Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.279
Reaction score
10.601
Локација
Beograd
Muž i ja smo uzeli Standard 1, maltene prvi dan, znači 2x12000, ovo sad je toliko nejasno, neprecizno, nekorektno, da nemam reči. Iako mi malo falilo da već danas odem i uzmem ih, pod ovim "uslovima", sačekaću, makar kupovala pojedinačne karte...

Vera i Vernost - pojašnjenje

Ljudi, posle onoga što ste svi izneli kao nedoumice, kontaktirala sam Ivana Ivkovića, PRa koji mi je i pored svog haosa sa ABA i medijima ukratko objasnio poentu kartice.

Cene su formirane tako da budu pristupačne i za one koji hoće simbolično da pomognu (500-1500 din) i za one koji kupuju skuplja mesta (zato su premium i superior mesta skuplja, jer su prošle godine planula i bila jeftinija od realne cene)

Zašto nisu izašle pune cene? Zato što niko ne zna kada će publika biti puštena i u kom broju. Ako se pusti samo 30%, onda ispada da će otprilike samo sezonci moći unutra, onda full cena sezonske ima smisla. Ako budu svi, u zavisnosti od trenutka sezone i utakmica koje nas čekaju, ići će se sa full cenama ili umanjenim.

I na prvi pogled je jasno da 1500 dinara nije 50% sezonske za tribinu na nivou 200, ali da 20.000 za Premium jeste. Ako bude manje utakmica, prenece se neki popusti ili refundacija na sezonu 21/22.

Ako cela sezona bude bez publike, novac koji smo dali biće odbijen od cene karte za sezonu 21/22

Napomenuo mi je i da je klub dao 10-20% popusta u shopu za CELU SEZONU. Ispada da ako kupiš 2 stvari za celu sezonu već si iskoristio uloženih 1500 din kroz popust. Ako kupiš poklon prijatelju, već si u "plusu". Tako da... Nije ova ponuda toliko loša, možda fale neka objašnjenja.
Izvinjavam se na duplom postu ali mislim da je ovo malčice bitnije od poena, bar u ovom momentu...
 

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
165
Reaction score
458
Локација
Vračar
A sta ako se u jednom trenutku pusti publika i potom opet zatvore tribine? Sta znaci da se sezona igrala pred publikom? Jedna ili 10 ili 20 utakmica?
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.279
Reaction score
10.601
Локација
Beograd
Mislim da će se malo razmisliti i o tome, u prepisci s Ivčom sam stekla takav utisak. I on sam kaže da ima nejasnoća u tome, pritom na moje pitanje o prodaji sezonskih, organizovanima, ulasku u halu, ako već uđu organizovani i oni sa skupljim sezonskim, a kapacitet smanjen, čovek mi kaže kako je prošle godine prodato 4000 sezonskih i ako bude Arena sa 30% to je 6000, a i za drugu neku halu ne bi bio problem...
 

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
165
Reaction score
458
Локација
Vračar
Al da li je moguce covek nije uracunao nista sto smo prosle sezone izgubili celu polovinu i to najvaznije tekme, jos nam trazi doplatu, pa ako pokazujemo vernost pokazite i vi prema nama i recite ko je platio sad ovu karticu nece morati da doplacuje jer je i prosle sezone bio na gubitku vec ce on da kaze dajte jos 6000 npr jer planiram standard 1 da uzmem. Kakav besramnik
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.557
Reaction score
919
Nista popust? Iako je najvazniji deo sezone otisao niz vetar.Ok nisu krivi oni,ali nismo ni mi...
OTERALI Trinkijerija,to im necu oprostiti,jer je to svesno pucanje u zdravu nogu...
Od mene ce da dobiju samo K...! Sto bi rekao Gagi u onoj seriji.
Podrska Vladu,i momcima
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.418
Reaction score
7.649
Локација
E-WEST
Meni nije jasno da ne mogu da naprave online kupovinu.
Nego treba da skeniram staru sezonsku, pa onda tražim neki broj, pa uplaćujem preko uplatnice, pa kad sve prođe, onda da platim 400 dinara dostavu.

Kao da ne žele da im damo pare.
Poslaću mail direkt na klub da im doniram 50€, ne treba mi karta jebem ti srednji vek
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Jedno pitanje samo.
Čini mi se da je neko pominjao da su majice iz kkpartizanshop.com dosta male. Tj mali brojevi.
Pa jel može neko to da mi potvrdi ko je uzimao?

Izvinite za pogrešnu temu, nisam bio siguran gde da napišem.
Ako može prebacite u odgovarajuću.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.408
Reaction score
4.553
1. Ove godine će od mene dobiti .!. jer su oterali Trinkijerija i time rekli da ih trofeji ove godine ne zanimaju.

2. Ove godine će od mene dobiti .!. jer su prošle sezone na mom (ne tako jeftinom) mestu uglavnom sedeli Oni Koji Su Se Snašli, a ja stajao na prolazima... ove godine ću ja biti Onaj Koji Se Snašao ili ću u najgorem slučaju ponovo stajati na prolazima, ali za manju lovu i bar se neću nervirati. Naravno, ako uopšte bude publike ove sezone.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas

kecmania

Početnik
Учлањен(а)
30.05.2008
Порука
68
Reaction score
49
Нећу да замислим колико смо близу колапсу када чак ни Остоја не крије да не зна како ће се финансирати, односно покрити буџет ове године. Није ни покушао да околиша :oops:
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
437
Reaction score
2.295
Niko da se obrati ispred kluba za sinocnu bruku. Pu picke jedne. Jedno je kad se boris i izgubis, a drugo je kad igras bez zara. Neko treba da odgovara za.ono sinoc.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.750
Reaction score
9.500

Samo jako. Kakva priča.

EDIT: Vidim iznad copy paste tekstovi. Minimalna razlika. Neka i ovog linka sa B92.
 

fleshgordon

Početnik
Учлањен(а)
09.10.2020
Порука
4
Reaction score
7
Локација
kraljevo
Polako, molim sve. Gubili smo i kod Dula sa ovakvim pristupom i rezultatom. Neće biti prvi i zadnji put. Možda smo svi razočarani novom sezonom, jer smo očekivali maltene isto , a ako ne i bolje nego prošle godine. Ali avaj, ne treba žaliti za prosutim mlekom. Znate kada je bio april 2020, pre 6 meseci. Mnogo toga se desilo, što znamo a i što ne znamo. Otišao trener, neki otišli( Volden, Birčević, ona trojka što se povredio), neki novi došli. Pitanje je šta je bilo sa isplatama, premijama, bonusima itd. Pitanje je šta će biti u ovoj sezoni. Korona se bliži velikim koracima. Pitanje je samo kada će ponovo sve stati. Zbog toga sam mišljenja da ove Evrokupove, treba otaljavati, uigravati se, odmarati neke igrače . Što se tiče ABA lige i tu je pitanje, prvo korona, pa Ćoki, pa ..., ko zna šta još. Zbog toga sam mišljenja da se ne treba zaletati. Smatram da smo napravili veliku grešku u selekciji. Ove novce što smo uložili u tzv.pojačanja, trebalo je uložiti u klince( može i strane ako nema naših). Napraviti kostur za narednih 4-5 godina. Rukovodstvo je trebalo da izađe sa tom opcijom i ne bi bilo ovakve frustracije. Zna se dobitna kombinacija, 3 ''kuke'', 3 klinca i to je to. Ovako sve je u magli, kako finansije, tako i takmičenja u svim ligama. Lično bi tražio da se sve to prekine, da se sada odigra JSL liga , a ovo sve na proleće.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top