KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.189
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Verujem da je razlog Mozlijevog odlaska bar iz onoga što sam ja a i većina vas iz medija saznali taj lekarski pregled i oboljenje koje ima, opet sa druge strane ne mogu da udjem u Željkovu glavu i vidim da li je on imao njega u planu ili nije.

Naravno kao i svima vama žao mi je što je Mozli napustio klub jer koliko je svojim potezima davao energiju na terenu toliko je davao i na tribinama da se navija još jače i gromoglasnije. Takvog atraktivnog a istovremeno i dobrog igrača teško je danas naći opet sa druge strane u klubu imamo čoveka koji zna šta radi tako da mislim da nema zime.

Mozliju sve najbolje u daljem životu, pre svega zdravlje da ga posluži a za sve ostalo brat je kadar da ispuni sam. Hvala mu što je davao sve od sebe na terenu i igrao punim srcem i žarom kao nekada moj omiljeni stranac kod nas Lorens Roberts.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
5.768
Hvala Mozliju na tome sto je na svakoj utakmici davao celog sebe za svima nam voljeni klub. Kao i svima, izuzetno mi je zao najvise ako je bolest i zelim mu da se ne igra sa tim stvarima. Pogotovo ako je to posljedica kovida koji je jos uvijek podmuklo zlo.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
2.570
Mozliju sve najbolje, nama koji sluzimo kao fikus nekima dovoljni su mocni Miletic i Balsa Koprivica.
 

AntraX

Početnik
Учлањен(а)
08.09.2021
Порука
22
Локација
Srbija
Koliko god bolan, ovo je ipak očekivan potez. Ipak, posle svega ostaje gorak ukus u ustima. Razmišlja se dugoročno a Mozli već ima 33 godine, tako da je sa tog aspekta opravdano. Koliko se sećam, ne tako davno, Makabi nam je nudio 300 000 eura za Mozlija...
U svakom slučaju, sve najbolje u nastavku karijere!
 

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
121
Локација
Beograd
Mafijašku pudlicu likvidirati i bugare prišrafiti...i onda Evroliga.
Plus derbiji u fudbalu i košarci da se ne igraju...i te derpe vikinge sahraniti.
6 milijardi Partizanovih fanova je glasalo za tako nešto. Funkcija i namena uprave nam nije samo održavanje slave i nebeski treneri.
I to što brže se završi sa ovime, još mnogo za crno-bele i Srbiju da se progresuje.
 
Top