Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Zna li neko nešto o Zoranu Lukiću?
Vidim da većina medija prenelo da postoje ozbiljne šanse da on bude trener od sledeće sezone.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Sportski sektor u FK i KK peuzimaju "legende" Kralj i Savic. Kralja kao golmana postujem i hvala nu za sve sto je uradio za FK, Savic je menadzer plus nikad nije odigrao ni sekund za KK Partizan, koji su mu motivi i kakvo zalaganje i ciljeve ce imati ne znam. Ne ocekujem bas nista dobro pa ako me iznenadi ok a ako ne e onda ce biti zajebano. O tom Lukicu ne znam nista sem da radi u kosarkaskom gigantu Niznji. Nije on za nas bar tako mislim, ovo sto se pise po portalima nikako dobro nije, lici mi na fikus restart u trajanju 5 6 godina. Crkli dabogda svi napredni dupeljupci!!!!
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.632
Reaction score
4.659
Meni lici da je djavo dosao po svoje, nismo ni skontali sta se desava, bar vecina, kad su terali generala...
Sad je film stigao do pred kraj, kad glavni zlikovac vise na zna sta ce sa zrtvom, pa izmislja sve bolesnije i bolesnije nacine da je ponizi.
Tesi me to sto i u Holivudu i u Bolivudu svi dobri filmovi imaju vise nastavaka, a mi smo stvarno bili dobar film.
Tako bi partizanski bilo izvuci se sa istim PIB- om, grbom i bojama iz svega ovoga.
Ne znam odakle mi optimizam, sa Savicem sigurno nema veze, ali mi neki osecaj govori de ce svemu ovome doci kraj, brze nego sto se nadamo.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.406
Reaction score
11.522
Локација
Beograd

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun
Od sutra Savic stupa na svoju funkciju u nasem klubu. Jel mi verujete da ne znam sta da mislim? Odlicno je obavljao taj posao u Fortitudu i Barceloni, kako ce ovde raditi, zbog cega je doveden, koliko ce imati odresene ruke i za sta.... Mnogo pitanja bez odgovora...
Ja ga najvise pamtim po dobrom, u dresu nase reprezentacije, finalna utakmica EP1997. Bukvalno je "ispametio" Gregora Fucku, tada jednog od najboljih evropskih centara. Sve mi je ovo enigma, mogu samo da se nadam da ce izaci na dobro.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Znam samo da je cigan isto kao i gazda što mu je... Za mene bi najveća enigma bilo da uradi nešto korisno, onda bih se tek zapitao zašto to radi i koji su motivi?

Siguran sam da nije došao da nas vrati u evroligu umesto fmp-a. Ako mu to nije cilj a verujem da nije, što se mene tiče nije morao ni da dolazi. Meni je dovoljno da znam ko ga je doveo. Ako se slučajno zajebe pa uradi posao kao Trinkijeri oteraće i njega nemam nikakvu sumnju!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Po pitanju imenovanja Savića, ja samo zamišljam kofe govana kojima bi uprava FK-a bila (opravdano) polivena da na funkciju sportskog direktora imenu recimo Faljija Ramadanija.
A pritom, Savić nije ni izbliza uspešni agenti kao što je Falji.
Što ne postaviše onda Miška Ražnatovića, veće bismo koristi imali.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Savica i sudiju sinocne utakmice, ubiti kao slobu i djindjica, genom za odsek "pa mora da neko na tolikom Partizanovom stadionu je "jedan od nas", sad opet slično kad gledaju snimke: "mora puna Arena Grobara da je bilo i cigana"?
Zakucavanje sinoć ponište da se ne nastavi Danilovićeva loza, pa onda vide pipkanje lopte kod slobodnog bacanja našeg košarkaša.
Mislim, u startu leševi.
 

Kalimero

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
46
Reaction score
71
Локација
Beograd
Meni recimo zanima koliku platu će imati cigan Savić? Pošto je menadžer i 1 000 000 000% će nam uvaljivati svoje igrače za koje će opet pretpostavljam uzimati masne procente, da li je ovaj manevar sa njim samo još jedna mogućnost da se Ostoja ogrebe za još neku kintu na račun kluba i da Vladanu SNS Tegeltiji za nijansu povećaju honorar za koji se prodao psijim sinovima?
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.132
Reaction score
17.819
Локација
U Kinšasi
Savić da je uspešan kao SD, sigurno ne bi bio u ovom SNS raspadu od kluba.

Ali dobro, nikad se ne zna, možda krenemo da kidamo. Zamišljam sledeći derbi, kako karamo cigane, a naš SD gleda i misli u sebi "jebo mater, da mogu sad da uđem na 5 min, da pokažem ovim magarcima kako se nosi ovaj dres koji nadilazi sve".
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona

Prvi put sam čuo za ime ovog igrača, kada sam pročitao intervju, u kojem pudlica vredja Savića, upravo zbog ovog igrača.
O kvalitetima ovog igrača, Stojanovića, ako se ne varam. Ne bi bilo loše, ukoliko bi se oglasio neko, ko je gledao ovog igrača. I prenese nam svoje utiske u vezi istog.
Ono što uspeh da izguglam. Da je u juniorskim danima bio jedan od najvećih talenata. Da je trenutno bez angažmana.
Da je individualno trenirao sa Acom Matovićem.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Da vidimo ima li još nekih ciganskih restlova da navučemo.. to je baš ohrabrujuće za našu decu...
Lepo ja rekoh... bolje Miška Ražnatovića da smo postavili.. bar ima najbolje igrače...
 

Kruna

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
292
Reaction score
414
Stojanović - forsiran u juniorskim danima jer je isprdak mutogene škole. Imao slobodu da nogom šutira, te je iz tog razloga imao "fine brojke" - šut iz igre mu je bio 30-35% (trojke oko 20%, tako da se fenomenalno uklapa kod nas).
Nakon što je odbio da potpiše ugovor sa Pudlicom, gubi mu se svaki trag sa reprezentativnih spiskova, te nikada više nije dobio poziv da igra za bilo koji reprezentativni uzrast, premda je do tada bio "alfa i omega klase 97/98".
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top