Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.885
Reaction score
7.726
Okosnicu tima vec imamo i to respektabilnu, samo da Markusa i Jankovica produzi Ostoja i na leto kreceno u (do)selekciju.
Centar nam treba, neka bude i startni, svakako ce ga Mozli ponovo izgurati svojim partijama, na 4 smo popunjeni kvantitetno, upitan je kvalitet ili voljni momenat Tomasa, dok Birca moze da bude back up ili opcija broj 3.
Ako produze i Pejdz i Gordic, nama treba jedan igrac na 2/3 "sa poenima" i to je to, svakako cemo sve osvojiti i ovo i sledecu sezonu.
 

DzimiKG

Početnik
Учлањен(а)
15.08.2018
Порука
94
Reaction score
120
Локација
Kragujevac
Je l' nam se vraca Stefan Jankovic? Nisam siguran, ali mislim da sam negde procitao da je nas igrac na pozajmici dok je bio kratko u Grckoj? Plasim se da cemo tesko zadrzati Pejdza posle ovakve sezone, a istice mu ugovor. On moze da bira gde ce da igra, toliko je napredovao. Produzetak Zagorca odlicna stvar!
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Je l' nam se vraca Stefan Jankovic? Plasim se da cemo tesko zadrzati Pejdza posle ovakve sezone, a istice mu ugovor. On moze da bira gde ce da igra, toliko je napredovao.

Što se mene tiče, nemam ništa protiv Stefana Jankovića, ali iskreno mislim da za njega nema mesta u 12 nikako.
Bilo bi lepo od Pejdža da ostane i produži ugovor, da nam se oduži za ukazanu šansu, i što smo verovali u njega.
Zato sam rekao da je idealno ako bi ugovor bio na dve godine, da iskida i sledeću sezonu u Evroligi, pa ako baš hoće da ide, nek piči kod Želje u Fener za milionče :D
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Kako je nas ova korona omlatila... Volden se taman razgoropadio.. Sve kliknuo.. Kad ono međutim.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.058
Reaction score
18.220

Ne znam na kom je nivou sada al u svakom slučaju obe ruke za Makija, naš je do koske! On, Raša i Novica ispod ima sve da prži, energija na max i čista Grobarština!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.885
Reaction score
7.726
Jeste veliki covek i veliki Grobar, ali ne vidim ja mesta za Macvana u ovom Partizanu.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Sa jedne strane zelim da dodje, sa druge sttane msm da na toj poziciji trebamo mladjeg igraca. Ipak je on zagazio u 30-tu, ali nije ni to toliko strasno, koliko cinjenica da Maki ima lose telo za ovaj sistem kosarke koji mi sada forsiramo sa brzim protokom lopte i brzim kontranapadima. Pre dajem sansu nekoj vizljastoj 4-ci, koja je skocna i okretna i koja moze da odigra i na poziciji 3.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Ja nemam nikakve dileme za Makija. Nema tu s jedne, s druge strane, nema telo...
Macvan ima glavu i moze da se uklopi u svaki sistem! Koliko sam ispratio imao je jako dobru sezonu u Japanu, sanirao povrede, radio dobro(sto kod njega nikad nije bio problem). Voljni momenat, takodje je veliki plus. Uhhhh, Novica i Maki na 3 i 4, Rade 2, Jaramaz na 1(u nekoj varijanti petorke) = GROBARŠTINA!
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Mogu i ja na centra. Grobar sam, a mogu odigrati otprilike kao i novica na trojci.

Ako Macvan dodje, to znaci da je Novica zavrsio karijeru. Ne vidim drugu logiku.
 
Последња измена од уредника:

Perava

Početnik
Учлањен(а)
19.09.2019
Порука
23
Reaction score
72
Локација
Valjevo
Imamo li mi luksuz da dovedemo Makija i još jednog mamojeba na toj poziciji?Nek maki prži i drži klupu i po malo na teren, a taj drugi da kida.
Obe ruke i noge za brata Mačvana. Kako neko već napisa, Zagor, Jare, Maki, Novica, Gorda, esencija grobarštine, još kad se vrati Ali Nikolić imaćemo pola time koji zna šta je onaj Partizan i kojima teče crno bela krv. Ima da gori sve.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Po meni, ozbiljan KKP ne može sebi da dozvoli u timu i Mačvana i Novicu. Nažalost i telo i godine im ne idu na ruku.

Ukoliko bi Novica rekao da je kraj, onda bi doveo Mačvana da drži ekipu. Takođe, umesto Birčevića bih vratio S. Jankovića i mnogo radio sa njim (na onome što on ume).

Ovo nema veze sa time što ja zaista volim Mačvana, on mi je tu negde sa Tepićem, Novicom, Tripkovićem, Lučićem, Draganom... Pričati o njegovim igrama u Japanu je neozbiljno...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.066
Reaction score
15.643
Локација
Храм фудбала
Apsolutno, Macvan je uvijek dobrodosao u Partizan, samo sto je sada blize kravati i klupi nego terenu. Tako da prije sam za opciju da bude tu kao pomocni trener ili tako neku funkciju, nego da ga gledam kako se pati na terenu. Jer on iskreno nema sta da trazi sa ovako kreiranom igrom, gdje je atleticizam 80% posla.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Koliko je meni on gotivan govori činjenica da je on, po mom mišljenju, jedan od glavnih krivaca za gubitak titula u 2014/15 sezoni (poslednja sezona D. Vujoševića), ali mi je opet pri srcu. Uništavali su nas tada baš u delu njegove odbrane. Bolje nije mogao, sigurno je hteo. Mislim da o njegovim ljudskim kvalitetima govori to što je iz svog tela izvukao 100 odsto. Za razliku od nekih kojima je dato savršeno telo, a sa njim nisu ništa...

Sad da ne produbljujem priču, ali da se osvrnem na tu bolnu sezonu koja je morala doći, ja kao drugog najvećeg krivca vidim igrača koga, takođe, mnogo volim kao čistog partizanovca, a to je Saša Pavlović. Nisam mogao da verujem da čovek takvog kvaliteta i iskustva izgori na sitne provokacije i sudske nepravde. Morao je da se izdigne iznad svega toga i pokida kao niko nikad, a na momente je bio destruktivan.

Sašu Pavlovića sam spomenuo u kontekstu da simpatije prema nekome, kao u slučaju Mačvana, nije u srazmeri sa kvalitetom koji donosi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top