• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
841
Bespredmetno je da polemišemo oko stvari oko koje se ne slažemo. Imao je ugovor, imao je reputaciju. Da je hteo mogao je da ostane. Ako ništa da bude trn u oku, da ne da na sebe, da ne da da ga oteraju. Ima malo i do moje utopije da bi na klupi nekog ko ide glavom kroz zid za Partizan, ali i AT je konformista i čini mi se da je morao brzo da shvati u kakvo je okruženje došao i da nije sve samo do košarke. Nenormalno u neku ruku, ali takvo kakvo je.

Lični stav.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.239
Konformista - ambicionista, najgora kombinacija za Ostoju.
AT Da je hteo ostao bi - OM da nije znao kakav je ne bi ga ni angažovao.
Ovako sve ono što mu zameriše kako postupa sa Partizanom ispraviše sad...pa i tu ambiciju.
 

Spalding

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
617
Локација
Novi Sad
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu," izjavio je i potom objasnio zbog čega je (ne)očekivano napustio Humsku.

"Odlučio sam da ne ostanem u Partizanu iz različitih razloga. Posle više od 25 godina moje karijere, mislim da imam pravo da izaberem sa kime želim da radim. Kada sam odlučio da zatvorim to poglavlje, želeo sam da otvorim novo. Pojavio se Bajern, ali te dve stvari nisu povezane."

Moj lični stav:

1. Više verujem čoveku koji je pokazao rezultat i rekao da smo kao Real u fudbalu nego čoveku koji ćuti ko pi.ka!

2. Ako je verovati da Bajern NIJE razlog odlaska već da se pojavio nakon odluke da zatvori poglavlje u Partizanu, šta može biti razlog odlaska (a "ima ih nekoliko")? Jedan bi MOŽDA mogao da bude pokušaj da se Trinkiju osetnije skine plata, drugi MOŽDA odlazak Voldena (koji je takođe imao ugovor). Ili je kap koja preliva čašu bio njegov odlazak baš u konkurenta iz ABA lige...? A MOŽDA O'Stojko nije hteo da dovede neke od igrača koje je Trinkijeri doveo sada u Bayern?;

3. Možda je upravo zato izveden zaključak da uprava ne želi Partizana sposobnog i kadrog da se nađe u Evroligi? Opet, ako je tako, ne možeš od nekoga očekivati da ostane i da se istovremeno bori protiv poslodavca koji mu isplaćuje zaradu. Dule nikada niije vodio borbu protiv Partizana da bi Partizan bio gde mu je mesto. Trpao je državu koja ne daje dovoljno para. Trinkijeri je strani državljanin, plus što je uprava=država. Na koju foru mislite da se mogao boriti protiv kluba u kome radi? Jedino što je mogao jeste da ode!
 

fudbal011

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
4
Локација
Novi Beograd
Videh na ušću nedavno Džikića i Darka Rusa kako šetaju zajedno. Ne znam gde se izgubi Ruso sve ove godine kao trener. Sećam ga se još od vremena dok je vodio Beobanku, čak sam i gledao njihove utakmice u hali sportova. Bio mi je i tad viđen na našoj klupi. Nažalost one jedne sezone kad nas je vodio Budućnost je bila toliko jača da nismo ni mogli više od finala domaće lige.
 
 • Like
Reactions: Dzo

Arsen Lupin

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2017
Порука
231
Kada smo vec u rubrici kucamo na vrata zaboravljenih asova ne treba zaboraviti ni Kimija Bogojevica kao ni Trajkovica
 
Top