Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
372
Reaction score
3.290
Локација
Beograd
Izgleda da su ipak prodali duple karte za neka mjesta, tačno se vidjelo da će organizacija negdje da zariba. Ljudi se žale i taguju klub na instagramu kako su ista mjesta po različitim cijenama dobili. Baš ružno...

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.325
Reaction score
4.955
Локација
Beograd
Svojim očima sam večeras video, prvpo, bezveze mi je bilo, lik dolazi i diže devojku i dečka, kao to je moje mesto, a levo i desno od njega 10 praznih. Pošto je bio malo bezobrazan, dečko pokazuje dnevnu kartu i u fazonu, ok skloniću se, ali pogledaj. Na dnevnoj karti ladno isto mesto kao kod ovog lika na sezonskoj.

Ne kažem ništa, svako ima pravo da zahteva da sedne na mesto koje je kupio/platio, ali brate kada imaš mesta da sedneš gde hoćeš, totalno bezveze je pomerati ljude. Za EL kada je ludnica i puna hala, skroz ok, ali ovo pogotovo kada je neko bezobrazan baš ne leži.

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.597
Reaction score
5.124
Локација
127.0.0.1
Mislim da nema opravdanja ako je nekome prodano necije mesto. Ne pada mi na pamet da se svadjam sa nekim. Ako planiras da naplacujes kao NBA, reklamiras kao NBA, onda ocekujem da se ne svadjam za mesto kao da sam na sajmu sa Bajom i ekipom.

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
601
Reaction score
2.523
Takodje mogu da potvrdim ovu blamazu sa duplim kartama. Covek je zamolio devojku da se pomeri sa mesta i onda su skontali da imaju iste brojeve.
Ovo je bas ispao teski amaterizam i pisanje po navijacima koji su pljunuli dobru kintu.
Niko ne treba da razmislja i da se svadja sa nekim, samo zato sto majmuni (od uprave do tiket partnera) nisu u stanju da organizuju normalnu prodaju.
Na kraju je dosao Ivca, pa kao ispeglao situaciju, ali svakako debilizam.

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.597
Reaction score
5.124
Локација
127.0.0.1
Na EL utakmici kad se svi pojave ovo ima da se meri u makar 50ak konfliktnih mesta. Kakvi debili. Dodje li mi neko na mesto...

Haha, zamisli samo resale na sve ovo. :buhaha Ovako kad ulaze po dva na jedno mesto ima bez problema da razvalimo rekord Arene. :buhaha

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.670
Reaction score
4.405
Локација
Beograd
Strasno je koliko neki ljudi nisu nivo velicine kluba i blamiraju ga. Jel toliko tesko reci nekome da nije ispunio ocekivanja i promeniti ga?
Zasto svi moraju da budu na jaslama kluba a da to ne zasluzuju?

Cujes objavljuju da ce poslati mail oko reklamacija. Pa gde ste videli da u nekom ozbiljnom klubu mora da dodje do reklamacije ove vrste?

Stamota je blaga rec za ovaj amaterizam.

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.545
Reaction score
14.348
Локација
tamo daleko...
Strasno je koliko neki ljudi nisu nivo velicine kluba i blamiraju ga. Jel toliko tesko reci nekome da nije ispunio ocekivanja i promeniti ga?
Oni su zapravo na nivou na kome su bile sve prethodne uprave. Nivo velicine kluba...

Ovaj klub i red velicine se meri iskljucivo po sportskom sektoru, po Vujosevicu, po Obradovicu, po svim trenerima, po igracima i najvernijim navijacima na svetu celom, ne po jebenom Ostoji, Todoricu zvanom kult kafe kufarica, Silobadu i slicnim diletantima.

Ostoja majmuncino, navijaci ti popune 65% budzeta i uprava ni to ne moze da iskoristi kako treba. Samo od pića za vreme utakmica, ili eventualnih standova sa suvenirima bi moglo jos 5% da se skupi, ali treba to organizovati.

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.597
Reaction score
5.124
Локација
127.0.0.1
Haha, zamisli lik potegne iz Podgorice ili Skoplja na utakmicu EL, prvu ove sezone sto dolazi, i dodje tamo kad ono ne moze da udje. Nekako namoli, izblamira se, objasni, pokaze i puste ga, i brat dolazi tamo na svoje mesto i ima sta i da vidi. Neki tip sa uredno kupljenom sezonskom sedi mu na njegovom mestu. I hajde lagano kuci u Skoplje, dobices e-mail. :buhaha Ostoja ako ovako trguje autima...

Bolje da naprave neku proveru stete kako znaju i umeju. Pa makar pomocu navijaca. Jer ne smeju cekati ovako prvu EL utakmicu. Ovo je bas amaterizam.

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.579
Reaction score
5.476
Svojim očima sam večeras video, prvpo, bezveze mi je bilo, lik dolazi i diže devojku i dečka, kao to je moje mesto, a levo i desno od njega 10 praznih. Pošto je bio malo bezobrazan, dečko pokazuje dnevnu kartu i u fazonu, ok skloniću se, ali pogledaj. Na dnevnoj karti ladno isto mesto kao kod ovog lika na sezonskoj.

Ne kažem ništa, svako ima pravo da zahteva da sedne na mesto koje je kupio/platio, ali brate kada imaš mesta da sedneš gde hoćeš, totalno bezveze je pomerati ljude. Za EL kada je ludnica i puna hala, skroz ok, ali ovo pogotovo kada je neko bezobrazan baš ne leži.
I onda nećeš da dižeš ljude da SVOG mesta jer je blam, sedneš na neko prazno, a onda 5 minuta pred početak utakmice dođe lik na čije mesto si seo i ti onda ustaješ i tražiš sledeće slobodno mesto... a čekao si u redovima i dao 200, 300, 500 evra da ne bi morao to da radiš.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.438
Reaction score
11.659
Локација
Beograd
Kako mi se čini, a drugarica mi potvrdila, problem duplih sezonskih je uglavnom kod ovih koji su menjali mesta. A za prodaju dnevnih karata za već prodato mesto, jbg, mora jedan sektaš da bude bolji od drugog, msm da dublje upliva... Mada od ćokilegendeubicepremijera teško da ima bolji plivač u usnijinim govnima...

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.361
Reaction score
8.306
Локација
NbG
A kad kliknes prijavi reklamaciju u nasem ticketing partneru sve se zaustavi na par sekundi da se zaposleni ismeju ko ljudi pa onda dalje po ustaljenom rezimu...
Nista dok Ostojah ne uzme stvari u svoje ruke, ubaci duple stolice na kriticna mesta ili iscrta rukom medju na pola i svakom ostecenom uruci kartu za njegovu polovinu uz obavezno fotku za drustvene mreze.