Залад
Форумски курсаџија
- Учлањен(а)
- 30.06.2019
- Порука
- 4.427
- Reaction score
- 39.328
- Локација
- Из Чикага (моји, знаш ти добро који)
A sutra će firer izaći i reći da laže i da ništa nije dato za porez
#dejavu

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Opaaa znaci radice skrinsotovi- bice nas i 30.000
Pa i prethodnih sezona se ulazilo u halu čitanjem bar koda na karti,to nije nikakva novost.Pričitao sma negde na netu, da nije moguće sa istim QR kodom da uđu dve osobe. Što znači da ako neko fotka i pošalje svoj kod, to znači da ne dolazi na tekmu i da ako je osoba kojoj je poslat kod ušla i očitala isti, niko drugi ne može d auđe sa istim kodom.
Posto vidim da se stalno neko muci oko prenosa, preporucujem IPTV. Sve moguce arene i svi moguci sportklubovi, kao i strani programi koji prenose EL u odlicnom kvalitetu. Za vise info javite se u PM. Naravno nije besplatno, ali za tu cenu najvise nudi...
6.75Jel ima neki promo code za euroleague.tv, jel zna neko?
Taj je bio prosle godine, ove godine je 3.14.
Ja sam danas iskoristio kod 6.75. I cena iz Srbije sa tim kodom je bila 3665 dinara za celu sezonu.Taj je bio prosle godine, ove godine je 3.14.
Salu na stranu, ne znam da sam ikad vidio neki promo code na EuroLeague.tv. Cijena im je manje vise ista svake godine. 77£ za cijelu sezonu, 13£ mjesecno. Sto se mene tice, vise nego povoljno, da ne moram traziti streamove ili, ne do bog, gledati na SK.
Ozbiljno??? Odoh da probam!Ja sam danas iskoristio kod 6.75. I cena iz Srbije sa tim kodom je bila 3665 dinara za celu sezonu.