu na noge), nema šanse da isprati neko ko ne može da ustane ili je suviše nizak. COURT SEATS je najbolje rešenje za nekoga sa dubljim džepom ili dovoljno ludim da šteka celu godinu za tako nešto (meni je to nedosanjani san). Međutim, nisam nigde pronašao kolika je cena tih mesta i da li uopšte može da se kupi u formi "sezonske ulaznice"?

Drugo rešenje je LOŽA - takođe ne znam da li se licitira ili je moguće kupiti na sezonskom nivou?

Treće rešenje je uzeti sezonsku za "prvi red" tako da ispred tebe nema nikoga al ove godine nisam imao para za tako nešto... Sledeće sezone nameravam da napravim upravo taj potez. Naštekaću love da to mogu kupiti ne zvao se ja Spalding (a i ne zovem se tako) :D :D :D Kontam da ću dobiti popust neki po osnovu kupovine ovogodišnje ulaznice.

U neku ruku sam fanatik. Klub je obezbedio ulaz za osobe sa invaliditetom al su to delovi u kojima se slabije vidi i na kojima nema SEDIŠTA već je predviđeno za ljude u kolicima (kojima ne treba stolica). Drugo, ne volim da se grbavim oko karte i smatram da je svako ko može mora kupiti. To je moj lični (mali) doprinos uspehu, koliki god on da bude. Na taj način se osećam "važnim" i lepo mi je da za svoj novac gledam tekmu kako ja hoću i odakle hoću. Možda sam razmažen al volim da vidim ono što sam došao da vidim a ne da me smeštaju ovamo ili onamo a to svakako ima svoju cenu (i treba da je ima). Ne volim dijagonalne poglede, poglede iza koša (gde najbolje vidiš kada se neko od igrača počeše za muda a tekma ti cela "izokrenuta naopačke).

Zato plati pa se klati :D Nema veze, meni je lepo kako god! Živeo PARTIZAN!

Od vas iskusnijih će mi biti potreban samo savet oko odabira mesta, sad kada već znate u čemu je problem. Al ne ovde, da ne zatrpavamo temu... Može u PP :D
 

Spalding

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
583
Локација
Novi Sad
Pa kontao sam odma, verovatno je takav slučaj i sa ložama. Svejedno, ostaje mi treća varijanta :D :partizan-fan:
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.397
Trazio sam al nisam uspeo da nadjem temu u vezi marketinga KK pa cu ovde,a vi premestajte ako i gde treba..
Prva stvar,narucio sam jos letos bratancu za rodjendan majicu,i stigla je ali sa flekom??! Rekoh,aj nema veze,objasnim ja situaciju sestri,i uspela je da je skine,pa to precutim.
Sad pre nove godine,slao prijatelju neki paket za Ameriku i rekoh aj da narucim i njegovom bebcu bodic neki. Narucim preko sajta,oni posalju al totalno drugi,i valjda zanjuci da su promasili posalju i privezak kao poklon??!
Ja pustim jedan mail,pa drugi,pa treci... Naravno da niko nije odgovorio,a nema br telefona za kontakt.
I ja se sad pitam jel moguce da od dva narucena paketa,oba useru?
Da ne pricam da u areni imaju dva modela majica da se uzmu,ni traga od kalendara pocetkom godine. Stvarno su teski bolidi.
Naravno da vise u zivotu nista necu naruciti preko sajta
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.771
Локација
. I .
Mali je likcina, samo da poraste i dodatno se nalozi na Partizan pa salje drugare sa kolidza kod nas :D
 

Rade

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.596
A na 1:30 neka tarzanija u svlačionici :D. Verovatno ispod tuša.

Nikako da se montaža poboljša, izoluju zvukovi i sl.
 
Top