Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.175
Reaction score
6.919
Локација
NbG
Ovo je mnogo iznad jednog igraca, ovo je pokusaj demonstracije moci. Kada razmislim nije mi ni cudno sto su krenule price oko statusa Trinkijerija. Siguran sam da isti, koliku god mu platu dali, sigurno ne zeli ulogu ikebane i bice jasno kao dan kakve su nam ambicije i imamo li ikakve zelje da se "pobijemo" za trofeje ako istog sacuvamo na klupi i za sledecu sezonu. Sa druge strane rizik kluba iz predgradja ili bolje da kazem bahanalisanje iz drzavne kase jer pitanje je sta ce biti od sledece sezone, dal ce biti gledalaca i neke normalne sezone ili ce Kovid nastaviti da diktira uslove igranja, koji mogu biti sve samo ne sportski...
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.856
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Predsednik našeg kluba je obični stranački potrčko sa klasičnom, iz udžbenika, ciganskom facom, a klub nam vode isti oni koji vode državu, sa istim populizmom za debile koji glasaju za svm u sred Vranja.

I da sutra objave kako pravimo fuziju s fmp-om ili radničkim, meni to ne bi bilo ništa čudno, kao što mi je ovaj prelazak sasvim normalan, ako i jeste tačno da ide kurvi.

Naš imaginarni dug je 5-6-7 miliona koji oni friziraju kako im odgovara, sutra kad ode ova bulumenta, na taj imaginarni će doći bar 10 miliona stvarnog duga.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Realno Walden je imao mnogo oscilacija, bio je ocajan, pa se na kraju malo bio podigao u nekim utakmicama. Malo mi se sve sleglo i mogu Vam reci da i nije tolika steta. Msm da mozemo da zabodemo mnogo korisnijeg pleja ( ako nam se dozvoli). Dobar atleta i bio je dobar, ali ne nista spektakularno. Sto seticesamogigraca nije mi zao sto ide, ali sto se tice same demonstracije moci, to me vec ubija. Kurva mora biti prva i mora da joj se kupi licenca, videcemo u narednom periodu i to.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
А ова фора да играч сам плати обештећење... Исто тако је ћелави у Монаку платио "сам" па дошао у Железник.
Што се тиче Волдена, свако ко каже сад да је у питању лош играч или "ништа посебно", тај није искрен. Човек је решио да игра ЕЛ, хоће да промени тим али не и град, добиће веће паре и то је са професионалне стране скроз ок. Потпуно други проблем је то што наша управа најбољег играча пушта да оде у конкурентски клуб. А то што смо ми мислили да је он заволео Партизан и постао део тима у правом смислу речи, то је друга ствар. Дуле је једном рекао да сваки човек има своју тачку топљења и да су људи кварљива роба. Нажалост, то се сваке године потврђује као тачно. За све што је Волден дао у прошлој сезони ми смо му одавно захвалили а ако пређе код њих захвалићемо се на првом међусобном сусрету. Толико о томе. Идемо даље.
 

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Да се Гордић није повредио у Болоњи,Волден би имао исподпросечну сезону,узимајући у обзир да је дошао као најбољи стрелац Израелске лиге.Доста је ту било осцилација.Тако да, квалитет ће се надоместити али некако мора клуб да реагује и не дозвољава да се ово више дешава.Почевши од играча,нема бре поздрава са издајником пре,за време и после утакмице,гази говедо буди Кнежевић Срђа.Управа,обавезне клаузуле,да су одласци могући само у иностранство.Не смемо дозволити да нам улете са форама о реципроцитету,они нама шаљу 'појачања' за трибину а ми њима за терен.
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Гдје нестадоше сви они који хвалише Остоју и његов рад на сва уста. Кори је небитан лик, којег интересују искључиво паре као и све гастабајтере. Пресудну улогу у његовом трансферу у будући клуб (ма који он да буде) има његов менаџер, као и неспособност наше управе да се заштите властити интереси посебним клаузулама. Ова година 2020 је чиста Партизанштина, све иде како не треба. Вероватно нас и нуклеарни напад очекује до краја исте. Вучкова пошумљена пудлица није радила ни физичко у основној а води највећи клуб у држави. Јебена спрдња са животом. Сад ћемо да забодемо неког мађионичара типа Ратковица.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Ali najjaca bi stvar bila dane ode u fmp i potpise za neki totalno drugi tim. Pa gorelo bi.
Bila bi to ispala veka za cigane, mada po novinama oni su vec doveli 4 pojacanja na toj poziciji...
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Nije fer da sad pricamo kako je Volden prosecan igrac. Momak je igracina sa velikim I, njegova jedina mana je organizacija napada. Malo stranaca moze da oseca tu emociju prema klubu, igra za pare i sigurno ih je dobio mnogo da predje tamo. Smeta mi naravno to sto je presao bas kod njih, ljigavo je.

Ali ono sto mi najvise smeta je izlazna klauzula od 150k. Pa mater mu jebem koji moj ga dovodis ako ces da mu u ugovor stavis tako nisku izlaznu klauzulu? 150k je za sadasnje uslove u evropskoj kosarci nista. Svaki evroligas i pola EK timova to moze da plati bez problema. Bude super igrac, pogodis i gledas da pravis tim za sledecu sezonu, a brat stavi na sto 150k i pobegne.
Ne znam ciji je igrac, ali to govno od menadzera oterati motkom i zabraniti mu prilaz prostorijama kluba. Isto kao i onog sa nase strane koji je pristao na to.

Nije zanemarljivo ni sto se par bas dobrih plejeva dovodilo u vezu sa nama tih dana kad se prekinula sezona. Forsirala se prica da se razmislja o zameni za Gordica jer se ne zna da li ce ostati, ali bas je smrdelo na ovo jer ta imena koja su pominjana ni u snu ne bi pristala na klupu. Verovatno su znali sta se sprema.

A to da cigani imaju nenormalne pare se znalo od trenutka kad su doveli novog trenera. Obradovic je trener koji je poznat po tome sto trazi ozbiljne finansijske garancije. Imao je slobodu da kupuje po volji u prethodna dva kluba, imace je i kod ciganije.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.856
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
I taj ugovor spada u populizam koji sam pominjao, kad je potpisan bilo je svršavanje kako se sad radi ozbiljno, potpisuju se višegodišnji ugovori, a sad kad on iskoristi taj ugovor da ode, e šta su oni mogli, takav mu ugovor.

Taman da od tih para isplate Duleta i plate kafe kuvarice, znaju biti zajebane.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.856
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Jeste, bolje je bilo kad su odlazili za dzaba.

Nije bolje, isti je kurac, te pare nam vrede kao i 10 miliona od Pavlovića, i svi ostali miloni ko je smo "zaradili".

Kao što sam rekao, jeftini populizam iz sns kuhinje.

Edit: još će ispasti, da smo napravili takav ugovor i da zaradimo i da sjebemo ćokija...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top