Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.456
Reaction score
7.171
Локација
Novi Sad
Mozda se ovo malo pustilo radi anestezije, da se ne tera precednik u kurac i da se ne brani Ritinto

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
981
Reaction score
326
Pošto smo uspeli da vratimo sve dugove, bilo ih je sigurno 10-15Miliona, a imali smo godinu krone. Možda je sada vreme razmišlajti o dugoročnom zakupu Arene ne samo za tremine utakmica i treniga već zakupiti Arenu na odredjeni broj godina na upravljanje. Tu bi se otvorila i prilika za neke dodatne profite, a imali bi halu koja bi nam dosta pomogla oko A licence, u slučaju da to ne može onda razmišljtai o novj hali!

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.417
Reaction score
3.136
Локација
u srcu šesnaesterca
Sad je jasnije zasto je sastav ove godine bez nekih skupih igraca. Sledece godine budzet ce biti veci bar za tih 6 meleona, sto znaci da cemo moci da udjemo u trku sa vecim klubovima

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
176
Reaction score
1.059
Локација
JNA
Mozzart potvrdjuje da sa Monakom igramo u Pioniru... Da vidim kako to misle da izvedu bas me zanima. Inace iako ovako ne bi rekao da smo favoriti, u Pioniru sa kojom god ekipom protiv koga god ja mislim da mi to jesmo... Ja volim Pionir i bas da vidim kako ce to da mi kazu da necu moci da udjem sa svojom sezonskom u isti...