Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Iskreno ne znam, nisam uzimao preko tribine vec obnovio svoju ali samo el verziju u walletu. Na njoj mi se npr u jednom trenutku pojavio qr kod koji je u medjuvremenu nestao. Verujem da je ova plasticna nfc, a nisam dovoljno strucan da znam hoce li i dalje redari moci da svojim mobilnim telefonima ocitavaju.Vidim da na sezonskoj nema bar koda kao prethodnih godina,već samo redni broj sezonske.
Kako će se to uopšte učitavati na ulasku u halu?
Jel mogu da udju na ABA sa istom? Ili samo na "derbi" i EL?Mislim da je preko navijaca bila 18k, bez obavezne clanarine i sa dobijanjem fizicke sezonske kartice, koja nije personalizovana vec pise Grobari Jug.
Dobro, znao je pre da "popusti gas za košarku"Jel mogu da udju na ABA sa istom? Ili samo na "derbi" i EL?
Ne sekiraj se. Imaćeš ove godine dve frakcije u Areni pošto prošle nisi imao nijednuJel mogu da udju na ABA sa istom? Ili samo na "derbi" i EL?
Slikaaaaj da je vidimooooVidim da na sezonskoj nema bar koda kao prethodnih godina,već samo redni broj sezonske.
Kako će se to uopšte učitavati na ulasku u halu?