Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
372
Reaction score
3.290
Локација
Beograd
Sva ova papazjanija oko članske + provizije + plastike i nekog osjećaja mučnine jer ti se klub ponaša kao da prodaje low cost letove a ne izuzetno skupe karte za naše uslove, sve je to moglo da se zaobiđe da su podigli cijene karata za 5-6 hiljada i tako uračunali troškove. Mogli su opciono da štampaju plastiku za 500 dinara eto kao da budu ekološki svjesni, a ovako je baš fuj osjećaj. Prošle godine su nas maltretirali da čekamo satima u redovima ako mijenjamo mjesto (ne znam kako će biti ove), a ove su krenuli odmah sa wizairisanjem. I što je najgore, ne znam za ostale, ali ja kad sam kupio sezonsku se uopšte nisam osjetio ushićeno, nego kao, ajde i to da odradim. Ne bi trebalo tako da se osjećaju ljudi kojima ovaj klub donosi radost i koji omogućavaju tom klubu da preživi. Kao političari, tako izgleda i Ostoja smatra da on treba da bude u centru pažnje i uspjeva, ali u negativnom kontekstu.
Na simfoniji kad sam gledao video o Grbu sve me je baš onako lijepo, emotivno taklo, do momenta kad je on u krupnom planu uz rečenicu parafraziram: Dok onda nisu došli ljudi koji su spasili Partizan. Bukvalno mi je upropašten momenat. Isto, sa Nanelijem se pokoškao lično, a onda preko klupskog profila pokušavao da opere kako je to bio izbor sportskog sektora da Naneli ne igra više.
Možda je i bolje ovako, bez ikakvog ushićenja i očekivanja ući u sezonu. A možda je i bolje da bude 2-3 hiljade manje prodatih sezonskih jer će moći više da se zaradi u toku sezone. Jedino što ne valja je što između 2 sezone umjesto igrača i klupe mi treba da slušamo polupismene likove koji su sve u životu postigli preko stranke i koji ne znaju ništa osim da kopiraju gazdu.

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
500
Reaction score
2.865
Što se tiče najvećeg rivala, Crvene zvezde, ona je u istom vremenskom intervalu prodali 8.759 sezonskih ulaznica.

Bolest. Mozzart se malo zabrojao. Romi su pustili njihove karte dosta ranije. Koliki kompleksi, nevidjeno..

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.667
Reaction score
10.040
Nije u istom, nego su krenuli puno ranije, mozda i 10 dana.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.027
Reaction score
59.868
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
950
Reaction score
4.303
Što se tiče najvećeg rivala, Crvene zvezde, ona je u istom vremenskom intervalu prodali 8.759 sezonskih ulaznica.

Bolest. Mozzart se malo zabrojao. Romi su pustili njihove karte dosta ranije. Koliki kompleksi, nevidjeno..
Gde su pogresili ovi klosari, ne kapiram? Na stranu da li je brojka dobra...Poredili su 11 njihovih i 11 nasih dana

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
480
Reaction score
2.331
Локација
Čačak
Pogrešili su u tome što oni su prodali 8759 karata (navodno) za više od 11 dana

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.819
Reaction score
40.701
Koja crvena zvezda?! Pa još velikim slovima?! Mada jeste gramatički ispravno, ali samo to i jeste - gramatički ispravno:popAko je citirano, onda ok. Mada, navodnici, izvodnici... te neke sitnice... :D
Znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove... ako je velikim slovom onda je velim slovom. :D

Pogrešili su u tome što oni su prodali 8759 karata (navodno) za više od 11 dana
Prodali baš prodali ili prodali kao poklonili uz gorivo, prašak...? :D

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
822
Reaction score
5.115
Локација
Nis
Znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove... ako je velikim slovom onda je velim slovom. :D

Prodali baš prodali ili prodali kao poklonili uz gorivo, prašak...? :D
Sad daju uz juhor pastetu,onu od 37 dinara

Njih ne zanima da li ce tu da uzmu pare jer im to nije izvor prihoda,pa zato dele i poklanjaju.Bitno im je da ih bude vise i da "prodaju" vise.Budzet nece puniti tako pa im je lako da dele nego otimacinom i naredbama bolesnika da im se poklanjaju dzakovi para

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.360
Reaction score
8.306
Локација
NbG
Sva ostojina pomeranja su u stvari izlazak u susret i uslisavanja apela navijaca...