Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Bilo bi lepo da neko ko ga je gledao napiše analizu.Ovako na snimcima se vidi da je dobar pik igrač,dobro se otvara i ima dobre ulazne kretnje.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.394
Reaction score
4.587
Локација
Zemun
Cekajuci Stojanceta da bacim neke ovako opaske posle odgledanih par snimaka:)
U napadu je pravi old school centar, dobro se otvara iz pika, koliko videh pivot kretnje su mu na dosta solidnom nivou. Ima mekanu ruku, zna da "baci horog" i to sa obe ruke( i levom i desnom), ne kalkulise mnogo i ne izmislja toplu vodu pod kosem, vec ide na zavrsnicu. To su neke pozitivne osobine, ovako na prvu.
Negativno: Ne videh iz ovih snimaka da je bacio koju asistenciju, takodje nisam video da je imao neke bravure u odbrani(osim koje rampe sa ledja). Da je pored ovog nabrojanog i u defanzivi TOP, igrao bi NBA bez problema.
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
Ako pamtite svojevremeno je Sćepanović preporučio Duletu i Daniloviću Aleksa Marića. Nadam se da je sad Bogi bio veza i da su dobro odabrali. Ako zaista dodje Matović bi trebalo da ga dotera do maximuma. Mislim da ni Džok nije bio ništa impresivniji sa koledž snimcima pa je ispao dobar centar nakon rada kod nas.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Videh da mu u biografiji stoji da je nastupao između ostalog i za evropske klubove >Brešu,Pezaro,nemački Bejrut tako da problem privikavanja na evropsku košarku ne bi trebalo da postoji što je pozitivno u čitavoj priči.
 

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
Ovaj gdje je god došao, nije se zadržao više od 3-4 mjeseca.. Otišao i potpisao za neke Kineze 6.decembra, već 27.decembra otišao iz Kine. Ništa zapaženo nije postigao do sada, 2017. izašao na draft i niko ga nije draftovao. Nisam pratio G ligu, ali vjerujem da je koledž košarka kvalitetnija od nje, pa ni ne znam koliko su te partije i snimci dobar pokazatelj njegovog kvaliteta...

Ako je došao, nadam se bar da je neki manji ugovor. Mačak u vreći, možda se dobro pokaže, a možda izgubimo vrijeme za koje se mogao uigrati neki centar sa boljim CV-jem i većim iskustvom.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Limar potkačio limenku.
Mijailović: Čović me optužuje da sam "limar", a on... https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a136...vic-ABA-liga-Nebojsa-Covic-limar-optuzbe.html

>Fingirani sukob da bi navijači Partizana prestali tako da ga zovu i kako bi barem u tom sukobu bili na njegovoj strani! Jedan je gmaz ćoravi a drugi je gmaz limarski za mene tu nema dileme. Oni zajedno rade u interesu FMP-a. Dok jedan otvoreno odapinje strelice, drugi prikriva odakle su ispaljene. E kada ih masa provali da su za istu FMP firmu, onda fingiraju sukob kojeg ustvari i nema!
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
Ne zelim da pisem o igraču koji još nije ni došao pa ovo shvatite kao neku uopštenu polemiku. To što nije draftovan ne znači ama baš ništa. Sa draftom je požurio i izašao posle druge godine koledža i s obzirom da je undersize nije prošao.
Glorifikuje se Wilijams zbog sezone u Tofašu koja jeste bila sjajna, ali zamislite kakvi bi komentari bili da smo ga hteli posle Budućnosti. Tipa "Pa ovaj je najuren posle par meseci" ili " Imao 3 poena u proseku u euroligi i 6 u aba"... Uz to ni on nije draftovan.
Koji god igrač da dodje 1001 faktor utiče ba to kakvu će sezonu imati.
Ko bi reko da će Parahovski biti promašaj ili da će Mozli biti premija.
Ko god nam bio novi igrač on je tada igrač Partizana ajde da ga primimo u našu porodicu i damo mu podršku.
E jedino ako dovedu stimca onda jbg
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.354
Reaction score
6.416
Локација
Novi Sad
Čak i da je katastrofa, bila bi to samo jedna u nizu katastrofa koje gutamo u zadnjih nekoliko meseci.. Tako da, iiiideeemo daljeee, daj sezonske, ebi ostojaa, jug jug javi se...
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.173
Reaction score
9.888
Локација
underground
A zasto vi mislite da ce ovaj igrac i ako dodje igrati za Partizan,a ne npr za Mladost? I pokusati ubaciti Mladost u prvu Aba,i na taj nacin izvrsiti pritisak na ostale klubove,da se ili izbaci Fmp 2,ili cemo i mi igrati sa dva kluba. Ukoliko zaista i dodje ,ne verujem da se planira za konacno resenje,osim ukoliko ne pokaze na pripremama da je sposoban za tako nesto .Ne verujem da je njegova plata ,s obzirom na njegov cv ,nepremostiva prepreka za igranje u Mladosti. I Buducnost ima sad svoj razvojni tim u ABA 2 ,i verujem da ce pokusati isto da urade
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Ако се узме у обзир да смо направили циљане уштеде и чак зарадили на тренеру и Волдену, и да је од стране Остоје а Бога ми и Тегија(инстаграм) најављивано топ појачање, а имајући у виду са каквим центрима су нас доводили у везу онда ово свакако дође као разочарење!
Иначе по клиповима који су доступни може се закључити да је коректан играч, ту на нивоу АБА лиге! Ништа спектакуларно, али није ни ужасавајуће лош! Таман неки просјек, уз наду да може напредовати. Ако дође подршку ће свакако имати, као и сви.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.576
Gledao sam ovog par puta sticajem okolnostima i mogu reci da su nam psihopat i pudlica birali centra, drugo objasnjenje nemam, jos ako napisem da je Gagic kvalitetniji od ovoga time je sve receno.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.173
Reaction score
9.888
Локација
underground
Ne bih se ja zaletao sa procenama,dok ga ne vidim na bar desetak utakmica.Ako se ne varam Maric je bio rezrvni centar, u spanskom klubu pri dnu tabele pre nego sto je dosao kod nas,a sve ostalo je istorija.Ovog su verovatno preporucili,ili Divac ,ili Bogdan.To ne znaci da on jeste resenje,uostalom ,prosle sezone smo bili bez tog centra dugo vremena,,a i kad je dosao nije imao neku vecu ulogu,igrali smo dobro i sa Mozlijem i sa Jankovicem.Ali naravno da bi nam bio neophodan dobar centar,ako mislimo u evroligu.S tim sto taj centar ,moze doci i u decembru,januaru.Meni je veci problem od centra,trener,sve i da je Scepanovic taj,koji moze ostvariti nase ambicije,ostaje pitanje autoriteta,kako prema igracima ,tako i prema sudijama,itd,odlazak Trinkijerija je veliki gubitakda li i nedaknodadiv ,videcemo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top