Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.422
Reaction score
12.558
proveri da li je zarez ili tacka

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
447
Reaction score
1.753
Локација
Ohio
Meni je odradilo poso, hvala bratijo.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.328
Reaction score
2.170
Локација
Подгорица
Moracemo prekomponovati tim bar privremeno. Nisam ljubitelj ovoga, ali ovaj posao bi bilo ludo propustiti. Ako je uopste i bilo moguce.
Zoran Savic :respect
Ko zna, mozda sizoja opet prime zbog pritiska.
Ко гарантује да га неће неко покупити у НБА од тренутнка ако га Шарлот отпусти?
Ко гарантује да ће он уопште поново потписати?
Беспотреба играрија за милион

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.552
Reaction score
5.220
Mislim da se mi tu nista ne pitamo....

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.894
Reaction score
14.913
Локација
underground
Sanse za tako nesto su minimalne ali moze da se desi.
Ali milion obestecenje u kosarci ? Pa mi smo toliko dobili samo za Bogdana i to zahvaljujuci Obradovicu . Sve i da se desi to sto navodis , a nece , to je i dalje jako ozbiljna cifra za igraca koji nam je trenutno deveti igrac u rotaciji.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.328
Reaction score
2.170
Локација
Подгорица
Sanse za tako nesto su minimalne ali moze da se desi.
Ali milion obestecenje u kosarci ? Pa mi smo toliko dobili samo za Bogdana i to zahvaljujuci Obradovicu . Sve i da se desi to sto navodis , a nece , to je i dalje jako ozbiljna cifra za igraca koji nam je trenutno deveti igrac u rotaciji.
Милион је највише ако се не варам колико НБА даје.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.274
Reaction score
4.164
Nije najjasnije kako KKP dobija toliki novac.
NYK ima ugovor sa njim, recimo 1.5M$ ali posto nema u timu mjesta onda ga prodaje nama za 500k$ uz pravo da ga vrati.
Mi, kao ozbiljan klub kazemo moze, ali nam placate onda 1M$ kao obestecenje.

Onda Hornetsi otkupe njegov ugovor i od njih ali moraju i od nas. Kada dobiju prava na njega, onda nam ga ponovo prodaju za 500$ ili nesto manje.
Ja tu ne vidim dobit od $1,000,000 vec najvise da dobijemo igraca dzaba. Ili sam nesto previdio.
EDIT: Pitanje je koliko smo mi postavili obestecenje, ali to zavisi od visine a i od duzine ugovora.

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
215
Reaction score
582
Локација
Tamo_negde
Vise se razumem u fudbal,al volim i kosarku podjednako,nek mi neko odgovori,kakav je ovaj igrac,jel ovo Kabolko 2 ili nije nesto,pa je kombinacija ?

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.798
Reaction score
10.470
I meni cudno saopstenje kluba u koje se navodi "u slucaju da se igrac vrati u Evropi", jebem li ga sta muljaju, uglavnom startnog beka nemamo.

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
215
Reaction score
582
Локација
Tamo_negde
jel ovo neka podvala i dali ovaj igrac nesto vredi ili lagani da ga pustimo ?