Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Jasna je stvar kad su stranci u pitanju,ali ipak mi je Kori delovao kao dobar momak i mislio sam da zna gde je dosao. Nekako sam bio ubedjenja da se nece bas toliko popisati po nama ukoliko ode i gle sad ovo sranje...
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
A u kurac, bolje danas zatvore nego sto nas ovako sjeckaju na tanke fete, bicemo vecito drugi i privezak Fmp-u sve dok je sns bagra na vlasti. Jbg tako je nazalost dzaba nasa lozenje da mozemo.nesto na terenu da izborimo, nema nista od toga.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
Hvala Koriju na neverovatnim igrama ove sezone, od danas je za mene precrtan ako je ovo tačno. Nek igra za 12.mesto u cirkusu katalonskog govnara pred polupraznim tribinama.

Hvala Ostoji što se tako lepo pomučio da zadrži tim.

Ovo je gubitak koji se jako teško nadoknađuje, i znam da verovatno nikad u mom životu neću videti da jedan ceo tim ostane naredne sezone. Ali ćemo ga mi, kao i uvek, nadoknaditi. Koga nema, bez njega se može i mora.

Ništa novo.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Koji bre Ostoja? Ostoja je bitan ko i mi svi sa foruma, eto toliko se pita. Samo neka ćute iz fk-a i neka vučela izađe iz anusa preCednika. I jedni i drugi su samo lutke u rukama jednog jedinog najsrBskijeg lutkara u srBa.
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
A jbg brate mene je ovo bas pogodilo, bio mi je omiljeni igrac ove sezone...Vec sam pisao da mi je najveca zelja bila da on ostane, a on ne samo da nije ostao vec je otisao kod limenki...Naravno da nije prvi slucaj takve vrste, ali nije bas da je svejedno...Nadam se dobroj zameni, pa da ga brzo zaboravimo. A ovima iz predgradja sto vec nekoliko godina prave tim za f4 zelim da dobro zapamte ovo, jer svemu dodje kraj...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Voleo sam Kinzija bas.. evo zgotivih i ovoga pre svega jer mislim da nam je ubedljivo najbolji igrac.

Jedva cekam “derbi” vs fmp.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.885
Reaction score
7.728
Nikad nije kasno, moze jos neko da predje, ako se obistini prica da smo tanki sa lovom.

Pogodilo je i mene, kljucan nam je igrac bio, kompletan sto se kaze, ali oni su usli u nasu kucu i oteli su nam nasu "igracku".

Pogadja me i to sto se fikus ne javlja vec mesecima, ranije je odgovarao na svakih mesec dana na nasa pitanja, sad svi cute, ne znamo ni sta ce biti sa trenerom ni nista, a onda ce da moli da se kupuju skuplje ulaznice jer hocemo bolji tim.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top