Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Nadam se da je to igrac koji moze doneti konstatne poene i koji ima sirok napadacki arsenal. Bio je mvp izraelskog prvenstva mora da vredi. Pise u opisu objave da moze da igra i 1 i 2. Dakle Trinki moze kombinovati Gordu i njega zajedno na terenu mada mislim da ostaje praznina odlaskom Vanje i da je potreban tu jos jedan suter da je Vanja ostao bekovska linija bi bila zatvorena ovako ne znam. Mozda Pejdz proradi u svojoj drugoj sezoni mada nisam bas neki njegov fan.

Volden i Jare kombo bekovi, Pejdz se pokazao da je slab u organizaciji i da mu odgovara 2, Gorda kao klasican plej. Odlaskom Vanje i verovatno Alija ostaje to jos jedno mesto na bekovskoj poziciji da bi zatvorili spoljnu poziciju. Na 3 je mala guzva ali po meni bi to trebalo da izgleda ovako Peiners i Rade, Sija zele da prodaju. Na 4 Rason Tomas i Jankovic, startna petica, Mozli, N.Jankovic. Dakle jos startna petica stranac i jedan bek i to bi bilo to. Sta je tu je domacih kvalitetnih igraca nema da su nama dostupni i ides sa onim sta je slobodno na trzistu.

Ja bih prvi voleo da Pecarski izbaci sebi iz glave da je zvezda i da zasuce rukave i nabaci sebi tu misicnu masu za seniorsku kosarku i da bude bekap Tomasu, voleo bih da umesto Jankovica mali Tanaskovic dobija minute al jasno je da je nezreo jos i nespreman polako za njega mislim da je veci prospekt od Pecarskog. Bas zbog nedostatka domacih igraca sam malo razocaran sto je Vanja otisao siguran sam da bi u ovoj ekipi izgledao bolje i da bi jos vise napredovao. Kad pogledam trziste ti nemas koga da uzmes Todorovic nasao klub u Spaniji, Macvan otisao u Japan, Lucic i Gagi igraju u jakim stabilnim klubovima, Raduljica odavno ne igra ozbiljnu kosarku u Kini je mlati lovu i ne znam ko bi tu sem ovih nabrojanih mogao doci i biti odmah kvalitet a ne da ga cekamo.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.901
Reaction score
21.557
Да ли је толико тешко написати на колико сезона је потписао?
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Jao jeste Macvan u Japanu.
Mislio sam da ce kod nas.
Mada realno gledano nebi se uklopio odmah kod nas jer je odje pritisak veliki..a on nije igrao godinu dana, tek je sada izasao iz povrede.
Macvane srecno u Japanu pa sledece sezone da se vratis kod nas kad podignes formu i kad se vratis na stari kolosjek.

Mi idemo dalje. Ceka se jaka 5-ica.
Osoja radi punom parom.
A Loncar i amerikanci nista. Ili je to samo patka za zavaravanje. U svakom slucaju Loncara boli uvo zajebava se po Americi evo mjesec dana i to sve na nas racun..
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.305
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
e a ja nemam problem s tim... eto malo onih preko puta pa neka vode računa o svesrBskim košarkaškim interesima..
očigledno nema dovoljno karaktera kod mladih igrača da bi se odlučili da dođu kod nas, a u takvoj situaciji, što se mene tiče, i bolje da nisu kod nas....
Nije uopste stvar u srpskim interesima nego nasim. Za nas je nemoguce da pravimo rezultate bez baze domacih igraca. To jednostavno ne mogu ni bogatiji turski i nemacki klubovi a ne mi. To moze da izgleda kao onaj luidvisburg kada je dosao sa 12 amerikanaca sto je izgledalo komicno.
Tu ima milion razloga, amerikanci su placenici, to prolazi dok ih je malo kad moze da se iskontrolise, u vecem broju svako igra za sebe i svoju statistiku.
Na stranu sto su ova 3 amerikanca ( Letonac je druga prica) morali biti dovedeni jer takvi domaci igraci na trzistu ne postoje.Lepo je to sto je Macvan grobar, ali nama treba neko koga nece preskakati protivnici u odbrani.
 

Wolf

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
231
Reaction score
355
Jos Gagic da ode...i kompletni smo
Uprava treba da radi samo u interesu Partizana,to je jasno kao dan. Ucini sve da budemo bolji i jaci. Od domacih igraca uglavnom imamo glavobolju i nervozu, te mlad i neiskusan, o povredama koje nam se stalno desavaju. Unistiti kurvu svim raspolozivim sredstvima!
Nekad smo dovodili igrace iz Kine, sa ovim ne bi trebalo da imamo problema jos je MVP. Srecno!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.925
Reaction score
26.699
Kad pocinje prodaja sezonskih?
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.422
Reaction score
40.759
Локација
Žrnov
slažem se, ali eto imamo nekoliko mladih igrača koji treba da dobijaju već minute od sledeće sezone, ako će biti nešto od njih.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora

Partizanovac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2018
Порука
144
Reaction score
276
Ovdje se jos od Kalinica, Jovica, Gudurica, u domacim okvirima nije pojavio rasan igrac, koji predstavlja klasu,
Класе од играча,нема шта...
Друже те приче можеш са друге стране брда,немој те цигојлере на овом сајту,не иде то тако
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Од квалитетних домаћих играча на тржишту није остао ама баш нико, можда Радуљица и то је то. Ако планирамо напасти било који трофеј и његов квалитет је тренутно упитан. Просто постоји несклад у овом тренутку између наших потреба и квалитета домаћих играча на тржишту. Тако да нам странци преостају као прва опција. Нажалост, али је тако!
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pogledao sam neke klipove i ono sto sam zapazio ima lagan korak, eksplozivan je. Sto kolega Zex kaze ima cudan izbacaj za tri i ne libi se da sutne pola metra od trojke sto se mene tice neka izbacuje loptu kako zeli samo neka trpa. Prodore zavrsava polaganjem, floterima, zakucavanjem ne ustrucava se da udje u kontakt i da posle njega zavrsi poenom sto mi se svidja. E sad koliko je stabilan suter ne znam, forsira desnu stranu vise u prodoru. Iskreno moj pik ljubimac je bio Adams i malo sam razocaran sto nije potpisao sa nama ali dobro i Volden ce povuci. Verujem Trinkiju i bolje je ovako sa amerima koji su vec igrali evropu nego da Loncar eksperimentise po Americi neka ga tamo i nek nista ne dovodi.
Ostoja daj dvojku sutera i startnu peticu pa da se posibamo u evrokupu.
#inOstojawetrust #Ostojamadjija heheh
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Ovako se radi prelazni rok... znas sta ti treba, cutis i radis...

Nije to puno slicno sa FKP ali preduslov je da imas osobu koja zna sta mu treba... i onda znas sa koliko para raspolazes... ili su mozda pare prve...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top