Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Koji kadar imamo?
Osim Sy-a, Sanija i Pecarskog ja nzm dal za jos nekog mozemo da kazemo da se sigurno tu sledeće sezone?
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Tepic, Jaramaz
Aranitovic, Jovanovic,
Si, Zagorac
Velickovic, Macvan, Tanaskovic
Gagic, Lukovic, Pecarski

uz jos tri igraca
jednu atletsku 4-5
jednu 1
jednu 2-3
pa da pricamo o necemu... LEPO JE MASTATI :(

a kakva nam je uprava, gde nam Sale Pavlovic skida BAT dok ostoja peca punoglavce verovatno, tesko da mozemo da budemo optimisti za bilo sta ;(
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Моје мишљење да нисмо требали играти ЕК јер нећемо имати тим за 2 такмичења. Моје мишљење да нас Остоја жестоко масти, и да нас чекају нова разочарења.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Koji kadar imamo?
Osim Sy-a, Sanija i Pecarskog ja nzm dal za jos nekog mozemo da kazemo da se sigurno tu sledeće sezone?
Tadija Tadic, Andrija Stevanovic imaju ugovor na jos tri sezone, Strahinja Gavrilovic na jos dve. Djorde Gagic ima ugovor na jos jednu. Verujem da ce svi oni otici samo ukoliko dodje neko ko je bolji od njih ali ukoliko ne bude tako onda cemo ih sigurno gledati i naredne sezone. Tu je Nikola Tanaskovic koji je povredjen ali ce biti spreman verovatno do pocetka. Mihajlo Andric zao mi je sto to kazem ali ne vidim da on moze negde drugde da igra osim u Partizanu jer ko se interesuje za njega taj ili se ne razume u kosarku ili ne vidi kako treba. Tako da cemo i njega gledati verovatno.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Bitno je da se zadrzimo na kosarkaskoj mapi u evropi, makar je to u pitanju i EK dok se ne vratimo tamo gdje nam je mjesto. Isto je bitno i da se prikazemo u nekom dobrom izdanju i da prodjemo makar grupu. Realno gledano manje vise svaka ekipa u EK bi konkurisala za osvajanje ili sam vrh ABA lige tako da nam ucesce pruza vise jakih utakmica u sezoni korisnih za napredak i sticanje iskustva. Sve to moze dati neki mali plus treneru i igracima koji ce biti znacajan u durgom djelu sezone kad se bude igrali za trofeje.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
Hvala Sasa :clap

Jedan si od retkih Legendi kluba zbog kojih smo ponosni. Mozda nekom ovo nije dovoljno novca, ali sve ostale "legende" su pokazale da im je i malo zapravo previse.
Ja jesam zadrt, ali ja nikada ni jednoj "legendi" necu dati vremena da se "iskupi". Svi oni vide, ali se prave slepi. Svi oni shvataju, ali se prave glupi. Svi oni vole Partizan, ali sebe i svoje beneficije malo vise. Svi su oni Partizanovci, ali su odabrali da cute. Svi su oni svesni naseg besa, ali ga pokusavaju amortizovati necinjenjem, cutanjem, povladjivanjem...
Ne, ja do kraja zivota necu zaboraviti kako su se "legende" postavile i ponasale u ovoj visegodisnjoj "Grobarskoj kristalnoj noci", i nikad necu oprostiti.
Onima koji su u ovom nevremenu pokazali velicinu, ljudsku i Partizansku, vecna zahvalnost. Nema ih puno, ali jedna takva Legenda vredi vise od hiljadu "legendi".
SASA PAVLOVIC, to se pise velikim slovima i izgovara sa postovanjem. Hvala ti Grobarcino!

Potpisujem!
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.743
Reaction score
19.188
Локација
Nickname
Mislim da Partizan ipak koliko-toliko staje na zdrave noge. Daleko je to od zdravog, ali Limar u svojoj glavi ima neki plan, a onako realno gledano napravio je neku percepciju kakav bi Partizan trebao da bude. Svakako bolje da igramo EC i održimo se u ULEB-ovim takmičenjima nego da igramo anonimus FLŠ. Mnogo je bolja situacija nego prethodne sezone. Otišao Džikić, pola ekipe, nosioci igre, ispadanje od Cedevite, zatim od FMP. U kupu ni krivi ni dužni preveslani. Nikakav podstrek za dalju budućnost. Bez predsednika, dug povećan. Ja Limara Ostoju ne odižem kao nekog dragog nam predsednika, može on uraditi šta hoće za Partizan ali njegov stav prema DV ga čini slinom.
Kod Partizana jednostavno, koliko god to mali bio, postoji pomak. Dug se smanjuje, igra se opet EC, imamo mladog perspektivnog trenera koga hvale, imamo kakvu-takvu okosnicu tima, ne počinjemo iz početka već se samo nadogradjujemo. Istina kraj sezone protekao je bezveze, ispali smo od plastike koja se polako zasluženo topi, a Čoviću ponestaje koristi u projektuevropskezvezde. Uzeo je milione od transfera a sad nema šta da uvalja, plus ne mogu da napune Pionir ni kad gostuje šampion Evrope. Govna kako su se povampirila tako ćemo ih opet vratiti u friz. Nismo smeli da izgubimo, jebiga, drugi put ćemo proći. Uzeli smo trofej posle 4 godine, koliko god on bio beskoristan, osvojio ga je tim koji je dobro funkionisao.
Ovaj Partizan srećom samo treba nadograditi, a ne menjati igrački kadar iz korena.
I što je najbitnije, grobarstvo u KK Partizan i dalje opstaje i daje pozitivne vibracije. Nadam se Mačvanu, Tepiću ili Saši Pavloviću sledeće sezone. Uz naravno Novicu. Valjao bi i Uroš Luković i te kako. Ovi partizanovci koji će (kad bi bar jedan došao) da ginu za svaku loptu. Sledeće sezone se napada rezultat, to nismo imali priliku da čujemo odavno. Jadni Muta je najavljivao 5-8 mesto kako mi se čini na početku sezone. Nije ovo nikakva euforija, znamo ko su nam konkurenti, ali Partizan nas je naučio da uz minimalna ulaganja može da napravi veliki rezultat. Naravno uz stvaranje dobrog sistema valjda imamo naznake za to.
Partizane naš si ponos!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.021
@Zlatiborpfc,

Iz ove nove klase clanova, ti mi delujes, za sada, jako korektno.
U tvom poslednjem postu ima delova sa kojima se ne slazem.
Kada je limar preuzeo klub, info o dugu je bio pravi sok. Iako smo od bivseg predsednika, obavesteni da je dug smanjen za dva miliona, u prvom obracanju novog predsednika limara, ocekivali smo da potvrdi da je dug oko tri miliona. Kad ne lezi vraze, dug je umesto iznetog smanjenja, doziveo rapidno povecanje, u iznosu od skoro dva ipo miliona. Ako se ne varam, limar je pomenuo cifru oko 7,2 miliona. I pride je najavio da to verovatno nije konacna cifra.
Naravno, umesto logicnog pitanja prethodniku o iznosu duga, iskoristio je priliku tad prvi put, ali i svaki sledeci put, da pljucne po Duletu. O Pekovicu ni rec. Zasto?
Info iz kluba je bio da od oktobra 2015, klub REDOVNO isplacuje plate zaposlenima i igracima, i trenerima. Ipak, malo malo, pa su se pojavljivale vesti o aktuelnim, tekucim dugovanjima. Kako kad se redovno isplacuju svi u klubu?
I onda, bar za sada, veliko finale, dug je smanjen za istu onu cifru za koju je po limaru, bio veci kad je preuzeo klub. Slucajno?!
Mrzi me da citiram samog sebe, ali nakon njegovog obznanjivanja "stvarnog" duga, koji je dobrano prelazio cifru od sedam miliona, napisao sam da verujem u ovakav scenario. Da ce limar smanjiti dug, koji se misteriozno povecao za skoro 2,5 miliona, upravo za tu cifru, i ispasce u ocima navijaca neko ko se bori za Partizan.
E sad, stvarno ne znam, mozda gresim, ali previse je tu "slucajnosti" koje se lako primete...
Toliko je laznih vesti, laznih likova, laznih Partizanovaca...previse...da bi im se tako lagano poklonilo poverenje nad sudbinom svetinje.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.855
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Limar je sns potrčko postavljen u klub, i pita se tamo koliko i mi, ne mogu da verujem da se ovde na forumu piše o njemu.

Plus, neverovatno odvratna njuška, koja svaku priliku iskoristi da pljuje po Duletu. "Vraćaju" se milioni, a ne može se Duletu isplatiti 100 hiljada? Da ne pričam o tome ko je i šta je Dule, i da mu te pare trebaju za lečenje.

Priča o dugovima je obična
sprdnja, poznata sns matrica, koju imamo priliku da gledamo svaki dan, uživo, na svim programima, i stvarno ne znam ko se uopšte prima na ta sranja.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Zajebite me s tom klasičnom sns pričom koju su ovde ovi novi članovi počeli da forsiraju hvaleći limara na sva usta.
U zadnje 2 godine bili smo u BAT-u destak puta. i to su bile cifre od 20 do 200k evra.
Crni je sam rekao da kad je dosao ovaj da je isplatio 250k evra tadasnjeg duga. Da računaš da je prosek 100k i to pomnožiš s 10 puta to bi značilo da je dug smanjen barem za milon. Plus ova priča oko banke koju smo šatro dobili na sudu pa će sad ona nama da vraća pare. Daj bože, ali ja sam nešto skeptičan baš oko toga.

Da se okrenemo sportskom delu koji je nama najbitniji.
Mi nemamo nikakav plan jbt. Limar kad su ga pitali za plan on je rekao "plan je da ove godine igramo evroligu"???? Šta mi dalje da pričamo.
Sve ostalo je samo populizam.

U ovom timu jedino što može da vredi je ovaj mali Pecarski, i to samo ako se izbrusi kako treba. Inače će biti talenat kao i gomila drugih koja je propala.
Znači ako hoćemo evrokup da igramo, ili bilo koje drugo evropsko takmičenje, nama onda trebaju igrači koji ce u tom takmičenju da rastu, da se bore, i da za 2-3 godine stasaju u nosioce igre. Da bi to ostvarili prvo mora da se dovedu takvi igrači i moraju s njima da se potpišu ugovori na 4 godine. Da bi ih posle 3 prodali.
Tako da u tom slučaju je dovođenje igrača kao što su Gavrilović, Stevanović čisto mazanje očiju. Oni nikada neće postati klasa. Jbt Gavrilović je 6 godina stariji od Dončića, a vi se nadate da će za 3 da postane klasa? O čemu mi pričamo. Čak je i Tanasković već na granici gde nam je neupotrebljiv.
S koliko godina je Milutinov onoj tada Barseloni koja je drala bez poraza dao 8-9 poena? Nzm ni dal je bio punoletan. I to što je on centar, koji u principu kasnije sazrevaju.

Džaba nama Tadić koji je igrao 300 sekundi ovde, godine. I Sloba koji je igrao možda i manje od njega. Čak se ni Pecarski nije nešto preterano naigrao.

Moramo da rešimo šta je plan i šta su prioriteti. Ako hoćemo da projektujemo ekipu za 3 godine. To možemo da uradimo. Ako hoćemo sledeće godine da igramo evroligu, srećno vam bilo. Nadam se da ćete na te utakmice da putujete Beogradskim metroom.

P.S. ako ova Budućnost bude malo pametna cigani Evroligu nema da vide sledećih 10 godina. I to što imaju 2 kluba seniora i 3 juniora ( ili 4 jbm li ga više) i što se u njih trpaju ogromne pare.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Nisam se prepoznao u tvojoj kritici novih članova ali da ti nešto odgovorim.
Nešto sam duže Grobar nego član Foruma i da znaš da je "limar" Ostoja Grobar u najmanju ruku zadrt i voli sve što je crno belo u najmanju ruku kao ti i ja.
To što je član vladajuće stranke ne umanjuje njegovu želju da preživimo ovo naopako vreme.
 
Последња измена:

tatalko

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2007
Порука
42
Reaction score
48
Локација
Nis
Za pocetak je po meni najbitnije da garagani igraju cipiripi kao i mi,tako da ni jedan igrac nema razlog vise da ide tamo.Za njih smo institucija u svakom smislu te reci ali to igrace ne zanima bas puno kad biraju gde ce(dok su igrali EL). Ovako su startne pozicije iste pa kapiram da nece pokupiti sve sto valja a za sta smo i mi zainteresovani.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Niko ne kaže da čovek nije uradio dosta stvari koje su za pohvalu.
Sklonio Tošu,
pogodio s pojačanjima (dal on dal neko drugi iz uprave, nije bitno),
Ratosiljao nas duga prema banci- ako je tačno naravno,
Počeo je da priča o trening hali koja nam je najveća rak rana,
Planira da dovede za sportskog direktora čoveka koji bi trebalo da se razume u svoj posao,

verovatno ima još koje mi ne padaju na prvu.
Sve ovo gore lepo zvuči ali nzm koliko je istina, nisam toliko blizu izvorima,
ne znamo ni koliko je smanjen dug.
a ovde je počelo s euforijom.

Nemam ja protiv čoveka ništa. Daj bože da bude najbolji predsednik kojeg je KK ikad imao, ali se nešto plašim da je sve te priče samo do sledećih izbora, kao i uvek...
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.855
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Nisam se prepoznao u tvojoj kritici novih članova ali da ti nešto odgovorim.
Nešto sam duže Grobar nego član Foruma i da znaš da je "limar" Ostoja Grobar u najmanju ruku zadrt i voli sve što je crno belo u najmanju ruku kao ti i ja.
To što je član vladajuće stranke ne umanjuje njegovu želju da preživimo ovo naopako vreme.

Stranka čije je on član i jeste razlog ovog naopakog vremena i situacije u celom JSD Partizan. Ili možda nije?

I sad će on, kao član te stranke da spašava nas od nje same?

Nek odjebe sa svojim ljubavlju. Pun mi je tih što vole dok imaju interesa.
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Grobari ne pljuju po Duletu, i nisu istaknuti clanovi srpske nepismene stranke.
Mislim na one poput Sase Pavlovica koji je jedan od nas.

Ako mucenik limar nesto napravi, tada moze da dobije pohvalu.
Za sada je samo jedan u nizu stranackih vojnika.

I zajebite vise pricu,da ce zvezda igrati euroligu.
zvezda ne postoji, ugasio je Dule, a i ovaj privatni klub corave pudlice nece jos dugo.

Kako ciganski zvuci prica daj da pravimo tim, pa da za tri sezone pokusamo nesto.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Dr Mo voleo je i ranije zato sam reagovao.

Da se ne lažemo NEMA privatnog kapitala kojim bi neko kupio i preporodio KKP. nema ni "privatnog" kapitala za KKP, nismo lažna kkcz i to je to.
Ne vidim neku krivicu Ostoje u tome, uostalom 65% naroda kojem pripadamo dugo, dugo glasa za vladajuću stranku.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top