Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.436
Reaction score
9.129
Локација
NbG
Vidim da na sezonskoj nema bar koda kao prethodnih godina,već samo redni broj sezonske.
Kako će se to uopšte učitavati na ulasku u halu?
Iskreno ne znam, nisam uzimao preko tribine vec obnovio svoju ali samo el verziju u walletu. Na njoj mi se npr u jednom trenutku pojavio qr kod koji je u medjuvremenu nestao. Verujem da je ova plasticna nfc, a nisam dovoljno strucan da znam hoce li i dalje redari moci da svojim mobilnim telefonima ocitavaju.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.157
Reaction score
19.642
Локација
Beograd
Da li to znači da se eventualno razmatra četvorka?

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.387
Reaction score
10.978
Znači da će Majk dobiti šansu,pa ako ne bude išlo tražiće se resenje.
Ja se iskreno nadam da će biti fit, jer nekako od starta priprema najviše me oduševljavaju igrači od kojih sam najmanje u startu očekivao, pa se nadam istom epilogu i sa njim. :D

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.157
Reaction score
19.642
Локација
Beograd
Ali ko zna kada će da se oporavi? Nešto mi iz ovog Savićevog intrevjua deluje da nije baš blizu povratku na teren.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.956
Reaction score
15.437
Локација
underground
Koliko sam ja shvatio on vec trenira , ali ce sada da pocne da trenira sa ekipom.
Tako da ga treba vrlo skoro ocekivati u timu , ali svakako postepeno i sa redukovanom minutazom jer je mnogo propustio.
Evroliga je za 10 dana pa videcemo.

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
514
Reaction score
3.326
Локација
Pozega
Budzet u ovoj sezoni 23 M , od toga se očekuje od državnih firmi 5M, preostalo klub sam obezbeđuje( karte,sponzori....). Za porez u predhodnih godinu dana uplaćeno 6,6M eura, ostatak duga će se rešavati kroz reprogram. Ostoja gostovao na RTS.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.002
Reaction score
4.496
Ulaganja u skladu sa velicinom kluba i ambicijama. Neka ovaj tim, najskuplji u istoriji kluba, dosegne najvise vrhove i donese najvecu radost

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
981
Reaction score
326
Nešto mi promače ili možda ne u ovom Ostojinom izlaganju, kaže: "od države očekuje 5 miliona eura, kao što su dali porošle sezone".
Ček bre zar nisu rekli u onom izveštaju iz februara od proše sezone da će država dati 6 milina eura i to nam je ušlo u onih 27 koje nam je država dala za 7sezona.
(*Napomena: Za sezonu 2023-24 je prikazan budžet. Trenutno, od državnih sponzorstava i donacija je klubu već isplaćeno 3.000.000,00 evra, dok je dogovorena isplata još 3.000.000 evra do kraja sezone.) dok je ciganima država za isti period dala 35,5 miliona eura i kasnije im je KSS uplatio 4.5miliona eura.
Izgleda da ne dugujemo mi samo državi, izgleda i da država duguje nama milionče ili nam je nešto prećutano.