Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Ko?

Ako misliš na Šilju, taj je življi nego iko!

PSD je taj koji se ubo na vreteno i sani san.
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Vazda energični Šilobad demantuje. Na novinske patke reaguje u roku od 2 sata, a da prokomentariše četvrti šešir eurocup-a, tu ga nema. A Dule neverUe....
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Jel boli Ens.Nego mnogo fotogenican ovaj nas marketing.Tu mislim i na KK i FK.U tome prednjacimo.Lepotani smo ljubi nas (dodati po zelji).
 

Grob1983

Početnik
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
21
Reaction score
2
Sampioni

Dvoumio sam se gde da ostavim post, ali posle dve takmicarske utakmice gde se relativno vidi sta mozemo sa ovim timom mislim da bi trebalo realno sagledati gde smo i gde mozda mozemo da budemo.

MILENKO TEPIC-igrace na poziciji 1 i 2 i ovo mu je poslednja sezona da se vrati u ozbiljnu kosarku i ako ovo upropasti nazalost moze da se penzionise kao Tripkovic. Realno od njega treba ocekivati dosta i mislim da ce uspeti da pokrije i pleja i dvojku. Ima puno prostora za napredak.

PETAR ARANITOVIC- Isuvise mlad za ozbiljnu kosarku. Moze da napreduje ali pre dvr, tri sezone od njega tesko sta mozemo da ocekujemo.

EDO MURIC-Vrhunsko pojacanje, cak i za sezone kada smo igrali ozbiljnu kosarku u TOP16. Ove sezone nosilac ekipe (ma kako ona izgledala).

VANJA MARINKOVIC-Mozda cak i veci talenat od Bogdanovica. Sa kakvom mirnocom je igrao utakmice pripremnog perioda i sa kakvim znanjem je prosto neverovatno. Ali i za njega vazi da makar dve sezone nema ozbiljne seniorske kosarke. Posle toga za njega je nebo granica...

BORIS DALO-Verovatno najomiljeniji lik svakom Grobaru, ali za mene i dalje najveca misterija. U nekim trenutcima mi se cini da ce biti minimum Brajant, a u nekim trenutcima kukam za Zecom Milisavljevicem, a mozda i za Lukovskim. Jedino znam da on nema kapacitet sigurno za prvog pleja, a bome ove sezone i za drugog.

NIKOLA MILUTINOV-Od njega najvise ocekujem da napreduje ove sezone i na kraju kada se racuni budu svodili mislim da ce biti odlican centar, jedino je pitanje koliko cemo ga dugo morati cekati. Nadao sam se vise na pocetku sezone od njega.

KAPITEN-Izlazi iz povrede, ali ne brinem za njega cim se vrati bi
ce velika podrska pogotovo u napadu gde smo najtanji.

DJORDJE GAGIC-Jos jedan cudan lik. Utakmice prosle sezone protiv FMP-a u finalu su pokazale da moze da odigra dobro, mada on zna da na jednoj utakmici napravi vise sranja nego neki igrac za celu karijeru. Setaju ga od 4 do 5 i korektno on odradjuje posao ali nije igrac na kom moze da se gradi igra.

DJOKO SALIC-Kazu da je najperspektivniji centar u Evropi u svojoj generaciji, a ja u njemu vidim novog Muslija. Cak i ako gresim on ove sezone nije za ozboljnu seniorsku kosarku.

MIHAJLO ANDRIC-Veliki radnik, malo talenta. Moze nas sve iznenaditi ove sezone ali i sa njegovim maksimumom to ce biti malo za ozbiljnu kosarku. Mozda sledece godine...Lici mi na Vuleta Avdalovica koji je imao slicno talenta kao i on ali je ipak uspeo da napravi kakvu takvu internacionalnu karijeru.

ANDRIJA MILUTINOVIC-Njega samo Dule moze vratiti iz mrtvih, ocekujem korektne partije od njega kada se oporavi, mada ne ocekujem nista posebno.

NEMANJA BEZBRADICA-I posle prosle sezone ja nemam nikakvo misljenje o njemu. Odlicno odigrao protiv Reala prosle sezone u priprenom periodu i posle toga tuga.

MILOS GLISIC-Jako mlad za bilo kakvo komentarisanje.

Kada saberemo sve nas tim se svodi na zelje, cestitke i pozdrave. Osim Murica osbiljnog kosarkasa trenutno nemamo. Od nekih se nesto nadamo (Tepic, Dalo, Milutinov, Gagic, Andric, Milutinovic) i cekamo Milosavljevica. Realno mi ni prvu dvojku nemamo, a kamoli petorku.

Ovi momci mogu da se bore za mesto od 5-8 u Jadranskoj ligi i za finale protiv FMP-ovaca u nasoj ligi, ostalo je san.

Nama su neophodna jos dva nosioca igre, predpostavljam amerikanci, a ako nam se zakaci Luka Bogdanovic to je plus. On je dobar igrac, van forme, koji nam moze i sa iskustvom i sa kvalitetom mnogo pomoci.

Kada sve sumiramo bez dva kvalitetna igraca na poziciji 1 i 4 mi nema sta ozboljno da trazimo ove sezone, jedina sansa nam je da pokupimo Pavlovica kada se vrati iz Kine ali to je sve daleko.​
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.386
Reaction score
2.377
Локација
Novi Beograd
Petar Aranitovic je 1994. godiste, kao i Dalo, Milutinov, Andric.
Tako da konstatacija o njemu da je isuvise mlad za ozbiljnu kosarku, ne stoji.
On je mozda fizicki inferioran, ali isuvise mlad nije.
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Posle odgledane Duletove konferencije,mislim da je sve blizi trenutak kada ce sukob izmedju njega i PSD-a,izaci na videlo,tacnije u javnost.
Sve to Dule lepo provuce izmedju redova.
Kao kad ga pita za Tripka,a on kaze da bi voleo da vidi sto vise sportista,a sto manje stranackih licnosti u klubu.
Dobra je novost da su isplaceni Macvan,Gordic i kako rece DV jos neki igraci.
Potencira da neki igraci nisu isplaceni jos uvek za proslu sezonu,ali dobro je da su svi sa vecim primanjima isplaceni,mislim tu na Lea,Zoa,Bogdana,Bertu..
Kapiram da se duguje Salicu,Milutinovu,Musliju,Bezbradici,Tepicu,Andricu,gde dug nije nesto veliki.
Neko moje zapazanje je da nam dolazak famozne cetvorke zavisi od telekoma,tj. njihovog sponzorstva za ovu godinu.
Od NIS-a reprogramiramo porez,od sezonskih placamo gostovanja i neku stipendiju,a ako bi Telekom uleteo mogli bi da angazujemo minimum cetvorku,a mozda i playa.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
KZŠ posle utakmice KK Partizan NIS - KK Krka

Posebno obratiti pažnju na Duletove reči vezane za novac koji je navodno ušao u klub!

I da... Dule ekskluzivno potvrdio da smo u nekom procentu ispoštovali dug koji imamo prema Gordiću i Mačvanu.
 
Последња измена:

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Najlepša stvar u toku jučerašnjeg dana, koja je vezana za KK Partizan, jeste jedan segment Duletove konferencije. Tokom razgovora o lažnom naručenom tekstu iz "Blica", Dule je rekao da "su možda neke pare i ušle u klub", ali znatno manje od pomenutih. Takođe je rekao da ne zna sve detalje,da je to spremanje puča protiv njega i da će tokom sezone verovatno morati da otvorenije priča o ovome.
Ovo je odlično, jer je Dule krenuo da otvorenije priča o PSD. Ispada:
1. da je PSD dobio neku lovu od Vesića da vrati neke dugove.
2. da Dule nema pregled finansija, odnosno da nije obavešten o dugovima i njihovom vraćanju (PSD radi na svoju ruku)
3.PSD uz pomoć političara pokušava da smeni Duleta
4.Dule napominje da će o svemu pričati otvoreno, ako bude potrebe

Po meni, ovo bi mogao da bude početak raščišćavanja stvari u klubu. Siguran sam da Dule ima snage i mudrosti da sve bludne, neverne sinove postavi tamo gde im je mesto.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.233
Reaction score
2.782
Prvo sto vidim iz ove konferencije je koliko je Tepicu tesko pao poraz. Ili ga je Dule dobro izribao zato sto jeste kao najiskusniji prilicno podbacio, ili je zdravo samokritican. Bilo mi tacno zao covjeka.

Drugo sto se tice konferencije, izgleda da se kuva i to dobro. Rat je krenuo. Samo da se zavrsi uskoro i bez previse pokojnika, pravih partizanovaca. Ono sto je Dule rekao nasem MVP-u da je SAMO publika ta koja je istinski i do kraja uz Partizan, znaci samo to da pokusavaju svim snagama da ga sruse. Sto se mene tice, ako se bira izmedju ove dvojice, zna se za koga sam.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Nek kaze ko sta hoce ali period koji sledi donece dosta nevolja ako se ovako nastavi ,a ja ne vidim kako drugacije.Najzalnije je to sto ce doci period javnog bez uvijanja sukoba izmedzu Duleta i Precednika a na gubitku ce biti samo KK i mi Partizanovci jer ce u jednom trenutku(a to je i sad samo u manjem obimu)poceti podela na za i protiv DV vs PSD.E kad dodze taj period tad ce moci limeni da se siti nasem nejedinstvu i da ispuni svoj prljav san.Nemojmo mu to dozvoliti,apel i do Precednika i Generala-Ako se ne podnosite vise i nemozete da premostite svoje razlike nek to bude mirno i civilizovano jer Partizan je postojao i pred vas i postojace i posle vas , na vama je u kakvom cete ga stanju ostaviti.BUDITE PARTIZANOVCI DO KRAJA-GOSPODA
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.233
Reaction score
2.782
Jos jedan dokaz toga je sto su prestali da postavljaju ove snimke konferencija na zvanicni sajt (stave stidljivo tamo u video), a napisali nisu nista o onom sto se ne tice direktno utakmice.

Samo mi nije jasno sto makar mi ne postavismo na nas sajt kad smo vec snimili?
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.428
Reaction score
40.814
Локација
Žrnov
Eee, moj Dule...

Jel' ti to sada očekuješ / tražiš da pučisti i ulica budu uz teba kao trenera umesto da podrže predsednika kluba?
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Razumijem ogorčenost Duletovom reakcijom od prije par godina, na kraju krajeva, i sam sam bio u svoj toj priči, ali smo valjda već apsolvirali da je dopustio da bude rob tuđih obećanja.
Valjda je čovjek prikupio dovoljno kredita da mu se oprosti. Ljudi smo, griješimo.
Valjda svako ima pravo na katarzu.
 

Krstajic

Banned
Учлањен(а)
04.07.2014
Порука
552
Reaction score
28
Локација
Stategabri
Dule je, kao i mnogi treneri u FK ranije, propustio priliku da posle osvojenog trofeja (ulaska u grupe LS/LE) pokupi stvari i kaze "odsad se jebite sami sa PSD-om i njegovim partijskim kombinacijama, ja ne zelim vise da budem deo ovog cirkusa". Da nije bio uz SPS i mornare, mozda bi to tako i uradio, ovako bi ga verovatno svi razapeli i ispljuvali sto godinama podrzava Djuru i lepog Baneta, mozda zato nije ni uradio to sto je trebao. Dule sada placa danak laznim kompromisima u kojima je on, a i mi sa njim izvukosmo najdeblji kraj. Nadam se da nije njegov kraj, inace eto i nama za koju godinu vesele price oko fmp-a.. Mrtva trka ce biti koja nam je uprava "omiljenija", ova u KK ili ona u FK!? :puke
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top