Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.033
Reaction score
7.843
Znaci ko prvi dodje ulazi :D
Nigde nisam video da piše da ulaze samo oni sa nivoa 200.

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
545
Reaction score
3.662
Локација
Pozega
Polako sa pljuvanjem i novim podelama. KK Partizan je korisnik Arene i sigurno da se nikome dobrovoljno neseli iz nje. Ja imam godišnje karte za nivo 200 i razumem svu braću sa nivoa 400 koji neće moći u Pionir. Ovakav sličan scenarijio nam se sprema i za Milano i brata Ledeja, pošteno je da tada uđu vlasnici godišnjih karti sa nivoa 400. Samo treba voleti Partizan što više,.

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
110
Reaction score
487
Локација
Beograd
EL je objavila raspored odigravanja utakmica 15.07.2024. godine.
Prodaja sezonskih karata je pocela minimum mesec dana kasnije.
Sto znači da se u momemtu prodaje sezonskih znao raspored zauzeća Arene.
A to dalje znači da je klub još prilikom prodaje sezonskih za nivo 400 trebalo da kaze da ce se zbog već ranijeg zauzeća Arene neke utakmice igrati u Pioniru i da objasne kako će se ta situacija rešiti ( npr. da sezonske karte za nivo 400 nece važiti za Pionir i da im se to uračuna i cenu sezonskih odnosno da će se cena umanjiti).
Ukoliko je naknadno došlo do određivanja novih termina u Areni za neke nove dogadjaje kao što je ovaj teniski turnir onda je ovakvo ponašanje kluba još jedno u nizu pišanja po najvernijim navijačima zbog čega će mi ovogodišnja sezonska karta (za nivo 200) biti sigurno poslednja kupljena dok je ova i ovakva uprava na čelu kluba.

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
171
Reaction score
496
Локација
Vračar
Provociranje članova
EL je objavila raspored odigravanja utakmica 15.07.2024. godine.
Prodaja sezonskih karata je pocela minimum mesec dana kasnije.
Sto znači da se u momemtu prodaje sezonskih znao raspored zauzeća Arene.
A to dalje znači da je klub još prilikom prodaje sezonskih za nivo 400 trebalo da kaze da ce se zbog već ranijeg zauzeća Arene neke utakmice igrati u Pioniru i da objasne kako će se ta situacija rešiti ( npr. da sezonske karte za nivo 400 nece važiti za Pionir i da im se to uračuna i cenu sezonskih odnosno da će se cena umanjiti).
Ukoliko je naknadno došlo do određivanja novih termina u Areni za neke nove dogadjaje kao što je ovaj teniski turnir onda je ovakvo ponašanje kluba još jedno u nizu pišanja po najvernijim navijačima zbog čega će mi ovogodišnja sezonska karta (za nivo 200) biti sigurno poslednja kupljena dok je ova i ovakva uprava na čelu kluba.
Necemo moci bez tebe od sledece sezone.

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
545
Reaction score
3.662
Локација
Pozega
Da je Beograd domaćin ovog turnira objavljeno je 20.08.2024, direktor turnira je Ðorđe Ðoković. A ovo je zemlja Srbija.

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.409
Reaction score
16.172
Локација
U pizdi materini
Da je bar pošumljena volina organizovala prodaju karata za Pionir i rekla kako pare idu u humanitarne svrhe pa ispadnemo lafovi i gnev usmeri na slinugrbovića on umesto toga odredi da ovi sa dobijenim ulaznicama i ostali pozeri gde većina ne zna dve Partizanove pesme može da uđe u Pionir i napravi još jednu besmislenu podelu. Dobar deo onih koji su bili uz KKP u najtežim momentima njegove istorije sad ne može na utkmicu jer pripadaju nižoj kasti sezonskih a sve to da ne naljuti partijskog kolegu i zajedničkom gazdu im.

Ku##c će da vičete včćpdr sad sa gornjeg prstena.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.489
Reaction score
9.653
Локација
NbG
Po upisima pojedinaca moglo bi se zakljuciti da se klub odrekao dela svojih navijaca. Pre nego sto pljunete po klubu setite se jos jednom u kojoj drzavi zivimo, kao da su se slicne stvari desavale i prethodnih godina. Trazilo se resenje, a vi mi navedite koja to postoji opcija/hala za 16000+ gledalaca u drzavi Srbiji. I za kraj verujem da ce klub pronaci nacina da se oduzi onima koji protiv Monaka nece moci da iskoriste svoju sezonsku. I moja nivo 400 je u toj grupi i imam potpuno razumevanje za situaciju u kojoj se klub nasao i ne pada mi na pamet da trazim bilo kakvu nadoknadu.
Za Partizan sve, od Partizana nista!

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.507
Reaction score
39.845
Локација
Novi Sad
Sto kaze system, da su ispali lafovi pa rekli ne vaze sezonske, bice karte od 1500 do 100.000, izvolite kupite, doniracemo u humanitarne svrhe ili u FK ili u JSDP, sezoncima ide gratis majica sledecu u Areni kao kompenzacija.... moglo se svasta, samo da se razmisljalo.

Svake sezone neka debilana se desi sa halom, to je neveorvatno... eee tenis jbt, bice cirka 1500 gledalaca, mogli su na Spensu u NS sa naprave...

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.752
Reaction score
4.911
Локација
Beograd
Da je bar pošumljena volina organizovala prodaju karata za Pionir i rekla kako pare idu u humanitarne svrhe pa ispadnemo lafovi i gnev usmeri na slinugrbovića on umesto toga odredi da ovi sa dobijenim ulaznicama i ostali pozeri gde većina ne zna dve Partizanove pesme može da uđe u Pionir i napravi još jednu besmislenu podelu. Dobar deo onih koji su bili uz KKP u najtežim momentima njegove istorije sad ne može na utkmicu jer pripadaju nižoj kasti sezonskih a sve to da ne naljuti partijskog kolegu i zajedničkom gazdu im.

Ku##c će da vičete včćpdr sad sa gornjeg prstena.

Prijatelju, brate, ovo sto je klub priredio polovini navijaca je sramota. Nije doduse da prvi put dozivljavamo pisanje po navijacima.
Jasno je da se o ovome morali misliti pre prodaje sezonskih.
Ljudi sa nivo 200 (jedan sam od njih) nisu krivi za ovu situaciju, a previse je ovakvih stereotipnih komentara kako vecina ne zna ni pesme, da su to neki tiktokeri, influenseri i slicno. Koliko nisi u pravu videces vec u sredu. Ja licno sezonsku za KK uzimam maltene 20 godina. Oko mene su ovih nekoliko godina sve isti ljudi koji ocigledno obnavljaju sezonske i slicna situacija je i sa njima. Sve ljudi koji su isli i u vreme Pionira. Da su vecina nekih padobranaca pa bar jednog bih upoznao za ovih nekoliko godina. A i na ovom forumu ima mnogo ljudi sa nivoa 200 koji takodje znaju malo vise od dve pesme i imaju poprilicno staza na utakmicama.

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
689
Reaction score
2.833
Локација
45
Што рече синоћ човек сад би требало лепо да се појави 20000 у арени на тенису и да се јебе мајка свима од гРбЕ до вучића

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
307
Reaction score
2.221
Локација
Canada
Da li je jos neko primjetio ili se samo meni cini da se dosta klizemo na parketu u areni?
Primjetio sam i pre povrede Carlik Jones.
Juče se dva tri puta okliznuo i Iffe Lundberg. Mozda neke mjere predostroznosti ne bi bile lose.

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.775
Reaction score
4.026
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Slažem se sa ljudima sa nivoa 400 i ja sam imam sezonsku za nivo 400. Samo se sjetim kakav jebeni bolesnik vodi smrdiju tako da ne znam sta bi zamjerio klubu. Pa namjerno je tenis stavljen u arenu da nas jebu.