Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.368
Reaction score
10.232
Локација
okupirana Srbija
Istinske legende znaju kad treba da se povuku. Malo je ovakvih ljudina. Novice, Ubico cigana, želim ti sve najbolje u ''penziji'', siguran sam da ćeš naći način da i dalje budeš uz naš Partizan.

E5whHpbX0AEV2B6
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.279
Reaction score
10.601
Локација
Beograd
Moj kapiten, Novica - ubica! Jedan i jedini. I ne, nije floskula, jedan je Novica! Stvarno se ne sećam da je iko ikad igrao sa takvom strašću i emocijom. One scene kad povede pesmu na kraju nikada neću da zaboravim.... Partizaaaan, i samo Partizaaan.... Evo i sad se ježim... "U mojoj glavi ja sam kapiten najvećeg kluba na svetu." Hvala kapitenu, hvala legendo, bila je čast i privilegija.

Nadam se da ostaje uz ekipu nekako, bez Novice neće biti to to, dao je sve, i više od toga, i niko više od njega nije zaslužio radovanje na kraju.

Brate rođeni, evo me usred Afrike na odmoru, pročitala sam jutros i još uvek mi oči pune suza a posle ovoga što si napisao, suza suzu stiže nasred plaže... :cry:
Koliko god da sam tužna, još više sam ponosna što je igrao u Partizanu za mog života. Jer, veliki, najveći Klub, kakav je naš, zavređuje velikog Kapitena i čoveka i igrača kakav je Novica.
Munze Konza, neizmerno i večito zahvalna jedna grobarka sa Dorćola...:respectIMG_20210127_200602_133.jpg
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.953
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Žao mi je što se Novica povlači. Zaslužio je da izgura još ovu, da ode u penziju sa trofejom.
Kontam da je osjetio da može da se povuče, jer Partizan ostavlja u sigurnim rukama. Kao kad čovjek osjeti da je umoran ili ranjen tek kad prođe opasnost.
Siguran sam da će biti tu i dalje, samo na nekoj drugoj funkciji.
Jedan od onih koji čine Partizan onim što jeste.

Samo da se nadovežem :D
1625734133106.png
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Zaplakao sam, Novice hvala ti za sve... ti jesi partizanština... vole te Grobari Nole... bas bih voleo da budeš još jednu sezonu ... uh bre...

Sad pogledah film, ne mogu da prestanem plakati :( Hvala ti Novice ljudinoooo!!! Treba povući dres iz upotrebe i organizovati mu oproštaj kakav dolikuje. Nemam nikakve sumnje da bi Arena bila dupke puna. Jebem ti Covid i smanjeni kapacitet! Ovom čoveku obezbediti funkciju u klubu, gromada velika.

Svim onim što jeste, na neki filmski način postao je deo sinonima za Partizan i njegovu svu veličinu i sjaj. Obeležio je ono nešto gladijatorsko, ono nešto porodično. Možda sam previše emotivan u ovom trenutku ali je čovek /bar po meni/ deo istorije kluba na isti način koliko i Žoc, koliko i Duško Vujošević, koliko i Sale Đorđević. Novica ima crno-belo srce... Iskreno mi je žao što što se ne oprašta uz titulu EC da se recimo zaokruži fino ta priča.

Ali i u ovom oproštaju ima simbolike. Čuvao nas je i borio se onda kada se nije moglo pobeđivati. Sačuvao je veru u Partizan, sačuvao je grobarštinu i kada nije bilo lako biti grobar. Pustio nas je u ruke velikog Žoca. Nije dozvolio da brod ljubavi i jake emocije potone. Sačuvao je iskru i predao štafetu velikom Željku Obradoviću. Bio je tu sve dok se moralo biti tu da duh opstane.

U koga bismo verovali i ko bi bio taj duh da ga on nije održao čak i prošlu sezonu? Imao sam taj utisak i na kraju sezone. Možda smo sedmi u ABA, možda smo u raspadu ali mi imamo Novicu, pušite kurac! Gledao sam dok nas karaju, ali su mi oči bile uprte na KAPITENA! Bori se KIDA, šalje ih po burek i obrazuje košarkaški - Gubimo ali je osećaj neprocnjiv kada vidiš da su nemoćni pred njim.

KAPITEN NIJE PRESTAO DA IH KARA. Toliko ih je karao da su se radovali tome i na kraju i oni tako glupavi, morali su to da ispoštuju. E to je veličina - Kada i onaj koji te mrzi mora da skine kapu i uputi aplauz!

Svaka čast majstore i hvala ti za sve, zbog takvih poput tebe PARTIZAN JE VELIKI! Ostani u klubu da pobeđujemo zajedno :partizan-fan:
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Novica ubica, simbol Duletovog Partizana. Bio je ruža i procvetao je. Rastao je kako je Partizan rastao u prvom mandatu, borio se maksimalno u drugom mandatu nacet povredama, kao što se i Partizan borio u teškim okolnostima poslednjih 5, 6 godina. Sigurno najznačajniji i najreprezentativniji igrač Partizana 21. veka. Jedan od nas, dole na parketu. Novice brate, uživaj, odmori ta kolena i budi nam uz Partizan, da podsećaš ove koji će biti na parketu šta je Partizan.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top