Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
20171213vmPartBilb19.jpg

Borac, kapiten, legenda, uzor, partizanština, igračina.

Šta god da napišem za našeg Kapitena, nije dovoljno. Mene je on u ovim teškim godinama za naš KK (sportsko društvo) podsećao na našeg Generala Duleta, poslednji vitez iz jedne prelepe ere. Nijedan trofej, ne može da zameni njegovo prisustvo u sušnim i teškim godinama.

- Meni je Partizan sve, i mene boli k... nek me vređaju. Ali dajte maksimum! Nemoj da mi ne date! Ja ću otići, vi trenirajte ovde, bre! Ko je najbolji?


Novice ti si Partizan! Hvala ti na svemu!
 
Последња измена:

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
Novica ubica, simbol Duletovog Partizana. Bio je ruža i procvetao je. Rastao je kako je Partizan rastao u prvom mandatu, borio se maksimalno u drugom mandatu nacet povredama, kao što se i Partizan borio u teškim okolnostima poslednjih 5, 6 godina. Sigurno najznačajniji i najreprezentativniji igrač Partizana 21. veka. Jedan od nas, dole na parketu. Novice brate, uživaj, odmori ta kolena i budi nam uz Partizan, da podsećaš ove koji će biti na parketu šta je Partizan.
Apsolutno, sve od reči do reči tako.
Al jebem ti život, gde sad naći ovakvog čoveka. Kk da bude kapiten. Mora Obradović da bude svestan da se mora naći čovek koji ovako živi Partizan. Jebeš sve ako će neki stranac da diže trofeje i nosi traku i stane u red kapitena sa ovakvim čovekom.
 

bolex

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
319
Reaction score
1.019
E, sad moramo da trazimo novog kapitena.. Zagor bio zamenik, tesko da ce biti kod Zeljka kapiten.. Novice, srecno u penziji i hvala za sve lepo u nasem dresu.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
256
Reaction score
2.188
Локација
Beograd
Ove dane će prosečna grobarska čuka teško izdržati...
Sa terena odlazi jedan od nekoliko najvećih za ovih 76 godina. A u veličinama barem nismo oskudevali. Naravno da ispraćaj mora da bude savršen, da se Novica mora zadržati uz klub po svaku cenu, da se mora povući broj i na na svakoj utakmici podići među zastave sa trofejima... Ali još važnije je da nikada, baš nikada ne zaboravimo da je Novica bio tu kada je bilo najvažnije i kada je bilo najteže, kada su pokušali da ugase klub. Bio je tu kada je pravljena treća Partizanova dinastija i vratio se da, po cenu sopstvenog zdravlja, sačuva iskru za četvrtu koja nastaje pred našim očima. Zaista je bio naš bridge over troubled water.
I kada bi svako poželeo da ostane i uživa u svemu što je pred nama, on pravi poslednju žrtvu i otvara mesto za nekog mlađeg. O Duleta smo se ogrešili, to mora da se ispravi i nikada više da se ne ponovi, a posebno ne sa najvećim simbolom partizanštine koji smo imali u ovoj generaciji.
Svu sreću i berićet Novice, zna se kome novi kapiten prvo mora da odnese sledeći trofej koji osvojimo.

 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
Sledeći kapiten je Rade Zagorac, gledajući trenutni sastav tima.
Napisao sam u predhodnom postu pa obrisao. Zagor mora debelo da sredi glavu i promeni razmišljanje ako će da bude kapiten. Znam ja da od rođenja voli Partizan ali brate pokaži to na terenu na treningu kidaj, udri, pošibaj se. Nemoj da te brine dal je trening prerano ili ti krevet nije udoban. Borba bre, to mora da bude kapiten. Da znaju i stranci gde su došli.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Zagorac za dva zivota ne moze da bude Novicin naslednik. Novica je jebeni ratnik. Za njega ne postoje izgubljene lopte, nevazne utakmice i umor. Prokleti bogotac. Tuga me je neka obuzela sto se penzionese Ubica, ali i ponos. Ponos sto je ovakva legenda deo mog kluba. Vecno mu hvala za sve.
 

Milorad

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
53
Reaction score
67
Ne pisem cesto ali sad zelim da se pridruzim ostatku foruma u oprostaju od Novice. Meni licno je on jedan od omiljenih sportista SD Partizan uopste - beskompromisan borac, koji je dao sve sto ima za klub. U svoje vreme elitni igrac, a mozda i jedina spona u ovim turobnim vremenima sa onom pravom Partizanstinom, a koja nam je cesto nedostajala. Voleo bih da je odradio ovu jednu sezonu, zasluzio je da ode sa peharom u ruci i sa punom Arenom, ali on najbolje zna kad je dosta. Za njega mora da ima mesta u strucnom stabu. Jednog dana trener - sto da ne? Evo prilike da uci od najboljeg.
 

Mitic

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
11
Reaction score
15
Локација
Niš
Kakav dan, stize notifikacija za twitteru od Partizana, taman se nadam novom pojacanju kad samarcina, Novice legendo srecno, pa za par godina da preuzmes nas Partizan.
Sto se tice novog kapitena i ja se pitam ko ce to biti, mislim da u slucaju dolaska Micova bice Micov, ukoliko se ne vrati Micov onda pikiram na naseg Marka Pejdzica.
 

grobarkogrobar

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
100
Reaction score
498
Локација
Srbija
Sa Novicom polako nestaje i ona ekipa grobara koja je krvarila za Partizan. Ostao je uz ekipu kada se vlast nameračila na nas, oterala Duleta i kada je bilo vrlo teško ostati u Partizanu. Nije želeo da ode, želeo je da brani svete boje Partizana. Sve što bih napisao, sve su prethodnici već napisali, pa neću da se ponavljam. Novicu vidim kao skauta Partizana i kao nekoga ko će biti važan šraf u ovoj priči. Kapitenu, hvala ti za sve. Što se novog kapitena tiče, nemam pojma, Zagorac po karakteru nije takav, on nema autoritet kod igrača. Još jednom hvala Novici UBICI. :partizan-fan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top