Sva ova papazjanija oko članske + provizije + plastike i nekog osjećaja mučnine jer ti se klub ponaša kao da prodaje low cost letove a ne izuzetno skupe karte za naše uslove, sve je to moglo da se zaobiđe da su podigli cijene karata za 5-6 hiljada i tako uračunali troškove. Mogli su opciono da štampaju plastiku za 500 dinara eto kao da budu ekološki svjesni, a ovako je baš fuj osjećaj. Prošle godine su nas maltretirali da čekamo satima u redovima ako mijenjamo mjesto (ne znam kako će biti ove), a ove su krenuli odmah sa wizairisanjem. I što je najgore, ne znam za ostale, ali ja kad sam kupio sezonsku se uopšte nisam osjetio ushićeno, nego kao, ajde i to da odradim. Ne bi trebalo tako da se osjećaju ljudi kojima ovaj klub donosi radost i koji omogućavaju tom klubu da preživi. Kao političari, tako izgleda i Ostoja smatra da on treba da bude u centru pažnje i uspjeva, ali u negativnom kontekstu.
Na simfoniji kad sam gledao video o Grbu sve me je baš onako lijepo, emotivno taklo, do momenta kad je on u krupnom planu uz rečenicu parafraziram: Dok onda nisu došli ljudi koji su spasili Partizan. Bukvalno mi je upropašten momenat. Isto, sa Nanelijem se pokoškao lično, a onda preko klupskog profila pokušavao da opere kako je to bio izbor sportskog sektora da Naneli ne igra više.
Možda je i bolje ovako, bez ikakvog ushićenja i očekivanja ući u sezonu. A možda je i bolje da bude 2-3 hiljade manje prodatih sezonskih jer će moći više da se zaradi u toku sezone. Jedino što ne valja je što između 2 sezone umjesto igrača i klupe mi treba da slušamo polupismene likove koji su sve u životu postigli preko stranke i koji ne znaju ništa osim da kopiraju gazdu.
Na simfoniji kad sam gledao video o Grbu sve me je baš onako lijepo, emotivno taklo, do momenta kad je on u krupnom planu uz rečenicu parafraziram: Dok onda nisu došli ljudi koji su spasili Partizan. Bukvalno mi je upropašten momenat. Isto, sa Nanelijem se pokoškao lično, a onda preko klupskog profila pokušavao da opere kako je to bio izbor sportskog sektora da Naneli ne igra više.
Možda je i bolje ovako, bez ikakvog ushićenja i očekivanja ući u sezonu. A možda je i bolje da bude 2-3 hiljade manje prodatih sezonskih jer će moći više da se zaradi u toku sezone. Jedino što ne valja je što između 2 sezone umjesto igrača i klupe mi treba da slušamo polupismene likove koji su sve u životu postigli preko stranke i koji ne znaju ništa osim da kopiraju gazdu.