Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
110
Reaction score
519
Локација
Diznilend

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.113
Reaction score
559
Локација
Humska 1
Ја се извињавам ако сам омашио тему, али имам једно питање.
Да ли је неко до сада имао искуства са наручивањем ствари из КК шопа?
Јесам и ја погодио време, али не знам колико се обично чека на испоруку?
Такође не могу ни да видим радно време шопа... Углавном наручио сам нешто још неколико дана пре НГ, али сем потврде поруџбине нисам добио ништа. Ћак ни да је то што сам наручио послато... Па ако неко зна можда неки евентуално стандардни број дана који се чека, био бих му захвалан. Хвала!

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.718
Reaction score
15.483
Локација
Beograd
Ја се извињавам ако сам омашио тему, али имам једно питање.
Да ли је неко до сада имао искуства са наручивањем ствари из КК шопа?
Јесам и ја погодио време, али не знам колико се обично чека на испоруку?
Такође не могу ни да видим радно време шопа... Углавном наручио сам нешто још неколико дана пре НГ, али сем потврде поруџбине нисам добио ништа. Ћак ни да је то што сам наручио послато... Па ако неко зна можда неки евентуално стандардни број дана који се чека, био бих му захвалан. Хвала!
Narucio sam dres 12.decembra. Stigao je za 14 dana.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.113
Reaction score
559
Локација
Humska 1
Е хвала пуно... И ја сам наручио дрес ;) ;-)

zdremon

Grobar
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
213
Reaction score
854
Локација
Sremska Mitrovica
"Velika mi je čast i zadovoljstvo da u ime Fondacije 'Dobro pamtim sve' čiji sam potpredsednik, a koju je osnovao KK Partizan na inicijativu pokojnog Dušana Dude Ivkovića, danas budem u prilici da zajedno uručimo ovu vrednu opremu GAK Narodni Front. Mi smo kao Fondacija na čijem čelu se nalazi Dragan Kićanović, a uz mene je tu i Novica Veličković kao potpredsednik, do sada bili usmereni na pomaganje unutar kluba i naše crno-bele porodice. Već tri godine naši igrači i stručni štab izdvajaju procenat od svojih plata da bi finansirali fondaciju i hvala im na tome. Mi pokušavamo da u skladu sa svojim mogućnostima pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Zahvaljujući tome što smo u ovom momentu imali višak sredstava, uspeli smo da kupimo ove ultrazvučne aparate čija je vrednost oko 100.000 evra, da time pomognemo buduće majke, uz slogan 'Za zdrave mame i buduće šampione', jer su se u ovom porodilištu rodili mnogi aktuelni i bivši šampioni. A verujem da će tako biti i u budućnosti. Pozvao bih i druge organizacije i ljude koji su u mogućnosti da na sličan način pomognu zdravstvenim centrima kojima je ta pomoć neophodna. Zahvalio bih se Ministru Lončaru i gospodinu Stefoskom na podršci u ovoj donaciji. Takođe, zahvalio bih se i našem kapitenu, Vanji Marinkoviću koji je danas sa nama, a za kog sam siguran da bi mnogo radije bio u avionu za Lion da pomogne svojim saigračima, da mu poželim brz i potpun oporavak od povrede i da nas predvodi do velikih rezultata", istakao je Mijailović.
"Veliko mi je zadovoljstvo što smo se okupili na klinici sa najvećim porodilištem u državi u kojem je tokom prošle godine došlo na svet sedam hiljada novorođenčadi. Uz to, ovo je klinika sa najvećim državnim programom vantelesne oplodnje. Veliko hvala članovima KK Partizan koji su nam izašli u susret i setili se da nas pitaju šta nam je od opreme najneophodnije. Ovim gestom su pokazali da su društveno-odgovoran kolektiv koji oseća potrebu za pronatalitetnom Srbijom u kojoj će se rađati sve više dece", poručio je prof. dr Miković.

Moskri63

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
351
Reaction score
923

Besplatna sezonska za ovog coveka.

Mr Petrov

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
264
Reaction score
1.901
Локација
Pozega

Besplatna sezonska za ovog coveka.
Upravo sam ovo pročitao...pre ulaska na forum...Zdrav razum, nalaže da se zapitam, iako je za nas, navijače, sa foruma, ovo itekako poznato u smislu da se neiznenadjujem ovim aparthejdom, dokle bre više? Pa kada će početi da na hapse, ulaze u kuće...?!!! Jel' to blizu da se zakonom zabrani da se navija za Partizan?!! Bože Mili, odvratne fukare...Gade mi se, kao nikad, od kada znam za sebe...