KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
1.874
Локација
GG 1978
Zakasnilo se sa pojačanjima 4-5 meseci.
Zakasnilo se u mnogo čemu.
U julu su trebali da reše status Janković Stefana i tako otvore mesto za dobru četvorku.
U julu su trebqli da reše status Gordića i dovedu igrača koji će proći pripreme , ući u sistem.
Ovako sve liči na otaljavajje posla bez ikakvog plana i strategije.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
8.690
 

Maks778

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
34
Локација
Vrnjačka Banja
N. Lončar, Sportski direktor K. K. Partizan.
Šta ovaj lik radi, šta je uradio za sada, za šta prima platu?!
"Neće se dovoditi neko, tek da se popuni broj"
Podržavam, ali.. Šta si čoveče radio svih prethodnih meseci?!
Mesecima se očekivao odlazak Janković, kako bi se na njegovo mesto doveo drugi igrač. Janković otišao, a ovaj zatečen i u fazonu "nećemo tek tako samo da dovodimo nekog da bi doveli"
Tvrdim da je ovaj lik, najveća štetočina u klubu.
Ne verujem da ovo radi namerno (Bar, ne želim da verujem). Al, da je zalutao na mesto sportskog direktora, to stoji.
"Zadovoljan trenutnim igračkim kadrom"
Ja bi bio zadovoljan da se pokupi i ode na mesto sportskog komentatora sa kojeg je izmoljen da dodje i preuzme funkciju na kojoj je trenutno.
Da se vrati prethodnom poslu, možda da se aktivnije angažuje političkom angažmanu, jer mu ni to nije strano.
Samo da odjebe od kluba i nikada više ni primiriše istom.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.028
Локација
JNA
Zna se ciji je on i ko je on..moze on da radi u korist Partizana, ali delimicno..cim pocne da talasa, bice smenjen..i ne samo Ostoja, nego i svi ostali..dosta nazovi legenda je potroseno, ostali se ne javljaju ili nece dobiti priliku, bar ne za vreme ove tiranije ili bar dok se kompleksi ne izlece..prodali bi se svi za realno mali novac u odnosu na ono sto su zaradili za vreme karijera, ali zivot je jedan tako oni misle..a nama sto je Partizan sve ili gotovo sve ostaje da kukamo ovde jer postoji jedan Dusko Vujosevic a ne 10000 ili 100000..onda bi moglo nesto da se uradi, ovako svi smo ubijeni u pojam zivotnim problemima i zatrovanim sistemom, da ovo sa svetinjom nam dodje kao jos jedan u nizu..to oni i hoce, da ubiju volju u narodu..
 

Laki T.

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
260
Локација
ispod krova zasad
Možda ne baš instant otkaze, probati prvo sa razmenom igrača.
Japancima ponuditi perspektivnog igrača sa nba pedigreom, R.Zagorca, u zamenu za već izraubovanog Birčevića.
I za KMM i MIku bi se sigurno našlo kandidata, ako ništa drugo, može i dva za jedan, a kao dodatnu pogodnost mi plaćamo jednu celu platu tome razmenjenom dvojcu. Novom dvojcu dati plate razmenjenih, ubaciti i jednog klinca da se kali, i to bi bilo to - roster osvežen, finansijska konstrukcija nepromenjena/stabilna:cool::D
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
12.544
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Oni su trebali prvo otkaze Zagorcu, Cmm i Miki. Pa onda mozda da vide da li mogu da izaberu pojacanja, ako im je uopste cilj da izaberu pojacanja u pravom smislu te reci
Mislim da postoji neki minimum šanse da se izvuče nešto iz Mike dolaskom Perkinsa, samo je pitanje koliko i Perkins može da igra na višem nivou od Poljske.
Mislim iz aviona je jasno da je osnovni problem Mike kontakt igra, ali sa plejom koji vidi malo bolje iz pika, može da uđe u manje kontakt situacija, više lakih poena, da se više koristi na short roll gde je odličan itd i da podigne samopouzdanje. Doduše oni njegovi faulovi su meni neobjašnjivi. I neka logika manje više, gledao sam ga kako ga Novica uči napadu sa desnim zakorakom i od tada je bukvalno svaki put u igri pokušao taj napad bez ikakve logike da li je pravi trenutak za to ili ne.
U suštini meni je Lendejl bio još gori u kontaktu s tim što je bio viši i imao duže ruke, ali ga je Trinkijeri razigrao, pogotovo sa bratom brkatim.
E sad može biti i da upadamo u problem u koji smo svi upali odlaskom DV, da sve gledamo kroz prizmu prethodnog trenera, a sada je već očigledno da je Trinkijeri top trener, koji je igrom slučaja došao ovde, dao privid normalnog i dobrog kluba i da to što je on mogao većina trenera ne može.
 

rus

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
894
Top