Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.672
Poslije utakmice sa Krkom, neko je morao biti zrtvovan. Nije mi jasno kojim trikom SJ je jos uvijek dio naseg tima. Mozda nece sporazumno da ode!?

Gordic je sledeci logican izbor jer ne mozemo od njega ocekivati nista u buducnosti. Jos ako je i ugovor tezak, uprava je sigurno procvjetala od srece na ovaj prijedlog struke.
Vezano za proslu sezonu, sa sigurnoscu mogu reci da je mnogo utakmica prelomio sto njegovim trojkama, sto njegovim uvodjenjem utakmice u miran tok. Sada ga ne prepoznajem a nazalost i mator je.
Volden je sada kod cigana dobar, a sjecam se njegovog prevodjenja i suta za 3 (osim Venecije) kod nas.

EDIT: Vjerovatno bi Gordic i ostao da se oni u Mornaru ne kupaju u novcu.
 
Последња измена:

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Gordicu treba centar koji zna da postavi blok, bek koji moze da izvuce odbranu i onda Gordic moze da bira sta ce, ulaz, distancu ili asistenciju. To ove sezone nema i zato je los, a ne zato sto nije centalna figura :rolleyes:

Mozli zna da postavi blok, Pejdz je bek koji moze da izvuce odbranu.
Prosle sezone je Gordic najbolje saradjivao sa Mozlijem. Pejdza je znao da preskace.

Gordic u teoriji moze svasta dobrog da donese, ali poceo je da gubi fizikalije koje su mu bile prva prednost, posto neki talenat nije.
Gordic je isto tako kroz karijeru uvek bio nezgodan karakter, u svlacionici, za timsku hemiju, za odbranu, za privatizovanje napada, u odnosu sa trenerima.
Sve to kad se spoji dobijamo ovo sto vidimo ove sezone, potpuni skandal od odnosa prema igri, ekipi, a moj je utisak da je i busio Scepanovica.

U pravljenju ekipe, a uzimaju u obzir i ono od prosle sezone gde je bio polovican, i da je poceo da propada, on nikako nije smeo da ostane. A kad je vec ostao, kad su videli na sta lici igra s njim i kako se ponasa na treneru morali su mnogo ranije da reaguju. Jos ima ogromnu platu.
Sad je kasno za ove poteze.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.534

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.450
Reaction score
5.744
Локација
beograd
Zasto Tomas malim pocetnim slovom?
Imenica, u ovom slučaju vlastita, se pise velikim pocetnim slovom. Plus igrac Partizana. Gramatika srpskog jezika, prvi razred osnovne skole.
Jedino svesno odstupanje od tog pravila je kada pominjemo igrace kurve, i kurvu uopste.
Druže, zaobidji me sa ovom zajebancijom.. Hvala
@boksa slažem se za mozlija, ali imaj u vidu da je bio povredjen duze vreme. Slazem se i za pejdza, ali mi tog mucenog pejdza uopste ne koristimo na pravi način. To je igrač koji mora da ima svaki mec 10 sutnutih trojki, cak i po cenu da promasuje. Samo tako moze da natera odbranu da nam ne skuplja reket.
Uopste ne branim gordica, samo kažem da da ne resavamo problem njegovim odlaskom.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.918
Reaction score
25.632
Локација
ante portas

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.846
Reaction score
9.835
Pise sa telefona verovatno, pa ga mrzi. Nije neki problem, mada se slazem da prezimena moraju velikim pocetnim. Ono sto je problem je kontriranje neutemeljeno :D

I da, mislim da Tomas opravdava platu. Igra koliko moze. Nekad odluta, takav karakter.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.672
Prica o platama je nepotrebna jer samo komplikuje diskusiju. Dolazimo u situaciju da kazemo dobar je igrac, ali za platu koju dobije nije dobar igrac.. Pa sada ili jeste ili nije. Uvijek se gledalo koliko ko doprinosi, onda je valjda shodno tome i placen. To me podsjeca na psihovu racunicu rast od -1, bolji od Njemacke - procentualno, itd.. To je sizofrenija u kojoj se sve revitalizuje.

Gordic je najvise podbacio i logicno je da treba da ide. Sljedeci je Zagorac. Zagor je i prosle godine ima anksiozne serije i vjerovali smo u njega(je licno), ali vise nemam strpljenja za njega.
Znaci Mozli i Jankovic prolaze, Tomas, Jare i Pejdz su najbolji, Kodi i Dangubic takodje imaju prolaznu ocjenu i Trifa jer je mlad(mora biti i jedan junior-radnik).
Novicu volimo, Mika ima potencijal, Zagorac grobar, ali svaki od njih ima ozbiljne nedostake za kontinualan doprinos.
Jedan od njih se moze trpiti za x faktor, dvojica tesko, ali sva trojica - nemoguce.

EDIT: jbt Mika u poslednjim utakmicama je vise na cetvorci. Nema drugog na toj poziciji ili ne znaju sta da rade sa njim.
 

Filip998

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
419
Reaction score
503
Bila je priča da se posvađao sa Džikićem u Budućnosti jer je šmeker doveo 10 stranaca, pa se svlačionica raspala. A sad ko je tu kriv, verovatno je Gordić bio u pravu.

Miško potvrdio na Instagramu za Gordića:
http://instagr.am/p/CJTQl1iJmBs/
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Otkud ti ovo? Imam druga košarkaša profesionalnog, poznaje ga lično i uvijek je govorio da je Gordić momčina, prizeman i na terenu i van njega.

pa nisam mislio da s njim ne mogu da se druze...Dule je za njega prvi rekao da je pokusao da privatizuje ekipu, pa ga nije zadrzao iako je igrao dobro, sa drugim trenerima imao problema, na terenu pravio problem, u odbrani, u napadu, sve je to uticalo na hemiju, u Bud se culo da je bunio ekipu...moj je utisak da je busio Scepanovica.
svakako je skandal kako je igrao ove sezone...dosta bezobrazno, na obe strane...ima i situacija kad je namerno silovao kad mu ne ide ili kad vidi da mu se sprema zamena.
bolje da ne pricam sta bih mu radio za ovakve igre i odnos ove sezone

doduse AT je trazio pre njega nego Voldena za ovu sezonu, ali AT svakako nije bas idealan za selekciju ekipu ali to i nije toliko bitno jer zna da ih vodi.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
..moj je utisak da je busio Scepanovica.

A da nije busio i Filipovskog?

A Zagorac busio i Trinkija i Scepanovica i sad Filipovskog?

Stvarno sram ih bilo. Nasim igracima ne valjaju treneri pa ih redom "buse".

Sou sto se odje moze procitat u zadnje vrijeme.

Gordic je super momak, i dobar je kosarkas. Kod nas se ove sezone nije snasao i jbg. Dal nedostatak publike dal nesto iz njegovog privatnog zivota. Dal mu se vise uopste i igra kosarka..i to je pitanje isto.

Hvala mu na svemu i srecno u nastavku karijere.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
Gordić je nesumnjivo talentovan igrač kog se ne treba lako odreći ali ne škodi spomenuti da je od početka sezone (a ponekad i u prošloj) imao više momenata takve ili neefikasnosti ili kurcobolje ili takvog bezobrazluka (ili sva tri istovremeno) da prosto ne vredi čekanje toga da on proigra kako zna i ume.

Manite se priča o bušenju, nekorektne su i nepoštene.

Hvala mu na nekim sjajnim utakmicama (pogotovo ona protiv Virtusa kući) i nek uđe neko ko ume da organizuje napad umesto njega, a ne da glumata Ajversona i igra 1 na 5 protiv cele ekipe. Dakle neki pravi plejmejker.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.430
Reaction score
2.168
Sta u paketu ne ode i Stefan Jankovic a u kontra smer dodje Djejkob Pulen.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top