Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
U ovom trenutku,verovatno najbolji moguci potez.I ugovor na 3 godine lepo zvuci.Znamo svi da je trenerski posao takav da moze da ode i do Bozica,ali ipak...ovakav ugovor govori o ozbiljnoj nameri.Sa srecom nek pocne rad.Pa dogodine u :)...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.224
Reaction score
2.708
Po svemu procitanom, a ponesto i vidjenom u intervjuu, imacemo cemu da se nadamo. Tu je rekao da mu je osoblje u strucnom stabu veoma bitna stavka sto me posebno raduje i zelim nam da smo dobili pravog. Srecno nam bilo!
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Sjajna vest danas za nas voljeni KK Partizan..E sad mozda je sve ovo trebalo uraditi na kraju prosle sezone kada smo zavrsili takmicenje jer ako se ne varam Trinkijeri je slobodan jos od Februara. Da selektuje igrace da bira strance da odradi pripreme sa ekipom. Verujem i nadam se da nije kasno ni sada jer smo dobili dobrog trenera uz Scepanovica i Loncara trebalo bi i mora da bude ozbiljan rad sportskog sektora.

Dobrodosli i Andrea i Vlado pa krenimo zajedno u uspeh i povratak u EL.:pfc::napred-partizan:
 

Milorad

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
53
Reaction score
67
Velika dobrodoslica nasem novom treneru! Nisam se ovako euforicno osecao... Pa bogami ne secam se, kad je nas KK u pitanju.
Sad polako, verovatno ce biti malih problema u uhodavanju ekipe u prvih par utakmica, ali taman dovoljno vremena da se stvari dovedu na svoje mesto tamo kad bude trebalo.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Au kakve će se pesmice praviti ovom treneru :)
Trink Andrea ciganima stera na na na na...
U ritmu Čović Vesne.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Iskren da budem mislim da nema potrebe za nekim čaršafom, a nisam baš ni nešto s vremenom :)
Jasno je svima šta smo dobili, ja sam oduševljen samo nisam baš sklon forumskom euforisanju.
Mislim da negde ovde ima u bazi da sam pisao posle Duleta da bih na klupi želeo ili njega ili Perasovića.
Ima i ovih članaka sa njim
http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...vic-ce-u-sledecih-300-godina-da-budu-najbolji
Jedno vreme sam bio glup pa priželjkivao i Džikića :D Neće se ponoviti, nek odjebu urbani šmekeri :D
Čovek je znalac, ali ono što je bitnije ne zapostavlja ni stvaralački deo kluba.
Ne ponaša se samo kao zanatlija koji ne misli o narednoj sezoni, nego konstantno stvara.
O tome govori da je stvorio i sisteme i u Kantuu i Bambergu.
Nama trener koji dođe mora da ima 3 stvari
Pečat u igri, prepoznatljiv Partizan, ideju u igri
Rezultate ( pri tome ne mislim na trofeje) nego jednostavno neki odnos između onoga što je zacrtano i što se čini
Stvaranje, razigravanje mladih, oči ka narednoj sezoni
Mislim da je prvi od DV koji može da ima sva 3.
Ja sam uvek za to da je u košarci trener osnova. Ako nemaš trenera onda to nadoknađuješ kvalitetnim igračima. Mi to ne možemo ni finansijski ni nema dovoljno domaćih igrača za tako nešto, a ne možemo jednostavno da pravimo kostur od amerikanaca.
Što se tiče raznih analiza njegove igre, ja bih to sveo na prilagodljiv.
On je trener koji može da se prilagodi onome što ima, a kasnije će praviti tim po svom ukusu.
Prati modernizaciju igre, usavršava se. Ima psihologiju za vođenje utakmica. Često je imao probleme u završnicama u evropskim utakmicama ( podseća na nekog u mladosti :D ?).
Mene podseća na jugoslovensku školu trenera, uzeo je svašta od nekih naših trenera i od Žoca i od Dude, i od DV i od piroćanca, s kojim ima određene sličnosti u vođenju tima ( što smatram za kvalitet, bez obzira na sve).
Jedini potencijalni problem vidim u 2 stvari, on stoji svojim renomeom iza ovog pa može se reći projekta, ako opet krenu neke todorićeve zakulisne radnje, miškova menadžerska bušenja ( vidim da se Vanja već srećom prebacio kod Jelića) mislim da će otići jer on posao može naći lako.
Tu postoji problem limara koji može da digne nos i da umisli da je veći nego što jeste. Ja kažem to što je on seljače može da bude korisno jer voli da se dokaže u velikom gradu, ali može i da bude opasno. Ja sam se za 20 godina samo jednom pribojavao stvarno cigana u razvojnom smislu, to je kada su imali piroćanca za trenera koji je znao šta radi, ali to im je sjebao mali kompleksaš jer ne može da bude manje bitan od trenera, srećom, to nama ne sme da se desi.
Isto tako treba imati strpljenja jer tim nije on selektirao, a sezona je već u problemu zbog lošeg starta.
Ja prvi put vidim da se razmišlja unapred i spreman sam da se sačekaju razna sranja ako ćemo videti boljitak u budućnosti.
 
Последња измена:

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Ono sto mene zanima je da li je svestan gde je dosao. Ostoja kao istaknuti SNS (citaj lazov) mu je napricao bajke verovatno, nisam siguran da Trinkijeri zna sta moze da ocekuje (kakve igrace prvenstveno).
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Razmišljanje unapred je ono što mi nismo nikad imali i što izgleda po malo nestvarno. Pa se svakog momenta plašiš da može nešto da se sjebe.

Mi trenutno imamo situaciju da imamo veoma ozbiljnog trenera, ali i poprilično talentovanog pomoćnika, još uz to bivšeg igrača. Kada bi se stvarno ozbiljno vodio klub, i ovaj ostao 3 godine, nakon tri godine (ili u nekom filmu nakon 5-6) tebi bi pomoćni mogao da postane prvi trener i to bi bio normalan sled događaja. E sad da li to može samo u našoj mašti videćemo.

Sens da mu je ovaj napričao sve i svašta verovatno jeste, ali s druge strane ne verujem ni da je Trinkeri baš veverica.

Što se igrača tiče imao je gde da ih vidi. Barem na utakmicama kako izgledaju.


A ako (i kad) počne bušenje iznutra, kašnjenje s platama, pa onda trovanje na kupovima videćemo kako će da se ponaša.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.785
Локација
Nedodjija
Ja iskreno nemam pojma sta nam donosi, nit sa previse gledao njegove timove, nit mogu da dobijem neku ideju kako ce izgledati njegov rad u Partizanu. Specifican smo klub, pritisak je konstantan i nadam se da ce se snaci. Veoma je bitno da ne budu razne opstrukcije i da se pusti da radi onako kako sto on ume, pa makar cele ove sezone imali busne rezultate.

Ima lepu osnovu, neka selektira vremenom igrace koji su mu potrebni, a ostale nek skartira kada bude doslo vreme za to. Puna podrska i puno uspeha treneru!

Lepo je cuti da je i Dule zadovoljan izborom, nadam se da ce i dobiti par saveta!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.534
Ja sam se za 20 godina samo jednom pribojavao stvarno cigana u razvojnom smislu, to je kada su imali piroćanca za trenera koji je znao šta radi, ali to im je sjebao mali kompleksaš jer ne može da bude manje bitan od trenera, srećom, to nama ne sme da se desi.

Ej istog sam misljenja. :icon-smile:
I ja sam se pribojavao njega na klupi gana.
Mada dobro ih je vodio i u prvom mandatu. On ih je u finalnoj seriji PO 2009 doveo do majstorice, i to posle naseg vodjstva od 2:0 u seriji. Mislim da je tada do izrazaja dosao njihov kompleks, pre svega kod igraca, a ne trenera, jer ako me secanje dobro sluzi, posle izjednacenja u seriji na 2:2, mislim da je Tadija Dragicevic izjavio pred majstoricu, da je nebitno cak i ako budu izgubili, jer ove dve pobede u finalnoj seriji su za njega kao titula. I tu majstoricu su se drzali sve do zadnje cetvrtine. Da im je Pesic bio duze od te prve sezone kod njih, pitanje je kako bi prosla majstorica.

U ovom drugom mandatu, nasa je sreca bila upravo zbog ovoga sto si napisao za cokija.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.207
Reaction score
36.738


"- Bio sam treći razred kada se desila jedna zanimljiva situacija u školi. Učiteljica je pozvala moju majku da hitno dođe u školu. Ona je došla onako prestravljena, da bi joj učiteljica potom rekla, kako joj se čini da mali Andrea ima nekih problema i da ne bi bilo loše da ode kod psihologa. Razlog je bio to što sam na papiru pisao, kako italijanske, tako i srpske reči. Pola-pola. Učiteljica je pomislila da sam lud."

Čim si ti nama došao, nisi normalan svakako, ali nismo ni mi, tako da još jednom: Dobro nam došao!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top